You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 511K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 3.506
Αν και το έχω ξαναβάλει μόνο και μόνο γιατί είναι emperor
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 3.506
Για το stragner things και μόνο
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 3.506
Καλημέρες
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 3.506
Το κορίτσι 4κ τα σχόλια περισσεύουν ...4K αναλυση η βιντεαρα και η κομματαρα για απολυτη οπτικοακουστικη θεαση!Arch Enemy ruleeeeezzz!
Οσο για τους Dream Theater αυτός ο δίσκος έιναι άριστος τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά με δυνατά μηνύματα που η αλήθεια είναι πως μου έδωσαν έναν νέο δρόμο να σκεφτώ κάποια πράγματα,
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
To D.T ειναι το αγαπημενο μου, αυτο που εχ ω ακουσει πιο πολυ, κ ενας απο τους λιγους δισκους που οταν βαλω κ τωρα να ακουσω, δεν κανω τιποτα αλλο.... ξαπλωνω , ακουω, και χανομαιΤο κορίτσι 4κ τα σχόλια περισσεύουν ...
Οσο για τους Dream Theater αυτός ο δίσκος έιναι άριστος τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά με δυνατά μηνύματα που η αλήθεια είναι πως μου έδωσαν έναν νέο δρόμο να σκεφτώ κάποια πράγματα,
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Το κορίτσι 4κ τα σχόλια περισσεύουν ...
Η τριαδα αλμπουμ των D.T Images and words,Awake,Metropolis pt2 Scenes from a memory,ειναι αριστουργηματα οχι μονο της progressive metal αλλα και γενικοτερα σ ολο το φασμα της μουσικης μας.Μιλαμε για τοπ μουσικο επιπεδο αδερφια...Εχουν κυκλοφορησει κι αλλες δισκαρες (Train of thought επισης προσωπικο αγαπημενο) αλλα την ποιοτητα των 3 προαναφερθεντων δεν την εφτασαν ποτε.Απλα μαγεια.Καλημερες!To D.T ειναι το αγαπημενο μου, αυτο που εχ ω ακουσει πιο πολυ, κ ενας απο τους λιγους δισκους που οταν βαλω κ τωρα να ακουσω, δεν κανω τιποτα αλλο.... ξαπλωνω , ακουω, και χανομαι
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 3.506
Ετσι ακριβώς μέταλ μπράδερ , τα είπες όλαΗ τριαδα αλμπουμ των D.T Images and words,Awake,Metropolis pt2 Scenes from a memory,ειναι αριστουργηματα οχι μονο της progressive metal αλλα και γενικοτερα σ ολο το φασμα της μουσικης μας.Μιλαμε για τοπ μουσικο επιπεδο αδερφια...Εχουν κυκλοφορησει κι αλλες δισκαρες (Train of thought επισης προσωπικο αγαπημενο) αλλα την ποιοτητα των 3 προαναφερθεντων δεν την εφτασαν ποτε.Απλα μαγεια.Καλημερες!
Καλημέρες
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Ελα μπραδερ καλημερα!!!Ετσι ακριβώς μέταλ μπράδερ , τα είπες όλα
Καλημέρες
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 3.506
Καλημέρα μπράδερ, πρωινοί πρωινοί και σήμερα χαχα
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Εγω νυχτερινη βαρδια,και θα την πεσω σε λιγο.Καλη δουλεια μπραδερ!Και κατι ακομα για να μας παει καλα η μερα!Η κομματαρα απ την λατρεμενη μας μπαντα και την κοριτσαρα μας σε 4Κ επισης!Καλημέρα μπράδερ, πρωινοί πρωινοί και σήμερα χαχα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 3.506
Ο μέγιστος ύμνος Καλή ξεκούραση ρε μπράδερ !! Ετσι με τους arch enemy για να ξεκινήσει δυνατά η μέραΕγω νυχτερινη βαρδια,και θα την πεσω σε λιγο.Καλη δουλεια μπραδερ!Και κατι ακομα για να μας παει καλα η μερα!Η κομματαρα απ την λατρεμενη μας μπαντα και την κοριτσαρα μας σε 4Κ επισης!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 8K