dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
kreator στον Ελλησποντο Σαλονικαθυμηθηκα live to 93
στο σεφ
piranha
divorce
kreator στον Ελλησποντο Σαλονικαθυμηθηκα live to 93
στο σεφ
piranha
divorce
kreator στον Ελλησποντο Σαλονικα
δεν πηρανε ποτε αδεια,στην πουστια το γυρισανε το κλιπ/89 τους ειδα ροδον
τοτε που γυρισαν το βιντεο για τον υμνο betrayer
δεν πηρανε ποτε αδεια,στην πουστια το γυρισανε το κλιπ/
οχι ειναι αληθεια αυτο που λεω,ετσι ειναι ;)διολου απιθανο
οχι ειναι αληθεια αυτο που λεω,ετσι ειναι ;)
ετσι κ αλλιως κ να ζηταγανε αδεια,δεν νομιζω να την δινανε σε ενα ματσο Γερμανους μεταλλαδες.
τα πεταξα περυσι..εαν θυμοσουν ποτε περιπου σε ειχαν θα μπορουσα να τα ψαξω...τωρα ειναι αργα...πηγαν ανακυκλωσηλες το hammer να χει τα τευχη του 94 με το fanzine μου k την συλλογη μου
τα πεταξα περυσι..εαν θυμοσουν ποτε περιπου σε ειχαν θα μπορουσα να τα ψαξω...τωρα ειναι αργα...πηγαν ανακυκλωση
μπες στο ροκινγ.γρθα τους παρω τηλ
το πολυ να παρω ολο το 94
ναι και τον εχουν η αντιδραση στα θενκσ στο πρωτο... οπου φυσαει ο αεραςαυτος ειναι που εβγαζε το iron κ καποια αλλα περιοδικα?
αδερφε χωρις να βαλω το χερι μου στην φωτια δεν νομιζω γιατι το μικρο του σιβα ηταν γιωργος αλλα σε αυτο δεν μπορω να σου πω 100%Ερικος ηταν κ μετα εγινε shiva αν θυμαμαι καλα
ειχα δει sanctuary me fates warnings στο αντζελα πριν κλεισει στα πατησια...πολυ καλο λαιβ,περα οτι ειχα μπει τσαμπα μια και ηταν διπλα απο το σπιτι μουΉθελα να πάω sanctuary (τους είδα και την προηγούμενη φορά που έπαιξαν) αλλά στο gagarin ιούλιο μήνα...δε λέει (εδώ στους iced earth το νοέμβριο και σκάσαμε από τη ζέστη ).
ποσο το δινεις?Έχω το made in hell, κερδίζω κάτι; (κατα προτίμηση ένα free fuck )
ποσο το δινεις?
το ειχα και το ανταλλαξα με εναν γερμανο?