Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Ε ναι ρε!!Αδερφε @Διανοούμενος εξαιτιας σου απο δω μεσα ανακαλυψα και λιωνω κατα καιρους την εν λογω μπανταρα!Γαμανε οι Ουκρανοι!
Ε ναι ρε!!Αδερφε @Διανοούμενος εξαιτιας σου απο δω μεσα ανακαλυψα και λιωνω κατα καιρους την εν λογω μπανταρα!Γαμανε οι Ουκρανοι!
χαχαχα , ναι ρε φιλε!!! ΝΑΙ!!!Κομματαρα με τα απταιστα Ελληνικα στο ρεφρεν "Τον πουστη"
Αλλο επιπεδο οι Primordial μπραδερ,να σαι καλα!Να πω κι εγώ με την ευκαιρία πως τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει πολύ το νήμα της αγαπημένης μας μουσικής με την συμβολή όλων των φίλων εδώ , κι εγώ έμαθα τους Primordial από τον μπράδερ @kk1980 , έτσι να το κρατάμε πάντα ζωντανό!! keep being metalheads
Underrated για τους νέους, για τους παλιους είναι Συγκροτηματαρα!!Underrated μπάντα.
Θα μελετήσω αύριο μύστη μουΓια τσεκάρετε!!
Kaverik στην αρχική του μπάντα. Νέο Αλμπουμακι, Αλμπουμαρα!
Μπαντα πρεζα... εθισμοςUnderrated μπάντα.
Ειναι αληθεια περα απ τους Kamelot δεν τον εχω πολυτσεκαρει.Θα τ ακουσω εννοειται!Για τσεκάρετε!!
Kaverik στην αρχική του μπάντα. Νέο Αλμπουμακι, Αλμπουμαρα!
Για μας τους ακροατες (και) του progressive χωρου διολου υποτιμημενη!Μπανταρα!Underrated μπάντα.
ΧΑ!! τωρα το συνειδητοποιησα... φοραω τωρα μπλουζακι dead soul tribeUnderrated μπάντα.
Underrated μπάντα.
Τι μουσικο μυαλο αυτος ο Devon Graves...ΧΑ!! τωρα το συνειδητοποιησα... φοραω τωρα μπλουζακι dead soul tribe