kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
ισως στη μουσικη εχω παρααλλαξει αλλα στο μυαλο απο οτι μου λενε ειμαι ο ιδιος μαλακας οπως πριν 20 χρονια![]()
![]()
![]()
αχαχαχα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ισως στη μουσικη εχω παρααλλαξει αλλα στο μυαλο απο οτι μου λενε ειμαι ο ιδιος μαλακας οπως πριν 20 χρονια![]()
![]()
![]()
το metal το μουνι κ το σουβλακι δεν θα πεθανουν ποτε![]()
![]()
![]()
το πρωι σημερα ακουγα christ απο ενα βινυλιο Βραζιλιανικο bootleg που εχω...αυτο δηλ... ;)
αγαπημενη σαπιλα απο παλια![]()
ναι κατι εχει πιασει το αυτι μου...το χω πολλα χρονια,ειναι αλλος ηχος το Βινυλιο.ω ρε φιλαρακι
πανακριβα τα πωλουν τωρα πια αυτα στο νετ
ναι κατι εχει πιασει το αυτι μου...το χω πολλα χρονια,ειναι αλλος ηχος το Βινυλιο.![]()
γιατι τα δωσες τα Βινυλια??σιγουρα αλλα οι επανεκδοσεις σε cd εχουν πολλα extra tracks βιβλιαρακια κτλ.
αν μπεις στο discogs μιλαμε ολα τα παλια death metal albums απο 20 κ πανω σε βινυλλιο
αν δεν ειχα ξεπουλησει την δισκοθηκη μου μετα τα φραγκα που θα περνα τωρα θα αγοραζα αμαξι
γιατι τα δωσες τα Βινυλια??![]()
![]()
εγκλημα...εγω τα χω ακομη.
που κ που τα βαζω να μερακλωνω....ειναι σαν να βαζεις κωλοδαχτυλο κ μουνοδαχτυλο στο γκομενακι.![]()
δισκαρα...ουτε εγω δεν το χω σε Βινυλιο αυτο...μου λειπει κ το πρωτο των horrified,εχω τουλαχιστον morbid angel k immolationχα χα ολοι ετσι μου λενε
ε τα χα βαρεθει δεν εχω κ χωρο γαματα
κοιταζα για πλακα to testimony of the ancients των pestilence σε βινυλιο 35 eyra![]()
δισκαρα...ουτε εγω δεν το χω σε Βινυλιο αυτο...μου λειπει κ το πρωτο των horrified,εχω τουλαχιστον morbid angel k immolation
μαλακια εκανες κ το δωσες..οριστε θα το αγοραζα εγω τωρα απο σενα.horrified το ειχα το χα παρει απ το δισκαδικο go στα εξαρχεια
α ρε τι μου θυμιζετε σημερα κλαψ κλαψ
μαλακια εκανες κ το δωσες..οριστε θα το αγοραζα εγω τωρα απο σενα.
το go ιστορικο μαγαζι..το προλαβα κ αυτο κ το καλτ καταστημα της unisound με το λαμογιο τον αλλον...![]()
ναι αυτον λεω...τζανετατος λεγοταν ο κυριος
ναι αυτον λεω...![]()
φιλαρακι αυτος τωρα επανεκδιδει παλια μεταλ αλμπουμς ολα τα περιπτερα στο μαρουσι ειναι τιγκα
κουτι με 6 cd 15 ευρω
κ μιλαμε για σπανια πραγματα
τωρα απο που κ αν εχει αδεια?![]()
ναι παλια μπαντα,τους ξερω...σπανιο το Βινυλιοunisound?
που το θυμηθηκες?
εκει ειχα αγορασει το album των crash(greek power metal?![]()