Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Τους έχω δει πριν περιπου 20 χρόνια στη Σαλονίκη, όταν ο τραγουδιστής ήταν χοντρός...! Κι επισης πριν 6-7 στο Κυταρο. Τα πρωτα Άλμπουμ τους άρτια, εδώ και 15 χρόνια όμως μετριότητες... Τελευταία Άλμπουμαρα το Inner. Μετά δεν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

20/10, το καλυτερο Άλμπουμ King!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Τους έχω δει πριν περιπου 20 χρόνια στη Σαλονίκη, όταν ο τραγουδιστής ήταν χοντρός...! Κι επισης πριν 6-7 στο Κυταρο. Τα πρωτα Άλμπουμ τους άρτια, εδώ και 15 χρόνια όμως μετριότητες... Τελευταία Άλμπουμαρα το Inner. Μετά δεν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

20/10, το καλυτερο Άλμπουμ King!
οπως τα λες!! κ εγω το 2000 τους ςιδα πρωτη φφορα με kamelot k Crimson glory .... αν θυμαμαι πρεπει να ηταν στο Bug.... πρεπει να τσεκαρω το εισιτηριο

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
οπως τα λες!! κ εγω το 2000 τους ςιδα πρωτη φφορα με kamelot k Crimson glory .... αν θυμαμαι πρεπει να ηταν στο Bug.... πρεπει να τσεκαρω το εισιτηριο
Την ίδια είδαμε ναι, εγώ την είδα Σαλονίκη Υδρόγειο. Crimson Glory μετά το Astronomica και Kamelot με τον Khan! Συναυλιαρα!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Μεσα στις τοπ (και αγαπημενες μου) διασκευαρες ολων των εποχων στην metal.Ο Chuck πηρε μια ηδη γαμηστερη κλασσικη υπερκομματαρα και την εκανε ακομα πιο γαμηστερη!All time classic!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Μεσα στις τοπ (και αγαπημενες μου) διασκευαρες ολων των εποχων στην metal.Ο Chuck πηρε μια ηδη γαμηστερη κλασσικη υπερκομματαρα και την εκανε ακομα πιο γαμηστερη!All time classic!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Πολυ καλη η διασκευή, αλλά για άλλη μια φορά φαίνεται η τελειότητα των Priest. Έχουν γίνει πολλες διασκευές στο παρελθόν γι αυτους, καμιά δεν τους πλησιασε με μικρή εξαίρεση στο Saints in Hell από Fates Warning.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Τι ΥΠΕΡΔΙΣΚΑΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ειναι αυτη γαμω την πουτανα μου....Οσες χιλιαδες φορες κι αν την ακουσω δεν αρκει...Πορωση και μουσικος οιστρος απ το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο...Α ρε αειμνηστε Chuck τι τεραστια παρακαταθηκη αφησες στην μουσικαρα μας...
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2::headbaning2::headbaning2::hi::hi::hi::kneel::kneel::kneel:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom