dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
τωρα που ξαναγυρισαν και τα παλια μελη θα γαμαει το καινουργιο....Θα περιμενω. Πιστευω σε κανα δεκαημερο να διαρρευσει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
τωρα που ξαναγυρισαν και τα παλια μελη θα γαμαει το καινουργιο....Θα περιμενω. Πιστευω σε κανα δεκαημερο να διαρρευσει.
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα που ξαναγυρισαν και τα παλια μελη θα γαμαει το καινουργιο....![]()
:S :SΤ Σχετικα καλο το βρηκα. Ακουγεται ευχαριστα.
Λες να εχω προβλημα??
![]()
![]()
:S :S
μονο ενα κομματι βρηκα καλο.![]()
Το κομματι που εβαλε πιο πανω ο φιλτατος μπεμπηςειναι πολυ καλο.
Ειναι νομιζω και το single του δισκου. Αν ειναι και τα υπολοιπα ετσι εχουμε να κανουμε με γαμω τους δισκους.
Ασχετο μαν. Ακουσα το in Flames ολο. Σχετικα καλο το βρηκα. Ακουγεται ευχαριστα.
Λες να εχω προβλημα??
![]()
![]()
δεν ξερω μαν,αμα σε αρεσει παω πασο.Εγω βρηκα αρκετα που μου αρεσαν. Κ οσο το ακουω βρισκω κι αλλα.
:S :S
η μία αναμονή είναι αυτή, η δεύτερη οι Sanctuary...
κοιτα εγω τον συμπαθω κ σαν προσωπικοτητα τον bjorn αλλα κ σαν κιθαριστα...αλλα απο τοτε που εφυγε (?) ο jesper, η μπαντα πηρε μια ''περιεργη'' στροφη προς εναλλακτικο κυριως ηχο...το οποιο εμενα δεν μ αρεσει,ασε που βρισκω κ τα νεα ριφφ αδυναμα στο συνολο τους...βλεπω κ τον τραγουδιστη που εγινε χιπστερ κ ανακατευομαι...Ειμαι μαζοχα.
![]()
![]()
βαλε αναμεσα στις αγκυλες οτι ειναι μετα το ισον. οχι ολο το λινκ.ξερει να μου πει καποιος γιατι μου βγαζει λαθος Link?
παταω το κουμπακι με το σημα του youtube και αναμεσα στις αγκυλες κανω επικοληση το LInk![]()
![]()
βαλε αναμεσα στις αγκυλες οτι ειναι μετα το ισον. οχι ολο το λινκ.
οχι!καλα θυμασαι,απλα καποια στιγμη αλλαξε. ;)δημητρη εχω ξαναποσταρει στο παρελθον...
παντα ετσι ηταν ? θυμαμε εβαζα ολο το λινκ :S![]()
![]()