Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Αν με τη βοήθεια μιας χρονομηχανής μπορούσατε να μεταφερθείτε σε κάποια συναυλία του παρελθόντος που δεν ήσασταν, ποια θα επιλέγατε ; Εγώ θα ήθελα να ήμουν εκεί.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.039
Πόντοι
10.446
Αν με τη βοήθεια μιας χρονομηχανής μπορούσατε να μεταφερθείτε σε κάποια συναυλία του παρελθόντος που δεν ήσασταν, ποια θα επιλέγατε ; Εγώ θα ήθελα να ήμουν εκεί.

είναι πολλές.....Rory Gallagher 1981, Metallica 1993 Νέα Σμύρνη, Black Sabbath στο Terra Vibe....
αλλά θα διάλεγα το παρακάτω κι ας μην είναι Metal....μεγάλο απωθημένο ....

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
είναι πολλές.....Rory Gallagher 1981, Metallica 1993 Νέα Σμύρνη, Black Sabbath στο Terra Vibe....
αλλά θα διάλεγα το παρακάτω κι ας μην είναι Metal....μεγάλο απωθημένο ....

Όντως είναι πολλές. Από μέταλ σκέφτομαι Metallica 1993 Νέα Σμύρνη, Maiden 1988 Νέα Φιλαδέλφεια. Από ροκ θα ήθελα να βρεθώ σε συναυλία The Doors και Pink Floyd (αμέσως μετά την κυκλοφορία του The Wall).

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Όντως είναι πολλές. Από μέταλ σκέφτομαι Metallica 1993 Νέα Σμύρνη, Maiden 1988 Νέα Φιλαδέλφεια. Από ροκ θα ήθελα να βρεθώ σε συναυλία The Doors και Pink Floyd (αμέσως μετά την κυκλοφορία του The Wall).
Αδερφε κι εγώ έχω δει ένα σκασμό μπάντες. Θυμάμαι όμως τις μπάντες που μου έκαναν εντυπωση χωρίς να το περιμενω. Αυτοί ήταν οι Grip Inc πριν από πολλα χρονια σε ένα rock wave.

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Τους Maiden τους είδα πρωτη φορα με Blaze Bailey στο Ιβανώφειο Σαλονικη το 94. Έκτοτε έχω δει παρα πολλες μπάντες στα καλύτερα τους όπως Skyclad, Slayer, Halford, Priest, Opeth Kamelot, Death και αμέτρητες άλλες. Μη ζηλευεις τίποτα, όλες οι εποχές είναι ωραίες.

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Τους Maiden τους είδα πρωτη φορα με Blaze Bailey στο Ιβανώφειο Σαλονικη το 94. Έκτοτε έχω δει παρα πολλες μπάντες στα καλύτερα τους όπως Skyclad, Slayer, Halford, Priest, Opeth Kamelot, Death και αμέτρητες άλλες. Μη ζηλευεις τίποτα, όλες οι εποχές είναι ωραίες.

Είσαι από Θεσσαλονίκη ;
Εγώ σε λάθος εποχή γεννήθηκα και μεγάλωσα. Θα ήθελα να ήμουν 10 - 15 χρόνια μεγαλύτερος (τώρα είμαι 44).

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Είσαι από Θεσσαλονίκη ;
Εγώ σε λάθος εποχή γεννήθηκα και μεγάλωσα. Θα ήθελα να ήμουν 10 - 15 χρόνια μεγαλύτερος (τώρα είμαι 44).
Κι εγώ 44 είμαι. Μεγάλωσα επαρχία ανάμεσα Σαλονικη Αθήνα. Τώρα είμαι Αθήνα εδώ και πολαααα χρόνια. Ακουω metal (εννοείται μόνο) από 5η Δημοτικού.

Τελευταία τροποποίηση:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Ρε μλκς τί κατάντια οι συναυλίες στο Ελλάντα......
Προχθές είπα να μην κάτσω κοντά στις μπύρες, αλλά και ούτε να χωθώ τέρμα μπροστά. Τί κατάλαβα; Έβλεπα Gelotte από τα κινητά του κάθε κρετίνου που ήταν μπροστά μου που εννοείται ότι δεν έγραψαν και τίποτα άξιο να το δουν μετά στο σπίτι τους (γαμώ το σπίτι τους) και γάμησαν πόσο κόσμο που πήγε να δει 2 υπέροχες μπάντες. Να μη μιλήσω για τη κάθε σάπια μπουζουξού που την είδε μεταλλού και μεράκλωσε με τη Flor και ήθελε να χορέψει ζεμπεκιά και ήθελε το χώρο της.
Flat χώρος και δεν αξίζει στο ελάχιστο η εμπειρία....

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.046
Πόντοι
2.606
Μιας και για Maiden ο λόγος, να πω το εξής: πιστεύετε ότι έχει λόγο ο Dickinson, ή το οποιοδήποτε όνομα, συγκρότημα κλπ για το που θα παίξουν; Οι εταιρίες και το management τα κανονίζουν όλα. Αν τους πουν θα παίξετε στο Νεπάλ, θα παίξουν! Τέλος! Συμβόλαια είναι όλα. Όχι προσωπικές προτιμήσεις! Και χρήμα! Η μπάντα αμοίβεται τόσα. Μπορείς να τα καλύψεις; Παίζουμε. Δεν μπορείς; Όταν μπορέσεις, μας ενημερώνεις. Απλά πράγματα. Δείτε την ευρωπαϊκή περιοδεία του Springsteen ... Φτηνότερο εισιτήριο από 170€ δεν βρίσκεις!!! Δείτε τους Metallica που παίζουν 2 μέρες σε κάθε πόλη, με διαφορετικό set list κάθε μέρα! Υπήρχε περίπτωση να μπορέσει η Ελλάδα να "σηκώσει" τέτοια συναυλία; Γι' αυτό δεν έρχονται. Όχι γιατί δεν γουστάρουν.

