Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 522K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
σε λιγο θα τις ανεβασω φωτο
εχω κ μια venom αγορασμενη απο το Οακα που εγινε η συναυλια  :cheesy:

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
σοφα λογια bro :thumbsup:
ti rockwave κ μαλακιες
ροδον κ αν club

οπως ξερεις καλα τοτε συγκροτηματα δεν ερχοντουσταν πολλα,περιοδικα υπηρχαν 1-2 που γραφανε κατι αλλα οι περισσοτεροι συντακτεσ ηταν ασχετοι, ο κοσμος διψουσε για Live,και σε καθε Live poy ginotane ο κοσμος  εβγαζε τα απωθημενα του
Oso gia Rockawave προσωπικα ειναι 1 μαλακια 1000 φορες να τραβηχτω εξωτερικο με 20πλασιο κοσμο που εκει ο κσομος εχει απαιτησεις και τα συγκροτηματα δεν πανε για την αρπαχτη οπως εδω, η με τον καθε διοργανωτη Λωρη(που στην αρχη λειτουργησε σαν οπαδος μετα την ειδε επιχειρηματιας) που θελει να τα κονημσει και βαζει τον κσομο σε χψραφια για na  δει live

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
οπως ξερεις καλα τοτε συγκροτηματα δεν ερχοντουσταν πολλα,περιοδικα υπηρχαν 1-2 που γραφανε κατι αλλα οι περισσοτεροι συντακτεσ ηταν ασχετοι, ο κοσμος διψουσε για Live,και σε καθε Live poy ginotane ο κοσμος  εβγαζε τα απωθημενα του
Oso gia Rockawave προσωπικα ειναι 1 μαλακια 1000 φορες να τραβηχτω εξωτερικο με 20πλασιο κοσμο που εκει ο κσομος εχει απαιτησεις και τα συγκροτηματα δεν πανε για την αρπαχτη οπως εδω, η με τον καθε διοργανωτη Λωρη(που στην αρχη λειτουργησε σαν οπαδος μετα την ειδε επιχειρηματιας) που θελει να τα κονημσει και βαζει τον κσομο σε χψραφια για na  δει live

ναι θυμαμαι
ολο με running wild την βγαζαμε
rockwave eixa παει στο πρωτο το 96
slayer
saxon
rage

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Στην Ριζουπολη (μεταλικα) ποδοπατηθηκε κοσμο απο τις μαλακιες του Λωρη..εγινε μπροστα στα ματια μου..εγω επεσα στις χημικες μεσα...μεγαλος μαλακας.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Στην Ριζουπολη (μεταλικα) ποδοπατηθηκε κοσμο απο τις μαλακιες του Λωρη..εγινε μπροστα στα ματια μου..εγω επεσα στις χημικες μεσα...μεγαλος μαλακας.

metallica τους ειδα 93 ν σμυρνη
μαζι με cult :rockon:

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16

Στα παπαρια του τα λεφτα θελει να παρει,εδω depeche mode μαλακαα ενω ηξερε οτι ειχε προβλημα ο Gahan συνεχιζε να βαζει κσσμο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Στα παπαρια του τα λεφτα θελει να παρει,εδω depeche mode μαλακαα ενω ηξερε οτι ειχε προβλημα ο Gahan συνεχιζε να βαζει κσσμο
τα τελευταια χρονια βεβαια ξεπεσε το φεστιβαλ του,με αποκορυφωμα το περσινο με Νατασσα Μποφιλιου,Χαρουλη κτλ  :2funny: :2funny:  μιλαμε για πατος.... :S

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
τα τελευταια χρονια βεβαια ξεπεσε το φεστιβαλ του,με αποκορυφωμα το περσινο με Νατασσα Μποφιλιου,Χαρουλη κτλ  :2funny: :2funny:  μιλαμε για πατος.... :S

Ναι το διαβασα, εγω στο 1ο  ειχα παει το 96  στην φρεατιδα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ναι το διαβασα, εγω στο 1ο  ειχα παει το 96  στην φρεατιδα
ξερω γαμησε τοτε..2η μερα παιξανε οι paradise lost χωριστα απο τους αλλους στην 1 η μερα,.,,
slayer γαμησανε εμαθα...δυστηχως πηγαινα σχολειο,ημουνα μικρος κ ζωντας επαρχια ηταν σχεδον αδυνατο να κατεβω. :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom