gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα έβαζα όλο το άλμπουμ , αλλά βολεύομαι και με αυτό
![]()
![]()
rip για Miika.... :-
![]()
![]()
οι Lost ψηφιστηκαν στον Αγγλικο Χαμερ σαν την σπουδαιοτερη μεταλ μπαντα της δεκαετιας του 90...κ οχι αδικα...![]()
το δευτερο αλμπουμ των poisonblack ηταν καλο...απο κει κ περα δεν ηταν του γουστου μου....Γιατί ο άλλος ο Wille? Που τους διέλυσε και έφτιαξε αυτούς?
Έλεος!
το δευτερο αλμπουμ των poisonblack ηταν καλο...απο κει κ περα δεν ηταν του γουστου μου....
οι sentenced δυσκολα να συνεχιζαν χωρις miika σε κιθαρα...αφου το 90% των τραγουδιων τα εγραφε ο συμπαθης χοντρουλης...κριμα,πεθανε νωρις....![]()
για οσους δεν ξερουν ο miika k o Taneli ηταν ξαδερφια...νομιζω πρωτα...
επισης,taneli k Sami lopakka σπουδαζανε μαζι .....![]()
![]()
τεραστια μπαντα οι LOST...κ οι στιχοι του πικροχολου holmes μαζι με την πολυ καλη μουσικη δενουν σχεδον απιστευτα....Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τους έμαθα περίπου το '95 και από τότε τους ακούω συνεχώς. Η μαγκιά τους για μένα είναι , άσχετα αν αρέσει ή όχι ότι κάθε άλμπουμ είναι διαφορετικό και είναι τρελά ψαγμένοι στα ακούσματά τους , ακόμα και οι διασκευές τους είναι θεϊκές. Καλή ώρα αυτό
σπουδαζα Θεσ/κη τοτε κ τους ειδα live στην Υδρογειο...εχω κρατησει κ το εισητηριο απο τοτε...Κάπως έτσι είναι , αλλά κρίμα , ήταν σπουδαία μπάντα. Τους είχες δει στο Gaggarin?
τι εννοεις να ειναι κοκκινο??Ερώτηση κρίσεως : Έχουμε 322 σελίδες και περίπου 4800 απαντήσεις. Γιατί το νήμα δεν είναι κόκκινο και είναι μαύρο? Ε? Επειδή πραγματεύεται μέταλ μουσική?
![]()
![]()
σπουδαζα Θεσ/κη τοτε κ τους ειδα live στην Υδρογειο...εχω κρατησει κ το εισητηριο απο τοτε...![]()
Να ειναι καλα ο ιδιοκτητης του Alone δισκαδικου που τους εφερε κ πανω κ μπορεσαμε κ τους ειδαμε...![]()