Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 522K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
11
Πόντοι
16
μ αρεσει ολος ο δισκος των dimmu borgir enthrone darkness triumphant
κ λιγα διασπαρτα κομματια απο stormblast,Godless Savage Garden,Spiritual Black Dimensions k.a

Και πάλι μαζί σου!
Προσωπικά από το πρώτο ξεχωρίζω (κλασσικά) τα Mourning Palace και In Death's Embrace (ειδικά από το Live In Koln του '97) και μου αρέσουν και κάποια ατμοσφαιρικά από το Death Cult Armageddon  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Βαράς ακόμα αλύπητα ή έχεις χαλαρώσει πλέον??  :2funny:
ακομη τα ακουω..εχω κ βινυλια απο τοτε...απο unisound (r.christ,thou art lord),morbid angel,mayhem,burzum,kawir κτλ...ποτε δεν ακουσα μπουζουκια,σκυλαδικα κτλ... :hi:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
11
Πόντοι
16
ακομη τα ακουω..εχω κ βινυλια απο τοτε...απο unisound (r.christ,thou art lord),morbid angel,mayhem,burzum,kawir κτλ...ποτε δεν ακουσα μπουζουκια,σκυλαδικα κτλ... :hi:

Ήταν δυνατή και η Ελληνική σκηνή εκείνα τα χρόνια με τα συγκροτήματα που αναφέρεις όπως επίσης και τους Nightfall που είχα φάει σκάλωμα με το Iris αν το ξέρεις και μάλιστα από κάποιο live από κάποιο Rockwave!  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ήταν δυνατή και η Ελληνική σκηνή εκείνα τα χρόνια με τα συγκροτήματα που αναφέρεις όπως επίσης και τους Nightfall που είχα φάει σκάλωμα με το Iris αν το ξέρεις και μάλιστα από κάποιο live από κάποιο Rockwave!  :grin:
καλη μπαντα κ οι nightfall+septic flesh!το ξερω το κομματι κ ειναι απο τα καλα τους  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τύπε τρομερό κομμάτι δεν ξέρω! Είναι από αυτά που ήθελα να τα σπάσω όλα! Τόση κάβλα!
φιλε σε λαθος εποχη γεννηθηκες..λιγο πιο νωρις κ θα τα βλεπες ολα να βγαινουν σε βινυλιο κ τα Live  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom