Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
και ειχε ξεβαψει το corpse paint απο την μεσημεριανη ζεστη
open air λεγοταν το φεστιβαλ αλλα νομιζω δεν ειχαν παιξει οι rotting
open air festival λεγοταν (τρομαρα του) κ οι rotting christ παιξανε κανονικα κ βγηκα δευτεροι στο σανιδι μετα τους deviser... ;)εφαγα πολυ ξυλο κ σπρωξιδι στην πρωτη σειρα απο ενα γομαρι μεταλα 1.85 ,100 κιλα.. :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
που στε ρε μεταλλα?που πηγαν ολοι?αντε κανω την αρχη... :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ενα απο τα καλυτερα black metal αλμπουμ βγηκαν απο τους Ελληνες deviser....
:rockon: :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Απο εναν απο τους κορυφαιους μεταλ δισκους ολων των εποχων.... :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τι κομματάρα. ΘΕΟΣ ο Gregor από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες. έχεις ακούσει τίποτα από το καινούργιο τους;
:thumbsup: :thumbsup:
εννοεις απο το  Faith Divides Us Death Unites Us?αν εννοεις αυτο ναι,το εχω... :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο fenriz ειναι μεγαλη μορφη...το panzerfaust που εχω ειναι δισκαρα....προσκυνω στο μεγαλειο τους :rockon: :rockon:

ακομα και σε mainstream μουσικα σαιτ σαν το Allmusic αποκαλουνται "legendary" οποτε αυτο ειναι αναγνωριση.... :rockon: :rockon: :rockon:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
:thumbsup: :thumbsup:
εννοεις απο το  Faith Divides Us Death Unites Us?αν εννοεις αυτο ναι,το εχω... :rockon:

όχι εννοώ το tragic idol που βγαίνει σε κάνα μήνα νομίζω. Άσχετο και ο Adrian στα ντραμς είναι από τους αγαπημένους μου από at the gates περίοδο :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
όχι εννοώ το tragic idol που βγαίνει σε κάνα μήνα νομίζω. Άσχετο και ο Adrian στα ντραμς είναι από τους αγαπημένους μου από at the gates περίοδο :rockon:
οχι μαν δεν εχω ακουσει κατι απο αυτο,οταν βγει με το καλο θα παω να το παρω με κλειστα τα ματια/// :grin: :grin:
εχει βγει τιποτα απο το καινουργιο στην πουστια? :think: :think:

at the gates γαματη μπαντα,ειχανε κανει προσφατα ενα ρεγιουνιον για καποια φεστιβαλ...καλοι κ the haunted αλλα σαν at the gates δεν εχει... :tooth: :tooth: :tooth:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
οχι μαν δεν εχω ακουσει κατι απο αυτο,οταν βγει με το καλο θα παω να το παρω με κλειστα τα ματια/// :grin: :grin:
εχει βγει τιποτα απο το καινουργιο στην πουστια? :think: :think:

at the gates γαματη μπαντα,ειχανε κανει προσφατα ενα ρεγιουνιον για καποια φεστιβαλ...καλοι κ the haunted αλλα σαν at the gates δεν εχει... :tooth: :tooth: :tooth:

Μην μου το θυμίζεις γιατί μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Είχαν περάσει από Ελλάδα και εγώ το έμαθα αφού έγινε η συναυλία ότι είχαν έρθει. :headbang: :headbang: :headbang:
Άλλη μια μπάντα που δεν πρόκειται να δω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τα παλια τους ηταν γαματα,μετα τους αφησα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom