Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 510K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6

Ποσο απίστευτο γινεται απο την μεση και μετα,αυτο το ριφ,γενικα ολολς ο δισκος ειναι αριστουργημα,οπως ολα οσα εχουν κάνει !!!
Ημουν και στη συναυλια που δεν εγινε ποτε λόγω ''λιωμένου'' ντράμμερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλο ενα μαυρο αριστουργημα απο μενα,και την κανω για γυμναστηριο,έπεται συνέχεια  :rockon: :rockon: :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Ποσο πιο βαρυ μπορει να γινει 1 κομματι???  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Προκειτε περι αριστουργηματος,μιλάω για ολον τον δισκο,που ακομα ''ομορφαινει'' τις νυχτες μου !
Το αγαπημενο μου όμως ειναι αυτο,μες σε όλη την παρανοιά του !!!!  :rockon: :rockon:
Μου φέρνει στο μυαλό και κάτι απο Diamada Galas-προσκυνώ την Θεά-  :rockon: :rockon: :rockon:

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Και μια και μιλαμε για παρανοιες και πυροβολαρχίες,οι αγαπημενοι μου απο τον αγαπημένο μου δίσκο  :rockon: :rockon: :rockon:

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6

Απο το 3 λεπτο κ μετα!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οπως τα λες απο το 3' και μετα  :rockon: :rockon: :rockon:
Αυριο σκεφτομαι να τα σκασω για την παρτυ τους το μονο που με κραταει ειναι πως ο μηνας ειναι στην αρχη του ακόμα και με αυτον τον ρυθμο κλασσικα μεχρι τις 15 δεν θα εχει μεινει φραγκο,και πως τους εχω ξαναδει,τα ειχανε σπασει στην προηγουμε πάντως  :rockon: :rockon: :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Οπως τα λες απο το 3' και μετα  :rockon: :rockon: :rockon:
Αυριο σκεφτομαι να τα σκασω για την παρτυ τους το μονο που με κραταει ειναι πως ο μηνας ειναι στην αρχη του ακόμα και με αυτον τον ρυθμο κλασσικα μεχρι τις 15 δεν θα εχει μεινει φραγκο,και πως τους εχω ξαναδει,τα ειχανε σπασει στην προηγουμε πάντως  :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμανε! Αλλα οπως το πες! Ο μισθος φευγει στα μπαμ!!

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμανε! Αλλα οπως το πες! Ο μισθος φευγει στα μπαμ!!

γιατι ΠΟΤΕ δεν μου αρεσε ρε γαμωτο αυτος ο δισκος και το "twilight of the idols"  ? μα ποτε !!!  :huh: :-

αντιθετος εχω να πω τα καλητερα για τουτο !!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Λες να το βάλω στην υπογραφή μου?  :sunglasses:
Εν όψη της συναυλιας τους,που δεν χάνεται με τιποτα,το νεο  φανταστικο ''χιτάκι'' τους !!

και το κλιπακι γαμάτο..πολύ γέλιο με το μωρο..  :rockon: :rockon: :rockon:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ποσο απίστευτο γινεται απο την μεση και μετα,αυτο το ριφ,γενικα ολολς ο δισκος ειναι αριστουργημα,οπως ολα οσα εχουν κάνει !!!
Ημουν και στη συναυλια που δεν εγινε ποτε λόγω ''λιωμένου'' ντράμμερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλο ενα μαυρο αριστουργημα απο μενα,και την κανω για γυμναστηριο,έπεται συνέχεια  :rockon: :rockon: :rockon:

γαμισαν και τα 2 , Primordial και emperor τρομερα !

για Emperor προτεινω
απο το split ομως  ;)

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
με γαμισες.... παρε ενα τσεκουρι κ σκοτωσε με καλητερα....
Δεν μπορεσα να παω ΠΑΛΙ... :( :( :( :(

Χαχαχαχα μην ανησυχεις τύπε,τωρα που εγιναν λαϊβάδες θα ξανάρθουν σίγουρα!!!
Δεν ξερω αν δουλεψει το link αν ναι θα μπορεσεις να παρεις και μια φωτογραφικη εμπειρία απο τη συναυλια,παλι απο τα χεράκια μου  :sunglasses:

[URL unfurl="true"]http://s1140.photobucket.com/albums/n576/elriczx/ulver%2026-11-2011/#!cpZZ1QQtppZZ36[/url]

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Χαχαχαχα μην ανησυχεις τύπε,τωρα που εγιναν λαϊβάδες θα ξανάρθουν σίγουρα!!!
Δεν ξερω αν δουλεψει το link αν ναι θα μπορεσεις να παρεις και μια φωτογραφικη εμπειρία απο τη συναυλια,παλι απο τα χεράκια μου  :sunglasses:

[URL unfurl="true"]http://s1140.photobucket.com/albums/n576/elriczx/ulver%2026-11-2011/#!cpZZ1QQtppZZ36[/url]

δουλευει μια χαρα , ευχαριστω πολυ.

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
δουλευει μια χαρα , ευχαριστω πολυ.

Τιποτα να ειμαστε πάντα καλα να γουστάρουμε !!
Αποχαιρετηστηριο απο εμένα για αποψε,ετσι επειδη το γουσταρω τρελλά και επειδη,καπου μεσα στον πανικο,βρίσκεται και η αφεντομουτσουνάρα μου  :rockon: :rockon: :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Τιποτα να ειμαστε πάντα καλα να γουστάρουμε !!
Αποχαιρετηστηριο απο εμένα για αποψε,ετσι επειδη το γουσταρω τρελλά και επειδη,καπου μεσα στον πανικο,βρίσκεται και η αφεντομουτσουνάρα μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Γαματος!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Να θυμηθουμε τα παλια!!!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Μετα το 2 κ 25 τσιτωστε!!!!  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom