candlemass2009
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γουσταρεις Στεφο τυπε...ωραιο λαρυγγι....ρισπεκτ!!![]()
![]()
Νομιζω Γιαννιωτες! Σαν κ τα παλικαρια!
![]()
![]()
![]()
![]()
Γνωστο απο καιρο,ουτε ο Χανεμαν περιοδευει με τους Ζλαυερ γιατι εχει σπασει το χερι τουΔυστυχως δεν ειναι φημη...ο dave lombardo ειαι πλεον εκτος Slayer. Παλι.
Τον αντικστεστησε προσωρινα ο Dette που ειχε ξαναπαιξει με την μπαντα το 1996, τοσο στο Undisputted Attitude οσο και στο Rock of Gods(το πρωτο, πρωιμο rockwave) που χε γινει στην Δραπετσωνα. Ειναι που ειναι κακα τα νεα, ακομα χειροτερα τα κανει το γεγονος οτι oi Slayer εχουν ηδη κλεισει εμφανιση στην χωρα μας το καλοκαιρι στην οποια θα εμφανιστουν με dette.
Για την ολη ιστορια, ευθυνεται ο Kerry King και εχει να κανει με τα φραγκα απο τις περιοδειες.![]()
ειναι γνωστος μαλακας ο κερυ κινγκ....Δυστυχως δεν ειναι φημη...ο dave lombardo ειαι πλεον εκτος Slayer. Παλι.
Τον αντικστεστησε προσωρινα ο Dette που ειχε ξαναπαιξει με την μπαντα το 1996, τοσο στο Undisputted Attitude οσο και στο Rock of Gods(το πρωτο, πρωιμο rockwave) που χε γινει στην Δραπετσωνα. Ειναι που ειναι κακα τα νεα, ακομα χειροτερα τα κανει το γεγονος οτι oi Slayer εχουν ηδη κλεισει εμφανιση στην χωρα μας το καλοκαιρι στην οποια θα εμφανιστουν με dette.
Για την ολη ιστορια, ευθυνεται ο Kerry King και εχει να κανει με τα φραγκα απο τις περιοδειες.![]()
Τι μου θυμισες τωρα,ειδικα το Χαμερ Χολοκαστ 1 ηταν θρυλικο,τοτε ηταν πολυ προτοποριακο περιοδικο να βαζει μεσα cd,ειχε και μια τραγουδΑΡα απο ενα (οχι τοσο μεταλ) ελληνικο συγκροτημα που λεγαταν Red Mist που δεν μπορω να το βρω πουθενα.
Χαλαρωσε παικτη,στη συναυλια για Ανσελμο θα θα παμε![]()
Την μαλακια που εκανε παλι ο king θα την πληρωσει ακριβα αυτην την φορα.
Εγω πχ το καλοκαιρι στην συναυλια δεν θα παω πλεον. Αστα διαλα, 30 χρονια συγκροτημα και ακομα κανει τετοιες μαλακιες.
In Dave we trust, τελος![]()
Τι μου θυμισες τωρα,ειδικα το Χαμερ Χολοκαστ 1 ηταν θρυλικο,τοτε ηταν πολυ προτοποριακο περιοδικο να βαζει μεσα cd,ειχε και μια τραγουδΑΡα απο ενα (οχι τοσο μεταλ) ελληνικο συγκροτημα που λεγαταν Red Mist που δεν μπορω να το βρω πουθενα.
Ναι τυπε αλλα δεν το βρισκω πουθενα να το ακουσω και τα cd-βυνιλια ειναι στο πατρικο μουRed Mist – Morning λεγοτανε
Χαλαρωσε παικτη,στη συναυλια για Ανσελμο θα θα παμε
θα κοιταξω να το ανεβασω αμα ειναι...το χω εδω στο σπιτι το cd.... ;)...απο αυριο κ μετα.Ναι τυπε αλλα δεν το βρισκω πουθενα να το ακουσω και τα cd-βυνιλια ειναι στο πατρικο μου
Παιχτουρααααθα κοιταξω να το ανεβασω αμα ειναι...το χω εδω στο σπιτι το cd.... ;)...απο αυριο κ μετα.
Παιχτουραααα![]()
![]()