Aaron
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ωραίο κομμάτι.Από ότι βλέπω είναι Αυστραλοί.Θαυματουργή αυτή η χώρα όσες μπάντες έχω ακούσει από εκεί είναι εξαιρετικές.
Καλησπερα μαν!!! Κατι καινουργιο! Καλο!!!
;) ;)
ωραίο κομμάτι.Από ότι βλέπω είναι Αυστραλοί.Θαυματουργή αυτή η χώρα όσες μπάντες έχω ακούσει από εκεί είναι εξαιρετικές.
Καλησπερα μαν!!! Κατι καινουργιο! Καλο!!!
;) ;)
Εγω περιμενω αυτους!!!!
(παρεπιπτόντως το Non serviam κ γω απο το unisound το χα αγορασει....
θεΐκος δισκος...ηταν η αιτια να πιασω ηλεκτρικη κιθαρα για να μαθω τα ριφακια του...Ναι το γαμημενο! Δεντο εβρισκα πουθενα! Κ ετσι πηγα κατευθειαν στη πηγη!!
Έεεεεεετσι να ακουσουμε την φωνουλα του Τardy να ερθουμε στα ισια μας
Κ απο το πρωτο!!
Κατι δεν ειχαν πει οτι ειχε θεμα με τη φωνη του??
θεΐκος δισκος...ηταν η αιτια να πιασω ηλεκτρικη κιθαρα για να μαθω τα ριφακια του...
Πρωτο αλμπουμ που αγορασα
Εγω περιμενω αυτους!!!!
ναι μαν παιζω απο το 95 κιθαρα,στην αρχη κουλαμαρα,μετα εστρωσα,εκανα κ μαθηματα,παιζω μεχρι σημερα για χομπυ (προηγηθηκαν κ μπαντες στο φοιτητηλικι)...αλλα παντα παιζω ριφακια απο κεινο τον δισκο...ηταν η αιτια να θελω να πιασω κιθαρα στα χερια μου...Εμαθες τπτ?? Εγω ειχα δοκιμασει τυμπανα!! Αλλα τπτ! Δεν εκανα καριερα ως μουσικος!
ναι μαν παιζω απο το 95 κιθαρα,στην αρχη κουλαμαρα,μετα εστρωσα,εκανα κ μαθηματα,παιζω μεχρι σημερα για χομπυ (προηγηθηκαν κ μπαντες στο φοιτητηλικι)...αλλα παντα παιζω ριφακια απο κεινο τον δισκο...ηταν η αιτια να θελω να πιασω κιθαρα στα χερια μου...
Πρωτο αλμπουμ που αγορασα
Απο Rock City πρωτο αλμπουμ
Διαχρονικες δισκαρες!
Εγω εμεινα στην κουλαμαρα!! Αν ειχα παρει ενα σετακι τυμπανα! Αλλα δεν..
Εκεινα τα riff δεν ξαναγραφονται ουτε απο τον ιδιο! Αν ειχε την παραγωγη του AELO...