Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 517K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16

Προτιμώ 1000 φορές τον μανιακό απο τον μανάβη

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
399
Πόντοι
36

Προτιμώ 1000 φορές τον μανιακό απο τον μανάβη
αυτο που βλεπεις ,ειναι και στην πραγματικοτητα....ειχε ερθει 2 μερες στο σπιτι που συσουζα με μια νορβηγιδα που ειναι  φιλοι χρονια πριν παει να δει την κορη του στο χαμμερφεστ...πραγματικα ο τυπος δεν υπαρχει...μεσα στην τρελλα και στο σπιντ ηταν...αλλα απιστευτα φιλικο ατομο

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
αυτο που βλεπεις ,ειναι και στην πραγματικοτητα....ειχε ερθει 2 μερες στο σπιτι που συσουζα με μια νορβηγιδα που ειναι  φιλοι χρονια πριν παει να δει την κορη του στο χαμμερφεστ...πραγματικα ο τυπος δεν υπαρχει...μεσα στην τρελλα και στο σπιντ ηταν...αλλα απιστευτα φιλικο ατομο
  Το επιβεβαιώνω αυτο καθως τον έχω γνωρίσει τον Sven  και ήπιαμε και 2 μπύρες μαζί .Ο Ούγγρος (ή Ουγγαρέζος;) μεγάλο λαμόγιο και κωλοχαρακτήρας.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Διασκευούλα απο κομμάτι των Demon  

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
  Το επιβεβαιώνω αυτο καθως τον έχω γνωρίσει τον Sven  και ήπιαμε και 2 μπύρες μαζί .Ο Ούγγρος (ή Ουγγαρέζος;) μεγάλο λαμόγιο και κωλοχαρακτήρας.
εγω δεν τον γνωρισα ,αλλα τους ειδα live με maniac το 2001 κ ηταn γαματοι επι σκηνης...για μενα ο καλυτερος τραγουδιστης των mayhem κ ο blasphemer μακραν καλυτερος κ αρτιοτερος απο τον euronymous.
βεβαια να πουμε οτι blasphemer k maniac πλακωθηκανε μεταξυ τους κ ο maniac τις εφαγε κουτρουβαλωντας μια σκαλα. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom