Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 521K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Εχω αρρωστήσει δυο μέρες τώρα με Primordial, μέγιστη μπάντα και δυνατή μουσική :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Μιλαμε για μεγιστη υπερμπανταρα μυστη μου,δεν βρισκεις μετρια στιγμη...Αγαπημενοι!Και η παρακατω υπερκομματαρα τσακιζει κοκκαλα!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.170
Πόντοι
3.556
Μιλαμε για μεγιστη υπερμπανταρα μυστη μου,δεν βρισκεις μετρια στιγμη...Αγαπημενοι!Και η παρακατω υπερκομματαρα τσακιζει κοκκαλα!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Πραγματικά ναι μεταλ μπράδερ, αλλά και όλος ο δίσκος είναι επικός :heavymetalbig:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Πραγματικά ναι μεταλ μπράδερ, αλλά και όλος ο δίσκος είναι επικός :heavymetalbig:
Οπως προειπα μεταλ μπραδερ δεν βρισκεις μετρια στιγμη στους Primordial,απλα τα προσωπικα αγαπημενα μου και απολυτα δεκαρια τους ειναι τα 3 παρακατω!Αριστουργηματα τι να λεμε!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.170
Πόντοι
3.556
Οπως προειπα μεταλ μπραδερ δεν βρισκεις μετρια στιγμη στους Primordial,απλα τα προσωπικα αγαπημενα μου και απολυτα δεκαρια τους ειναι τα 3 παρακατω!Αριστουργηματα τι να λεμε!
Διαμάντια της μεταλ, κομματάρες και τα 3, τα λόγια ειναι περιττά :kneel::kneel::kneel::kneel::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.051
Πόντοι
9.846
Ρε μάγκες να κάνω μια ερώτηση, χωρίς να είναι ρατσιστική και ουτε υποτιμητικη.
Έχετε γνωρίσει ποτε Αλβανό που να ακουει Metal; Οχι περιστασιακα φυσικά, αλλά μια ζωή ΜΟΝΟ Μetal όπως εμείς. Εγώ ποτέ ρε μάγκες.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Ρε μάγκες να κάνω μια ερώτηση, χωρίς να είναι ρατσιστική και ουτε υποτιμητικη.
Έχετε γνωρίσει ποτε Αλβανό που να ακουει Metal; Οχι περιστασιακα φυσικά, αλλά μια ζωή ΜΟΝΟ Μetal όπως εμείς. Εγώ ποτέ ρε μάγκες.
Καλή ερώτηση. Εγώ θα σου απαντήσω, όπως και όπου μεγαλώσει ο καθένας, δεν πα να είναι Αλβανός,Αιγύπτιος κτλπ... (Παίζει πολύ ρόλο και η κουλτούρα του τόπου του, ναι)
Κανέναν 30άρη που μεγάλωσε με χιπ-χοπ ή ντιριντάχτα δεν μπορείς να το κάνεις να ακούσει ροκ/μέταλ και το ανάποδο. Ίσως περιστασιακά αν βρεθεί σε παρέα, ίσως κάποια κομμάτια αλλά δεν θα το "νοιώσει" ποτέ.

Το τι μουσική ακούς είναι κυριώς βιώματα, εικόνες, ακούσματα και εμπειρίες που είχες από την εφηβεία και μετά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι άκουγες/ακούς να το κάνεις επειδή πραγματικά σ'αρέσει και όχι επειδή είναι μόδα ή cool. Είχα περιπτώσεις που το παίζανε ροκάδες στο σχολείο και μετά το Λύκειο τους έβλεπα στα κοινότυπα κλαμπς και ελληνάδικα...

Αν ο Αλβανός μεγαλώσει με ροκ βιώματα/παρέες/περιβάλλον, ροκάς θα γίνει και ας ακούγεται/φαίνεται παράξενο/αστείο, απλά το σύνηθες είναι είτε να κάνουν κέφι με τσιφτετελοσκυλάδικα είτε με χιπ χοπ/τραπ. Μην νομίζεις ότι θα κάτσουν να το ψάξουν κιόλας, ότι τους πλασάρεται όπως κάνει και η υπόλοιπη μάζα.

Πιστεύεις ότι ο περισσότερος κόσμος έχει ακούσει πολλά είδη μουσικής; Η πλειοψηφία είναι μουσικά απαίδευτοι. Ο περισσότερος κόσμος ακούει μουσική όταν είναι στο αμάξι "για να παίζει κάτι να περάσει η ώρα" και όταν βγει έξω "για να διασκεδάσει". Δεν ψάχνει, δεν ασχολείται, δεν τον νοιάζει παραπάνω.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
τι βαρυ και ασηκωτο πραγμα ειναι αυτο που μου εβγαλε στα προτεινομενα? και ουτε τους ηξερα τους τυπους :cum:

η οριτζιναλ κομματαρα απο celtic frost

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom