Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.002
- Πόντοι
- 3.506
λιγο ξεκουρδιστοι στο ηχο αλλα νταρκθροουνιζουν καπως (στα καλα τους)αυτοι απ την Καρπαθο δεν ειναι;;
ναι βρε, τους ξερω! πλακα κανωλιγο ξεκουρδιστοι στο ηχο αλλα νταρκθροουνιζουν καπως (στα καλα τους)
Βάλε και τον Vince Neil των Motley Crue.Ότι περπάταγε το γάμαγε!Είχα γνωρίσει πριν 7-8 χρόνια έναν τύπο σε μια συνεργαζόμενη εταιρεία στο L.A που ο πατέρας του ήταν φίλος του και μου έλεγε ότι πρέπει να έχει γαμήσει πάνω από 20.000 γκόμενες!!!Εντάξει υπερβολικό νούμερο αλλά δεν άφηνε θηλυκό αγάμητο!Και σε ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία των Motley Crue επιβεβαιώνουν ότι γάμαγε και γυναίκες συνεργατών τους!Εντωμεταξύ την τότε εποχή ο Sebastian Bach και ο Coverdale δεν είχαν αφήσει μουνι για μουνι αγαμητο...
Τώρα ο Coverdale ακόμα και παππους κρατιέται σουπερ και ο Bach έχει γίνει σα γαμω το κερατο μου!
Τώρα έχει γίνει τόσο χάλια που ουτε τον εαυτό του δε γαμαει.Βάλε και τον Vince Neil των Motley Crue.Ότι περπάταγε το γάμαγε!Είχα γνωρίσει πριν 7-8 χρόνια έναν τύπο σε μια συνεργαζόμενη εταιρεία στο L.A που ο πατέρας του ήταν φίλος του και μου έλεγε ότι πρέπει να έχει γαμήσει πάνω από 20.000 γκόμενες!!!Εντάξει υπερβολικό νούμερο αλλά δεν άφηνε θηλυκό αγάμητο!Και σε ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία των Motley Crue επιβεβαιώνουν ότι γάμαγε και γυναίκες συνεργατών τους!
Και ακόμα κρατιέται φουλ. Ελληνικό αίμα μα αφου! Πουτσαρας και γαμηκος!Ο Τόμι Λι όμως έσπρωχνε Πάμελα!! Σεβασμός