Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Metallica-72-Seasons-Review.jpg

Η ταπεινή γνώμη μου μετά από δυο ακροάσεις.
Έχει γίνει όντως μια πολυ καλη προσπαθεια εν συγκρίσει με ΟΤΙ ΑΛΜΠΟΥΜ έχουν βγάλει από το ομώνυμο και μετά. Θα έλεγα το καλυτερο Άλμπουμ τους τα τελευταία 30 χρόνια. Σωστή παραγωγη - παραγωγαρα. Καλά ριφακια, όχι όμως ριφαρες.
Ένα Άλμπουμ που θα έβαζα ένα 7ρακι τιμής ένεκεν. Όχι όμως παραπανω. Εγώ ικανοποιήθηκα παντως, θα έλεγα εξεπλάγην γιατί εδώ και 30 χρόνια τους έλεγα άμπαλους...
Μην ξεγελιέστε όμως. Καλο Αλμπουμακι είπα που η παραγωγη το ανεβάζει δυο σκαλιά. Τίποτα παραπανω.
Οι πιτσιρικαδες θα το λατρέψουν, εμείς;;; ...... μπααααα. Για να περναει η ώρα ευχάριστα, όχι για να μας μαγνητίζει!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Metallica-72-Seasons-Review.jpg

Η ταπεινή γνώμη μου μετά από δυο ακροάσεις.
Έχει γίνει όντως μια πολυ καλη προσπαθεια εν συγκρίσει με ΟΤΙ ΑΛΜΠΟΥΜ έχουν βγάλει από το ομώνυμο και μετά. Θα έλεγα το καλυτερο Άλμπουμ τους τα τελευταία 30 χρόνια. Σωστή παραγωγη - παραγωγαρα. Καλά ριφακια, όχι όμως ριφαρες.
Ένα Άλμπουμ που θα έβαζα ένα 7ρακι τιμής ένεκεν. Όχι όμως παραπανω. Εγώ ικανοποιήθηκα παντως, θα έλεγα εξεπλάγην γιατί εδώ και 30 χρόνια τους έλεγα άμπαλους...
Μην ξεγελιέστε όμως. Καλο Αλμπουμακι είπα που η παραγωγη το ανεβάζει δυο σκαλιά. Τίποτα παραπανω.
Οι πιτσιρικαδες θα το λατρέψουν, εμείς;;; ...... μπααααα. Για να περναει η ώρα ευχάριστα, όχι για να μας μαγνητίζει!
δεν ειναι κακο.... απεναντιας.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Υπάρχουν ακόμα οι ιεραπόστολοι της heavy metal?
νόμιζα ότι έλεγες για τους saviour, ναι υπάρχουν... ΚΑΙ είναι πιο heavy από τα '80s, αν ακούσεις χωρίς να ξέρεις πως αυτό που ακούς είναι stryper, και σου πουν τι ειναι , θα σου έρθει μια έκπληξη στο άκουσμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom