gidovoskos007
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2013
- Like
- 502
- Πόντοι
- 21
Ρε πουστη άντρα πόσο μέσα επεσες για τις επιρροές τους! Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άτομα με γνώσεις στον Μεταλλικό χώρο. Παρεπιπτόντως θα μελετήσω τη μπάντα εκτενώς γιατί μου άρεσε αρκετά αυτό που άκουσα.τυχαία ανακάλυψη...
νέα μπάντα και ήχοι από το παλιό καλό αμερικάνικο power-thrash metal
μου φέρνουν στο μυαλό Conception, Nevermore, λίγο από παλιούς (καλούς) Queenssryche και διάφορα άλλα που δε μπορώ να προσδιορίσω
αυτό θα μπορούσε να λήψει πιστεύω...Ρε πουστη άντρα πόσο μέσα επεσες για τις επιρροές τους! Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άτομα με γνώσεις στον Μεταλλικό χώρο. Παρεπιπτόντως θα μελετήσω τη μπάντα εκτενώς γιατί μου άρεσε αρκετά αυτό που άκουσα.
Όλοι οι Μεταλλαδες είμαστε μεγάλοι μύστες ρε, μη μασάς. Τρεις τρεις τις παίρνουμε τις τσουπρες μονοκορδοσιά!αυτό θα μπορούσε να λήψει πιστεύω...
Όλοι οι Μεταλλαδες είμαστε μεγάλοι μύστες ρε, μη μασάς. Τρεις τρεις τις παίρνουμε τις τσουπρες μονοκορδοσιά!
Το απογείωσαν το κομμάτι! Πολύ καλοί! Οι καλές οι μπάντες φαίνονται από τις διασκευές!
Πολύ καλοί.
σε κάποια σχόλια είδα να αναφέρουν επιρροές και από Crimson Glory, θα συμφωνήσω...Πολύ καλοί.
Το απογείωσαν το κομμάτι! Πολύ καλοί! Οι καλές οι μπάντες φαίνονται από τις διασκευές!
αυτά τα δύο είναι από τα πιο αγαπημένα μου γενικότερα από τους Priest
αυτά τα δύο είναι από τα 2 πιο αγαπημένα μου γενικότερα από τους Priest