Αν έχουν λόγο, έχουν μόνο στο set list και στο περιεχόμενο της συναυλίας. Που και εκεί υπάρχουν παρεμβάσεις- είμαι σίγουρος - αλλά σαφώς το μεγάλο μερίδιο το έχει η μπάντα.
Ούτε πιστεύω ότι έκατσαν κάτω οι Maiden και είπαν "ελάτε να κάνουμε πλάκα στους Έλληνες. Θα πούμε το Alexander, αλλά δεν θα πάμε εκεί!"
οι πληροφορίες λένε ότι τους προτάθηκε αλλά δεν ήθελαν (όποιος και αν αποφασίζει)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.039
Πόντοι
10.446
Ρε μλκς τί κατάντια οι συναυλίες στο Ελλάντα......
Προχθές είπα να μην κάτσω κοντά στις μπύρες, αλλά και ούτε να χωθώ τέρμα μπροστά. Τί κατάλαβα; Έβλεπα Gelotte από τα κινητά του κάθε κρετίνου που ήταν μπροστά μου που εννοείται ότι δεν έγραψαν και τίποτα άξιο να το δουν μετά στο σπίτι τους (γαμώ το σπίτι τους) και γάμησαν πόσο κόσμο που πήγε να δει 2 υπέροχες μπάντες. Να μη μιλήσω για τη κάθε σάπια μπουζουξού που την είδε μεταλλού και μεράκλωσε με τη Flor και ήθελε να χορέψει ζεμπεκιά και ήθελε το χώρο της.
Flat χώρος και δεν αξίζει στο ελάχιστο η εμπειρία....
για τον κόσμο που πήγε στο Live δεν ξέρω να πω, δεν πήγα Nightwish, και μένα μου τη σπάνε μερικά πράγματα ...
αλλά για τον χώρο θα πω ότι βολεύει πολύ κόσμο επειδή είναι κοντά στο κέντρο..
αν φύγεις 1 τη νύχτα σε μισή ώρα είσαι κε΄ντρο, Πειραιά, Γλυφάδα...βολεύει και το τραμ αμα δεν οδηγάς...
στο Terra Vibe δεν έχω ακούσει άνθρωπο να μην έχει παράπονο από την κίνηση, το παρκάρισμα και ένα σωρό άλλα ...
καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα είσαι, που να μπλέκεις με την κίνηση και τη σκόνη στη Μαλακάσσα τώρα ?
Φρεατίδα θα μπορούσε να γίνει κάτι επίσης ή στα Βοτσαλάκια αλλά κα΄ποιος πρέπει να ασχοληθεί ....
από Σεπτέμβρη θα ανοίξει και ο Λυθαβηττός που είναι γαμάτος, αλλά εκεί θα χωράει 3.500 το πολύ...

Ex-Loverman

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2022
Like
174
Πόντοι
0
Ολα ξεκινησαν στο γυμνάσιο.
-Ακουω πρώτη φορά Παπακωνσταντίνου.Λεω ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΓΑΜΑΤΟΣ.

Μετά από λίγο καιρό ,μου φέρνουν και ακούω Scorpions.Λεω ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΓΑΜΑΤΟΙ.
Μετα μου φέρνουν και ακούω Guns n Roses.Λεω ΠΩΠΩ ΤΙ ΓΑΜΑΤΟΙ.

Μετά μου έφεραν κασέτα από ένα συγκρότημα που λεγόταν Metallica..

Πρώτα τραγούδια που άκουσα..Blackened και Master of Puppets.

Τώρα,45 χρόνων δεν έχει υπάρξει ούτε μια μέρα που να μην έχω ακούσει Metallica.
Ξέρω ξέρω,είναι θέμα γούστου .

Απλά για εμάς τους hardcore Metallica fans ,όταν βλέπουμε live τον Hetfiled να βγαίνει στη σκηνή ,χύνει η γη...

Ευτυχώς που έβγαλαν το 72 seasons και ξανά αποκτήσαμε κάτι να ακούμε καθημερινά για τα επόμενα 5 έως 8 χρόνια μέχρι να ξαναβγαλουν album.

Δεν είναι ο καλύτερος δίσκος όλων των εποχών,αλλά

-Παραγωγη ΤΕΛΕΙΑ
-Φωνητικα Hetfield ΤΕΛΕΙΑ
-Ορισμενες ριφαρες θα μείνουν στην ιστορία.

Απλά βάλτε ακουστικά,ένα ποτό ,ένα τσιγάρο και ακούστε τα νέα songs με τους στίχους βέβαια .

Μετά από 3-4 ακούσματα με τον τρόπο που σας είπα,θα συνειδητοποιήσετε τι δίσκο έβγαλαν.

Stay metal guys!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom