dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
γαματη μπανταεγω εχω ακομα μια tiamat-wildhoney
morgana lefay
blood divine
blind guardian
σοφα λογια bro
ti rockwave κ μαλακιες
ροδον κ αν club
γαματη μπαντα![]()
![]()
οπως ξερεις καλα τοτε συγκροτηματα δεν ερχοντουσταν πολλα,περιοδικα υπηρχαν 1-2 που γραφανε κατι αλλα οι περισσοτεροι συντακτεσ ηταν ασχετοι, ο κοσμος διψουσε για Live,και σε καθε Live poy ginotane ο κοσμος εβγαζε τα απωθημενα του
Oso gia Rockawave προσωπικα ειναι 1 μαλακια 1000 φορες να τραβηχτω εξωτερικο με 20πλασιο κοσμο που εκει ο κσομος εχει απαιτησεις και τα συγκροτηματα δεν πανε για την αρπαχτη οπως εδω, η με τον καθε διοργανωτη Λωρη(που στην αρχη λειτουργησε σαν οπαδος μετα την ειδε επιχειρηματιας) που θελει να τα κονημσει και βαζει τον κσομο σε χψραφια για na δει live
Στην Ριζουπολη (μεταλικα) ποδοπατηθηκε κοσμο απο τις μαλακιες του Λωρη..εγινε μπροστα στα ματια μου..εγω επεσα στις χημικες μεσα...μεγαλος μαλακας.οπως ξερεις καλα τοτε συγκροτηματα δεν ερχοντουσταν πολλα,περιοδικα υπηρχαν 1-2 που γραφανε κατι αλλα οι περισσοτεροι συντακτεσ ηταν ασχετοι, ο κοσμος διψουσε για Live,και σε καθε Live poy ginotane ο κοσμος εβγαζε τα απωθημενα του
Oso gia Rockawave προσωπικα ειναι 1 μαλακια 1000 φορες να τραβηχτω εξωτερικο με 20πλασιο κοσμο που εκει ο κσομος εχει απαιτησεις και τα συγκροτηματα δεν πανε για την αρπαχτη οπως εδω, η με τον καθε διοργανωτη Λωρη(που στην αρχη λειτουργησε σαν οπαδος μετα την ειδε επιχειρηματιας) που θελει να τα κονημσει και βαζει τον κσομο σε χψραφια για na δει live
ναι θυμαμαι
ολο με running wild την βγαζαμε
rockwave eixa παει στο πρωτο το 96
slayer
saxon
rage
Στην Ριζουπολη (μεταλικα) ποδοπατηθηκε κοσμο απο τις μαλακιες του Λωρη..εγινε μπροστα στα ματια μου..εγω επεσα στις χημικες μεσα...μεγαλος μαλακας.
metallica τους ειδα 93 ν σμυρνη
μαζι με cult![]()
Στην Ριζουπολη (μεταλικα) ποδοπατηθηκε κοσμο απο τις μαλακιες του Λωρη..εγινε μπροστα στα ματια μου..εγω επεσα στις χημικες μεσα...μεγαλος μαλακας.
τα τελευταια χρονια βεβαια ξεπεσε το φεστιβαλ του,με αποκορυφωμα το περσινο με Νατασσα Μποφιλιου,Χαρουλη κτλΣτα παπαρια του τα λεφτα θελει να παρει,εδω depeche mode μαλακαα ενω ηξερε οτι ειχε προβλημα ο Gahan συνεχιζε να βαζει κσσμο
εγω Μεταλικα ειδα Ριζουπολη το 99τοτε δεν ειχε πεσει αρκετο ξυλο με τους μπατσους?
τα τελευταια χρονια βεβαια ξεπεσε το φεστιβαλ του,με αποκορυφωμα το περσινο με Νατασσα Μποφιλιου,Χαρουλη κτλ![]()
μιλαμε για πατος.... :S
ξερω γαμησε τοτε..2η μερα παιξανε οι paradise lost χωριστα απο τους αλλους στην 1 η μερα,.,,Ναι το διαβασα, εγω στο 1ο ειχα παει το 96 στην φρεατιδα