Νέα

METALLA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Κοιτα η μεταλ είναι μοναχική μουσική και ξενερουά για τις γκόμενες... Τις ελιτ γκομενες (εμφανησιακά πάντα...) τις  μη προβληματισμένες..αυτες που θα τις νοιάξει πως θα κουνησουν το κωλο τους στο τσιφτετέλι και μιλάνε αγλικά σαν τη Ντόρα σε διεθνη συνέδρια...

Αυτές που ακούνε μεταλ είναι πιο μπαζα...αλλά διαβαζουν και κανα βιβλιο, γράφουνε και κανα στιχάκι.

Αυτά σε γενικές γραμμές (για την πλειοψηφία μιλάω πάντα)

Και συγνώμη..αλλά στη μουσικη δεν επιτρέπονται όλα...αλλιως γαμιεται το συμπαν.. Σαν τους ραπερς που ξεκινησαν απο τις φτωχογειτονιες των μαυρων να λενε μεσα απο στίχους τα προβληματα τους..και καταντησαν με χρυσες αλυσίδες - αυτοκινητάρες και γκόμενες να το παίζουν μάγκες... (στη δε ελλάδα - ακουσον , ακουσον - να κάνουνε ρεμιξ με σκυλούδες που κουνανε τους κωλους τους..βλεπε στικουδη, φουρειρα κλπ)
ε υπάρχουν και όρια στη μουσική...τα βάζεις ο ίδιος σε αυτά που ακους...

αν θες το μεταλ να λέγεται μεταλ, το σκυλαδικο σκυλαδικο κλπ

Κάποια πράγματα αποφεύγω να τα χαρακτηρίσω γελοία...αλλά τα λέω άνετα ΑΣΟΒΑΡΑ

OP
OP
H

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
φίλε μου επέτρεψέ μου να διαφωνήσω... σε συναυλίες πηγαίνεις; σε μεταλ ροκ μπαρακια πας;
τις μεταλλουδες μονο μπαζα δεν τις λες ;)
μη μπερδευεις τα πραματα... δε μιλαμε για στιχους κλπ... που προσωπικα δεν ασχολουμαι με τους στιχους.

για το rnb στην Ελλάδα... αστο.... γτπ φαση... και καλα χιπ χοπ καλλιτεχνες να τραγουδανε σε μπουζουκια...

κι ευτυχως, πολυς κοσμος ειναι ανοιχτομυαλος ;)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Απο την άλλη γιατί τρελαίνομαι τώρα εγώ?
Οπως τη βρίσκει ο καθενας..

Σε συναυλιες πηγαινω..σε μεταλ συναυλιες. Σε ροκ μπαράκια όχι.
Οτι μεταλ μουσική έχω ακούσει δε το έχω κάνει απλά για χαβαλε...
Και σε μπουζούκια έχω πάει..
Ε τώρα πιστεύω καλύτερες γκόμενες συναντάς στα μπουζούκια...

(απλά κάποια κομμάτια τα σέβομαι και δε θαθελα να τα ακούω μεταξύ τσιφτετελιών κλπ)

Αλλά όπως τη βρίσκει ο καθένας.

τέλος πάντων..σορρυ για το spam...συνεχίστε..

OP
OP
H

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε.. μη κολλάς, ποιο σπαμ... κουβέντα κάνουμε.... ;)

προσωπικα δε πιστευω πως οι καλυτερες γκομενες ειναι στα μπουζουκια... ελλεϊνίδες κομπλεξικες είναι καποιες που το παιζουν δηθεν...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
οι μεταλλουδίτσες είναι κατα κύριο λόγο καλές αλλα παίζουν πολλά μπάζα. Γενικά είναι ή του ύψους ή του βάθους και επίσης η πλειοψηφία έχει μεγάλη μύτη (παρατήρηση που έκανα μαζι με ενα φίλο μου στο Underground).  :grin: :grin: Παρόλα αυτά μήν νομίζετε οτι μια κοπέλα που μπορεί να ακούει μεταλ οτι είναι απαραίτητα ψαγμένη, εγκεφαλική και καλλιεργημένη. Η οτι μια σκυλού είναι τούβλο.  :grin: :grin: :grin: Είναι για μένα θέμα ανθρώπου ο χαρακτήρας, η καλλιέργεια (δεν συμβαδίζουν πάντα αυτα τα δύο) ή προσωπικότητα κ.α. ενώ μήν ξεχνάτε οτι ο το σενάριο "μεταλλουδίτσα" είναι απλά ένα ακόμα τριπάκι για νεαρές κοπέλες που θέλουν κάπου να βγάλουν τα εφηβικά τους προβλήματα.  :sunglasses: :sunglasses: Άλλωστε κοπέλες στο μεταλ είναι ελάχιστες και συνήθως η ενασχόληση τους είναι επιδερμική, με ελάχιστη σχέση με την μουσική και περιορίζεται κυρίως στην εμφάνιση/συμπεριφορά.  :P :P Ειδικά τωρα με την επιστροφή του 80'ς ρετρό βγαίνεις και νομίζεις οτι επέστρεψες στο 1987...

πάντως μήν ξεχνάτε οτι όσοι ασχολούνται σοβαρά με αυτη την μουσική είναι κατα βάση κοινωνικά αποκλεισμένοι (τουλάχιστον σε ένα βαθμό) και αυτό δεν είναι κατι που θέλουν οι γυναίκες. Ακόμα και όσες μπαίνουν σε τέτοιες κοινωνικές ομάδες (μέταλ) συνήθως ακολουθούνε τα νεότερα ρευματα και σπάνια αποκτούν προσωπικό γούστο.  :cheesy: :cheesy: Βέβαια αυτό είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των γυναικών....

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
θα το έψηνα να πάω για τον χαβαλέ αλλά δεν ξέρω μην ξενερώσω με τα λαϊκά μιας και δεν τα αντέχω. τεσπα βλέποντας και κάνοντας αμα βρω και κανέναν άλλον να ψήνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom