Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Αλμπουμ αριστουργημα,αλμπουμ σταθμος στον ατμοσφαιρικο ηχο.Απο τοτε τιποτε δεν ηταν ιδιο στον χωρο.Απ τους ΥΠΕΡΤΑΤΟΥΣ και υπεραγαπημενους Paradise Lost.Για να μαθαινουν οι νεοτεροι και να θυμομαστε οι παλιοτεροι!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.002
Πόντοι
3.506
Αλμπουμ αριστουργημα,αλμπουμ σταθμος στον ατμοσφαιρικο ηχο.Απο τοτε τιποτε δεν ηταν ιδιο στον χωρο.Απ τους ΥΠΕΡΤΑΤΟΥΣ και υπεραγαπημενους Paradise Lost.Για να μαθαινουν οι νεοτεροι και να θυμομαστε οι παλιοτεροι!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Καλησπέρα μεταλλικοί μου φίλοι :rockon::rockon::rockon: Μέταλ μπράδερ όπως κάθε φορά με τις εξαιρετικές επιλογές σου :headbaning1::headbaning1::headbaning1: Πολύ αγαπημένη μπάντα οι Paradise Lost άλλωστε :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Από τον τελευταίο δίσκο των fates warning με μια μοναδική ερμηνεία του Ray Alder

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΟΙ FATES για εμενα! τοσο πολυ που αν μου ελεγε ενας διαλεξε απ την δισκοθηκη σου οτι εχεις απο ΜΙΑ μονο μπαντα για να εχεις κ να ακους για ενα χρονο ,τ 50% της επιλογης θα ηταν οι FATES και το αλλο 50% οι THIN LIZZY θα ημουν αναμεσα σε αυτες της επιλογες.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Μεταξύ ατελειωτων κομματιών αυτό είναι το αγαπημενο μου κομμάτι Fates, και το καλυτερο Αλμπουμ τους συνάμα.
αυτο το αλμπουμ ειναι μεσα στο τηλεφωνο μου περιπου 3 χρονια (το εχω κατεβασει για να το εχω και εκει :grin: ) ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥΣ, καθε στοιχος, καθε νοτα... ειναι... δεν εχω λεξη να πω...

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
@koskam εντωμεταξύ και ο Theories of flight είναι εκπληκτικος Δίσκος.
ειναι η μπαντα που ειναι σε (ζωη) , η αλλη (thin lizzy δε ειναι σε ζωη...) που ΔΕΝ μπορω να ειμαι αντικειμενικος. Εχω το parallels για κορυφη του ολυμπου, και ολα τα αλλα απο 8,5 μεχρι 10. πεθαινω και για το Disconnected το ακουω οταν ειμαι καλα γιατι στα χαλια μου, μπορει να με καταστρεψει μια κ για παντα :grin: .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Nate Diaz Sport GIF by UFC

καλησπερα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
δεν βρισκω σκετο το κομματι που θελω οποτε βαζω ολο το αλμπουμ, κυκλοφορησε προσφατα. Στα 20 λεπτα ξεκιναει το "a prophet's council" με ενα μπασιμο εκσταση 1 λεπτο μετα. Στην πορεια το χαλαει λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom