Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
μαλιστα ελεγαν οτι ο τραγουδιστης τους (type o negative)εχει γαΐδουροπουτσα... :grin: :grin: :grin:
αλλη μια κομματαρα απο τα παλια...
Απο την πρωτη βιντεοκασσετα ξεχασατε αυτο:

Κομματαρα! :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Ξαφνικα θυμηθηκα αυτο! Κομματαρα!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ωραιος... :rockon: :rockon: :rockon:
αυτος ειχε κανει κ τους Ancient wisdom που επαιζαν black κ εβγαλαν το αριστουργηματικο δισκακι for snow covered the northland
το αγορασα απο σποντα απο το go underwold αλλα μου κατσε καλα...πισω στα 1997 οταν ειχα ακομη μαλλια...μακρυα εννοω... :grin: :grin: :grin:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
το δευτερο δισκακι που συνοδευε το φρεσκο τοτε  a dead poem των Christ ηταν γαματο...ειχε τους παραπανω+sentenced,alastis,moonspell κα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Μνημονικο! Απο εκει ακουσα κ αυτο γ πρωτη φορα! Κ τους εμαθα!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
παμε Ελλαδαρα...
:rockon: :rockon: :rockon:

κ μια μικρη ιστορια με το συγκεκριμενο τραγουδι...καπου το 1998 με 1999 βρισκομαι στο metal club Wizzard στην Θεσ/κη κ εχει βαλει ο ντι-τζει το συγκεκριμενο κομματι κ παιζει...εγω μαζι με μια φιλη μου χτυπιεμαστε στο ακουσμα του σα χταποδια,η ωρα προχωρημενη,μπαινει στο μαγαζι επιδειξιας με δερματινη  καπαρδινα,την ανοιγει κ δειχνει σε ολο το μαγαζι τα αρχιδια του...φυσικα εγω κ η φιλη μου δεν πηραμε πρεφα,αφου χτυπιομασταν απο την αρχη μεχρι το τελος...μας τα ειπε μετα ο Σηφης (ο ιδιοκτητης) που τρομαξε να τον βγαλει τον τυπο εξω με το ζορι...καλτ σκηνικο... :tooth: :tooth: :tooth:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
παμε Ελλαδαρα...
:rockon: :rockon: :rockon:

κ μια μικρη ιστορια με το συγκεκριμενο τραγουδι...καπου το 1998 με 1999 βρισκομαι στο metal club Wizzard στην Θεσ/κη κ εχει βαλει ο ντι-τζει το συγκεκριμενο κομματι κ παιζει...εγω μαζι με μια φιλη μου χτυπιεμαστε στο ακουσμα του σα χταποδια,η ωρα προχωρημενη,μπαινει στο μαγαζι επιδειξιας με δερματινη  καπαρδινα,την ανοιγει κ δειχνει σε ολο το μαγαζι τα αρχιδια του...φυσικα εγω κ η φιλη μου δεν πηραμε πρεφα,αφου χτυπιομασταν απο την αρχη μεχρι το τελος...μας τα ειπε μετα ο Σηφης (ο ιδιοκτητης) που τρομαξε να τον βγαλει τον τυπο εξω με το ζορι...καλτ σκηνικο... :tooth: :tooth: :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny: Στο Ανασα ηταν ολα καλα παιδια! Δεν ειχαμε τετοια σκηνικα!  :grin: :grin:

:headbang2: :headbang2:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ολο το πρωτο αλμπουμ των deviser + το demo ''thy blackest love'' ηταν φοβερα δειγματα Ελληνικου κ οχι μονο black metal....ο nick (christogiannis)- μπασο στο πρωτο αλμπουμ- που ετυχε να τον γνωρισω ειναι γαμω τα παλικαρια.... :rockon: :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
ολο το πρωτο αλμπουμ των deviser + το demo ''thy blackest love'' ηταν φοβερα δειγματα Ελληνικου κ οχι μονο black metal....ο nick (christogiannis)- μπασο στο πρωτο αλμπουμ- που ετυχε να τον γνωρισω ειναι γαμω τα παλικαρια.... :rockon: :rockon:

Νομιζω οτι ο μπασιστας που λες! αν δεν κανω λαθος ηταν υπαλληλος στο rock city στην Ακαδημιας! Δεν ειμαι σιγουρος!

Η κιθαρα των darκ nova! Αν θυμασαι στο πρωτο rockwave ηταν σιγουρα υπαλληλος του Rock city!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Ο 2ος οπως κοιτας απο αριστερα!  :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Νομιζω οτι ο μπασιστας που λες! αν δεν κανω λαθος ηταν υπαλληλος στο rock city στην Ακαδημιας! Δεν ειμαι σιγουρος!

Η κιθαρα των darκ nova! Αν θυμασαι στο πρωτο rockwave ηταν σιγουρα υπαλληλος του Rock city!

σαν φατσα τον ξερω κ την κοπελα η οποια επαιζε το μπασο στους dark nova...αλλα δεν ηξερα οτι ηταν υπαλληλοι κ οι δυο...το rockwave που λες (με christ,megadeth,grip inc,κα) δεν ειχα καταφερει να παραβρεθω... :'( :'( :'(

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
σαν φατσα τον ξερω κ την κοπελα η οποια επαιζε το μπασο στους dark nova...αλλα δεν ηξερα οτι ηταν υπαλληλοι κ οι δυο...το rockwave που λες (με christ,megadeth,grip inc,κα) δεν ειχα καταφερει να παραβρεθω... :'( :'( :'(

Christ, megadeth, dickinson ok! Ξαναηρθαν ξαναπαιξανε! Γ  μενα μας πηραν τα μυαλα οι κυριοι!

:rockon: :rockon:

Κ στην τυχη πετυχα αυτο! Πως γινηκανε ετσι??

:( :(

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Κ στην τυχη πετυχα αυτο! Πως γινηκανε ετσι??

:( :(
αστα να πανε... :P :P :Pειχαν παρει τροπη απο το προηγουμενο αλμπουμ...για μενα τοπ το demo,το πρωτο αλμπουμ κ το δευτερο...μετα αρχησαν να μου τα χαλανε στον ηχο... :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom