Aaron
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ωραίο κομμάτι.Από ότι βλέπω είναι Αυστραλοί.Θαυματουργή αυτή η χώρα όσες μπάντες έχω ακούσει από εκεί είναι εξαιρετικές.
Καλησπερα μαν!!! Κατι καινουργιο! Καλο!!!
;) ;)
ωραίο κομμάτι.Από ότι βλέπω είναι Αυστραλοί.Θαυματουργή αυτή η χώρα όσες μπάντες έχω ακούσει από εκεί είναι εξαιρετικές.
Καλησπερα μαν!!! Κατι καινουργιο! Καλο!!!
;) ;)
Εγω περιμενω αυτους!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(παρεπιπτόντως το Non serviam κ γω απο το unisound το χα αγορασει....![]()
![]()
![]()
θεΐκος δισκος...ηταν η αιτια να πιασω ηλεκτρικη κιθαρα για να μαθω τα ριφακια του...Ναι το γαμημενο! Δεντο εβρισκα πουθενα! Κ ετσι πηγα κατευθειαν στη πηγη!!![]()
![]()
Έεεεεεετσι να ακουσουμε την φωνουλα του Τardy να ερθουμε στα ισια μας
Κ απο το πρωτο!!
Κατι δεν ειχαν πει οτι ειχε θεμα με τη φωνη του??
![]()
![]()
θεΐκος δισκος...ηταν η αιτια να πιασω ηλεκτρικη κιθαρα για να μαθω τα ριφακια του...![]()
![]()
Πρωτο αλμπουμ που αγορασα
Εγω περιμενω αυτους!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι μαν παιζω απο το 95 κιθαρα,στην αρχη κουλαμαρα,μετα εστρωσα,εκανα κ μαθηματα,παιζω μεχρι σημερα για χομπυ (προηγηθηκαν κ μπαντες στο φοιτητηλικι)...αλλα παντα παιζω ριφακια απο κεινο τον δισκο...ηταν η αιτια να θελω να πιασω κιθαρα στα χερια μου...Εμαθες τπτ?? Εγω ειχα δοκιμασει τυμπανα!! Αλλα τπτ! Δεν εκανα καριερα ως μουσικος!![]()
![]()
ναι μαν παιζω απο το 95 κιθαρα,στην αρχη κουλαμαρα,μετα εστρωσα,εκανα κ μαθηματα,παιζω μεχρι σημερα για χομπυ (προηγηθηκαν κ μπαντες στο φοιτητηλικι)...αλλα παντα παιζω ριφακια απο κεινο τον δισκο...ηταν η αιτια να θελω να πιασω κιθαρα στα χερια μου...
Πρωτο αλμπουμ που αγορασα
![]()
Απο Rock City πρωτο αλμπουμ
![]()
Διαχρονικες δισκαρες!
![]()
![]()
Εγω εμεινα στην κουλαμαρα!! Αν ειχα παρει ενα σετακι τυμπανα! Αλλα δεν..
Εκεινα τα riff δεν ξαναγραφονται ουτε απο τον ιδιο! Αν ειχε την παραγωγη του AELO...