You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 522K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
τσα!ο μεταλ συναγωνιστης dimmts που ειναι?![]()
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
η δεκαετια του 90 ειχε εναν ρομαντισμο μυστηριο,εξ΄ου κ το μεταλ εκεινης της δεκαετιας μεγαλουργησε.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
το ιδιο κ τα 80ς,αλλα εγω θα μιλησω εκ πειρας για τα 90ς γιατι τοτε εζησα την εφηβεια μου.
τοτε ειχαμε μακρυ μαλλι,χαιτη,σκουλαρικια,μποτακι αθλητικο,στενο σωληνα τζιν κ μπλουζα αυστηρα μεταλ...τοτε η νεολαια τα σπαγε,εβριζε,αγαπουσε,εφτυνε,κοζαρε,ερωτοτροπουσε κ ενιοτε αδιαφορουσε...αγαπουσε την πλατεια,το στεκι,την μπυραρια,την αλανα στην οποια μεγαλωσε κ πανω απ ολα ειχε καρδια...
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
ειχαμε τους ''καρεκλαδες'',τους ρεϊβαδες,τους σκυλαδες,τους ''φλωρους'',ειχαμε φυλες....
σημερα η νεολαια εχει χασει τον προσανατολισμο της στον κυκεωνα της πληροφοριας κ τεχνολογιας.
Παντου βλεπω νεα παιδια ''φλωρια'',κλαρινο-τεκνα,αδιαφορες φατσες της μαζας....ολοι ιδιοι,ολοι τυποποιημενοι.
Σημεια των καιρων.Ισως κ οχι.Την καλημερα μου.
SODOM3
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τσα!![]()
η δεκαετια του 90 ειχε εναν ρομαντισμο μυστηριο,εξ΄ου κ το μεταλ εκεινης της δεκαετιας μεγαλουργησε.![]()
το ιδιο κ τα 80ς,αλλα εγω θα μιλησω εκ πειρας για τα 90ς γιατι τοτε εζησα την εφηβεια μου.
τοτε ειχαμε μακρυ μαλλι,χαιτη,σκουλαρικια,μποτακι αθλητικο,στενο σωληνα τζιν κ μπλουζα αυστηρα μεταλ...τοτε η νεολαια τα σπαγε,εβριζε,αγαπουσε,εφτυνε,κοζαρε,ερωτοτροπουσε κ ενιοτε αδιαφορουσε...αγαπουσε την πλατεια,το στεκι,την μπυραρια,την αλανα στην οποια μεγαλωσε κ πανω απ ολα ειχε καρδια...
ειχαμε τους ''καρεκλαδες'',τους ρεϊβαδες,τους σκυλαδες,τους ''φλωρους'',ειχαμε φυλες....
σημερα η νεολαια εχει χασει τον προσανατολισμο της στον κυκεωνα της πληροφοριας κ τεχνολογιας.
Παντου βλεπω νεα παιδια ''φλωρια'',κλαρινο-τεκνα,αδιαφορες φατσες της μαζας....ολοι ιδιοι,ολοι τυποποιημενοι.
Σημεια των καιρων.Ισως κ οχι.Την καλημερα μου.
Ετσι συμφωνω,ξεχασες την ζωνη με σφαιρες και αθλητικα τα πιο old school(asic tiger κατα προτιμηση)και μαλλι με αφελειες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις