jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
οχι δεν ετυχε ποτε...κατσε θα βαλω λιγο στο utube να παρω μια ιδεα/![]()
ΘΕΟΣ
τα χω ολα
εχω κ 3 long sleeve
2 t shirt
k 2 fleece
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
οχι δεν ετυχε ποτε...κατσε θα βαλω λιγο στο utube να παρω μια ιδεα/![]()
εχεις παθει πορωση εσυ,ε?ΘΕΟΣ
τα χω ολα
εχω κ 3 long sleeve
2 t shirt
k 2 fleece![]()
![]()
εχεις παθει πορωση εσυ,ε?![]()
εβαλα ενα κομματι τωρα,ωραιος ειναι...ατμοσφαιρικο το συγκεκριμενο που ακουω
ειναι ενδιαφερον,απλα παρατηρω εχει μεγαλα σε διαρκεια κομματια..8 λεπτα,11 λεπτα κτλ ...εβαλα αλλο τωρα...φουλ στα συνθ ειναιτα ambient που χει βγαλει μ αρεσουν πολυ![]()
ειναι ενδιαφερον,απλα παρατηρω εχει μεγαλα σε διαρκεια κομματια..8 λεπτα,11 λεπτα κτλ ...εβαλα αλλο τωρα...φουλ στα συνθ ειναι
ε πανω κατω ναι
εχω ενα αλμπουμ που ειναι σε ενα ξυλινο κουτι με χαραγμενο το ονομα κ τιτλο κ εχει μεσᨴ
cd dvd t shirt sticker poster ενα κουκουναρι που εχει χραγμενο το ονομα επισης κ μια φωτο σε ξυλινο καδρο![]()
τυπε λεπει και ο οργασμο νερος να βαλει το βιντεακι με το μαγειρεμενο μωρο
![]()
![]()
καλτ-ιλα///
τυπε λεπει και ο οργασμο νερος να βαλει το βιντεακι με το μαγειρεμενο μωρο![]()
μου θυμιζει τον αλλο τον φευγατο τον Σαματε τον Φιλανδο που μενει κ αυτος εξοχη ,στα βουνα..αυτος που εχει του arckanum...ελεγε οτι χορευει με τον θεο Πανα στο Δασος κ οτι ο Διας του στελνει κρυσταλλινες σφαιρες μισους κ αυτος τις μετατρεπει σε μουσικη,...φευγατος τυπος
μενει σε ενα χωριο σε ενα βουνο κ κατεβαινει πολη για να ηχογραφησει
γερμαναρας
που τους θυμηθηκες τους ιταλους?
το ειχε βαλει το hammer σε κασσετα αυτο τον μαιο του 1990
με τον udo στο εξωφυλλο![]()
![]()
μου θυμιζει τον αλλο τον φευγατο τον Σαματε τον Φιλανδο που μενει κ αυτος εξοχη ,στα βουνα..αυτος που εχει του arckanum...ελεγε οτι χορευει με τον θεο Πανα στο Δασος κ οτι ο Διας του στελνει κρυσταλλινες σφαιρες μισους κ αυτος τις μετατρεπει σε μουσικη,...![]()
![]()
a ok ;)καλο αλλα προτιμω μονο synths κ χωρις λογια