Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 510K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Ποιες θεωρείτε τις καλύτερες black metal μπάντες;
Υπάρχει το ακραίο Black με τους Mayhem, Darkthrone, Burzum, Gorgoroth, Satiricon και αρκετοί αλλοι.
Υπάρχει το μελωδικό ατμοσφαιρικο Black με τους Dimmu Borgir, Emperor, Cradle of Filth, Bal Sagoth κι επίσης πολλοι άλλοι.
Αμέτρητες μπάντες και από τις δυο πλευρες.
Απλά να ξέρεις ότι στις περισσότερες μελωδικές Black μπάντες η βάση είναι Heavy Metal με πιο πριμαριστη παραμορφωση, ενώ στο ακραίο Black είναι πιο ασυμμετρες οι συγχορδίες και πιο παραφωνες.
Πολυ χοντρικη προσεγγιση, θα μπορουσα να σου αναλυω το Black και τα παραγωγα του για πολλες ώρες και παλι δεν θα τελείωνα.
Εγώ περαν ότι ακουω Black και γενικώς ΜΟΝΟ Μetal ανελλιπώς από το 1989 περίπου είμαι και μουσικός, σαν χόμπι, και όχι μόνο και παιζω και σε Metal μπάντες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Υπάρχει το ακραίο Black με τους Mayhem, Darkthrone, Burzum, Gorgoroth, Satiricon και αρκετοί αλλοι.
Υπάρχει το μελωδικό ατμοσφαιρικο Black με τους Dimmu Borgir, Emperor, Cradle of Filth, Bal Sagoth κι επίσης πολλοι άλλοι.
Αμέτρητες μπάντες και από τις δυο πλευρες.
Απλά να ξέρεις ότι στις περισσότερες μελωδικές Black μπάντες η βάση είναι Heavy Metal με πιο πριμαριστη παραμορφωση, ενώ στο ακραίο Black είναι πιο ασυμμετρες οι συγχορδίες και πιο παραφωνες.
Πολυ χοντρικη προσεγγιση, θα μπορουσα να σου αναλυω το Black και τα παραγωγα του για πολλες ώρες και παλι δεν θα τελείωνα.
Εγώ περαν ότι ακουω Black και γενικώς ΜΟΝΟ Μetal ανελλιπώς από το 1989 περίπου είμαι και μουσικός, σαν χόμπι, και όχι μόνο και παιζω και σε Metal μπάντες.
Θεωρώ ότι οι Mayhem είναι οι πρωτομάστορες ασχέτως που λένε ότι οι venom και οι bathory ήταν οι πρώτοι.Και οι Dark Funeral είναι πολύ δυνατή μπάντα θα θελα να τους δω σε live με τον παλιό τραγουδιστή όμως τον magnus caligula.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Θεωρώ ότι οι Mayhem είναι οι πρωτομάστορες ασχέτως που λένε ότι οι venom και οι bathory ήταν οι πρώτοι.Και οι Dark Funeral είναι πολύ δυνατή μπάντα θα θελα να τους δω σε live με τον παλιό τραγουδιστή όμως τον magnus caligula.
Δυνατή μπάντα οι Dark Funeral, αλλά δεν έχει επιρρεασει επ ουδενί το παγκοσμιο στερέωμα σαν και αυτές τις μπάντες που αναφέρω. Ίσως επειδή η Σουηδία δεν μπορεί να το κάνει τόσο καλά αυτό το είδος όπως οι Νορβηγοι.
Όσο για τους Venom και Bathory όντως είναι οι πατερες γι αυτό το διαφορετικο που ακολουθησε, αν και δεν έχει καμία σχέση ο πριμαριστος ήχος. Παρόλαυτα οι Venom πατάνε σε καθαρό Heavy Metal ήχο μουσικά, αλλά στιχουργικά Σατανικη θεματολογία.
Αυτό ήταν το αρχικό σκεπτικό στο Black.
Σατανικη θεματολογία στίχων, αλλά Heavy Metal μουσική. Οι Mayhem ήταν οι πρωτοι που έφτιαξαν την Black Metal μουσική πιο ιδιαίτερη με τις ασυμμετρες συγχορδίες και τον φουλ πριμαριστο ήχο.
Μετέπειτα βέβαια οι μελωδικες Black μπάντες υιοθετησαν τις πριμαριστες κιθάρες αλλά όχι την ασσυμετρια μελωδιων.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Δυνατή μπάντα οι Dark Funeral, αλλά δεν έχει επιρρεασει επ ουδενί το παγκοσμιο στερέωμα σαν και αυτές τις μπάντες που αναφέρω. Ίσως επειδή η Σουηδία δεν μπορεί να το κάνει τόσο καλά αυτό το είδος όπως οι Νορβηγοι.
Όσο για τους Venom και Bathory όντως είναι οι πατερες γι αυτό το διαφορετικο που ακολουθησε, αν και δεν έχει καμία σχέση ο πριμαριστος ήχος. Παρόλαυτα οι Venom πατάνε σε καθαρό Heavy Metal ήχο μουσικά, αλλά στιχουργικά Σατανικη θεματολογία.
Αυτό ήταν το αρχικό σκεπτικό στο Black.
Σατανικη θεματολογία στίχων, αλλά Heavy Metal μουσική. Οι Mayhem ήταν οι πρωτοι που έφτιαξαν την Black Metal μουσική πιο ιδιαίτερη με τις ασυμμετρες συγχορδίες και τον φουλ πριμαριστο ήχο.
Μετέπειτα βέβαια οι μελωδικες Black μπάντες υιοθετησαν τις πριμαριστες κιθάρες αλλά όχι την ασσυμετρια μελωδιων.
Ήμαστε πολλοί τυχεροί που υπήρξαν οι venom γιατί οι slayer φαινετε ξεκάθαρα ότι οι επιρροές τους ήταν απ'αυτους.Απτους ήχους μέχρι το πως στέκονταν πάνω στην σκηνή πήραν τα πάντα απτους venom.Κατεμε η καλύτερη θρασαδικη μπάντα όλων των εποχών οι slayer.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
δεν ειμαι τοσο του black, αλλα η Ελληνικη σκηνη σε αυτο το ιδιωμα ειναι ισαξια με της Σουηδικη ,Νορβηγικη, μην πω και με μεγαλυτερη συνεχεια και επιδραστικοτιτα σε παγκοσμια επιρροη, και στα δικα μου αυτια καθετε πιο (γλυκα) απο αλλες μπαντες , ειναι πολλες και εχουν ομως το δικο τους στιλ, ενω πολλες απο βορια μου ακουγοντε ιδιες. το ξανα λεω... δεν ειμαι του black , σε αυτο μ αρεσουν περρισοτερο μπαντες με αυτο το επικο στιλ που εχουν οι immortal , (για bathory δεν νομιζω οτι καν πρεπει να ανφερθω...:kneel::kneel::kneel::kneel:) και μ αρεσουν αυτα τα .... τρελα αλμπουμ να πω οπως το grand Declaration of war η η παρανοια που εχουν οι DHG

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.013
Πόντοι
10.446
Κάποια στιγμή στη δουλειά εκεί που σταμάτησαν όλοι να μιλάνε,
τους ζήτησαν να κάνουν λίγο ησυχία κ να μην κινηθεί κανείς για 2 λεπτά....
μετά έβαλα αυτό κ δε μου μίλαγε κανείς για καμιά ώρα....
χα χα...ρε τι άκουσα μετά !!

Honey Bear

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2023
Like
131
Πόντοι
0

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.