kevinslipknot173
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
Καλη χρονια με υγεια.Οι Nevermore επανασυνδεονται.Ο Loomis κανει επανεκκινηση.Δυστυχως δεν ξερω τα αλλα μελη.Ειχε ακουστει εναs εξαιρετικοε τραγουδιστης απο την underground μπαντα sacred warrior o Eli Prinsen αλλα διεψευσε.Περιμενω με το καλο τη νεα τους δουλεια η οποια ελπιζω να ειναι απο heavy-power-thrash μεχρι τα ορια του technical death metal.Politics. Το Άλμπουμ που άλλαξε όλο το Metal!
Το ξερω. Έχει βουηξει ο τόπος. O Loomis για να κάνει ενα βήμα με ΤΟΣΟ μεγάλο ρίσκο πιθανόν να έχει ετοιμάσει κομματαρες και να έχει βρει και φωνάρα. Αν και μάλλον ξέρουμε πάνω κάτω ποιοι είναι υποψήφιοι τραγουδιστές. Ειδωμεν. Ουδείς αναντικατάστατος. Απλά δεν πρέπει να είμαστε προκατειλημμένοι. Ακούω Metal ανελλιπώς 30+ χρονια. Έχω δει απίστευτα come back αλλά και σούπες come back. Σεβασμός στον κιθαρίστα που άλλαξε την μορφή του power heavy thrash τεχνικου αλλά και άκρως μελωδικού ήχου.Καλη χρονια με υγεια.Οι Nevermore επανασυνδεονται.Ο Loomis κανει επανεκκινηση.Δυστυχως δεν ξερω τα αλλα μελη.Ειχε ακουστει εναs εξαιρετικοε τραγουδιστης απο την underground μπαντα sacred warrior o Eli Prinsen αλλα διεψευσε.Περιμενω με το καλο τη νεα τους δουλεια η οποια ελπιζω να ειναι απο heavy-power-thrash μεχρι τα ορια του technical death metal.
Το ξερω. Έχει βουηξει ο τόπος. O Loomis για να κάνει ενα βήμα με ΤΟΣΟ μεγάλο ρίσκο πιθανόν να έχει ετοιμάσει κομματαρες και να έχει βρει και φωνάρα. Αν και μάλλον ξέρουμε πάνω κάτω ποιοι είναι υποψήφιοι τραγουδιστές. Ειδωμεν. Ουδείς αναντικατάστατος. Απλά δεν πρέπει να είμαστε προκατειλημμένοι. Ακούω Metal ανελλιπώς 30+ χρονια. Έχω δει απίστευτα come back αλλά και σούπες come back. Σεβασμός στον κιθαρίστα που άλλαξε την μορφή του power heavy thrash τεχνικου αλλά και άκρως μελωδικού ήχου.
Συμφωνω και επαυξανω,Εγω ακουω metal 40 χρονια.Ελπιζω και θελω να κυκλοφορησει ενα μουσικο δημιουργικο και τεχνικο αλμπουμ ετσι οπως αρμοζει σε αυτη τη μπανταρα.Το ξερω. Έχει βουηξει ο τόπος. O Loomis για να κάνει ενα βήμα με ΤΟΣΟ μεγάλο ρίσκο πιθανόν να έχει ετοιμάσει κομματαρες και να έχει βρει και φωνάρα. Αν και μάλλον ξέρουμε πάνω κάτω ποιοι είναι υποψήφιοι τραγουδιστές. Ειδωμεν. Ουδείς αναντικατάστατος. Απλά δεν πρέπει να είμαστε προκατειλημμένοι. Ακούω Metal ανελλιπώς 30+ χρονια. Έχω δει απίστευτα come back αλλά και σούπες come back. Σεβασμός στον κιθαρίστα που άλλαξε την μορφή του power heavy thrash τεχνικου αλλά και άκρως μελωδικού ήχου.