Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.631
- Πόντοι
- 2.606
kalo???
τα μπάσα δεν ακούγονται καλά... ο Jason παίζει?
kalo???
τα μπάσα δεν ακούγονται καλά... ο Jason παίζει?
την κασσετα την ειχα λιωσει
αυτο που βλεπεις ,ειναι και στην πραγματικοτητα....ειχε ερθει 2 μερες στο σπιτι που συσουζα με μια νορβηγιδα που ειναι φιλοι χρονια πριν παει να δει την κορη του στο χαμμερφεστ...πραγματικα ο τυπος δεν υπαρχει...μεσα στην τρελλα και στο σπιντ ηταν...αλλα απιστευτα φιλικο ατομο
Προτιμώ 1000 φορές τον μανιακό απο τον μανάβη
Το επιβεβαιώνω αυτο καθως τον έχω γνωρίσει τον Sven και ήπιαμε και 2 μπύρες μαζί .Ο Ούγγρος (ή Ουγγαρέζος;) μεγάλο λαμόγιο και κωλοχαρακτήρας.αυτο που βλεπεις ,ειναι και στην πραγματικοτητα....ειχε ερθει 2 μερες στο σπιτι που συσουζα με μια νορβηγιδα που ειναι φιλοι χρονια πριν παει να δει την κορη του στο χαμμερφεστ...πραγματικα ο τυπος δεν υπαρχει...μεσα στην τρελλα και στο σπιντ ηταν...αλλα απιστευτα φιλικο ατομο
Το επιβεβαιώνω αυτο καθως τον έχω γνωρίσει τον Sven και ήπιαμε και 2 μπύρες μαζί .Ο Ούγγρος (ή Ουγγαρέζος;) μεγάλο λαμόγιο και κωλοχαρακτήρας.
εγω δεν τον γνωρισα ,αλλα τους ειδα live με maniac το 2001 κ ηταn γαματοι επι σκηνης...για μενα ο καλυτερος τραγουδιστης των mayhem κ ο blasphemer μακραν καλυτερος κ αρτιοτερος απο τον euronymous.αυτο που βλεπεις ,ειναι και στην πραγματικοτητα....ειχε ερθει 2 μερες στο σπιτι που συσουζα με μια νορβηγιδα που ειναι φιλοι χρονια πριν παει να δει την κορη του στο χαμμερφεστ...πραγματικα ο τυπος δεν υπαρχει...μεσα στην τρελλα και στο σπιντ ηταν...αλλα απιστευτα φιλικο ατομο