Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.002
- Πόντοι
- 3.506
Καλησπέρα μεταλλικοί μου φίλοι Μέταλ μπράδερ όπως κάθε φορά με τις εξαιρετικές επιλογές σου Πολύ αγαπημένη μπάντα οι Paradise Lost άλλωστεΑλμπουμ αριστουργημα,αλμπουμ σταθμος στον ατμοσφαιρικο ηχο.Απο τοτε τιποτε δεν ηταν ιδιο στον χωρο.Απ τους ΥΠΕΡΤΑΤΟΥΣ και υπεραγαπημενους Paradise Lost.Για να μαθαινουν οι νεοτεροι και να θυμομαστε οι παλιοτεροι!
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΟΙ FATES για εμενα! τοσο πολυ που αν μου ελεγε ενας διαλεξε απ την δισκοθηκη σου οτι εχεις απο ΜΙΑ μονο μπαντα για να εχεις κ να ακους για ενα χρονο ,τ 50% της επιλογης θα ηταν οι FATES και το αλλο 50% οι THIN LIZZY θα ημουν αναμεσα σε αυτες της επιλογες.Από τον τελευταίο δίσκο των fates warning με μια μοναδική ερμηνεία του Ray Alder
μεχρι ΚΑΙ αυτον το δισκο , με αριστα το 10, επερναν 50!!!Θα βαλω και εγω ενα κομματι που αλλαξε τον τροπο που ακουω μουσικη.
αυτο το αλμπουμ ειναι μεσα στο τηλεφωνο μου περιπου 3 χρονια (το εχω κατεβασει για να το εχω και εκει ) ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥΣ, καθε στοιχος, καθε νοτα... ειναι... δεν εχω λεξη να πω...Μεταξύ ατελειωτων κομματιών αυτό είναι το αγαπημενο μου κομμάτι Fates, και το καλυτερο Αλμπουμ τους συνάμα.
ειναι η μπαντα που ειναι σε (ζωη) , η αλλη (thin lizzy δε ειναι σε ζωη...) που ΔΕΝ μπορω να ειμαι αντικειμενικος. Εχω το parallels για κορυφη του ολυμπου, και ολα τα αλλα απο 8,5 μεχρι 10. πεθαινω και για το Disconnected το ακουω οταν ειμαι καλα γιατι στα χαλια μου, μπορει να με καταστρεψει μια κ για παντα .@koskam εντωμεταξύ και ο Theories of flight είναι εκπληκτικος Δίσκος.