Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 510K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
αν θελεις αργα και μαυρα εδω.

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ουτε εγω ξερω πολλα με αργες! Εχω ανακαλυψει ομως μερικα πολυ καλα! Οσο μπορω θα ποσταρω! Οι Evoken πιο καλοι! Ακου κ αυτο! Πολυ καλοι! Μεγαλα κομματια! Τελειως μαυριλα!
:rockon: :rockon:

πολυ καλο.

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
σιγά σιγά με τα συγκροτήματα γιατί δεν προλαβαίνουμε. οι Thorr's hammer πολύ καλοί. γυναίκα βγάζει αυτή την καφρίλα; :o

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Αφου καταπιαστηκαμε με το θεμα doom με γυναικεια φωνητικα,οριστε ενα έξοχο δείγμα !!!!

Edit : εμενα γιατι μου βγαινει μόνο το link,τι κάνω λάθος ?
Καλο το κομματι!  :rockon: :rockon: You tube συνδεσμο δεν πατας να μπει?

Αξιζουν μαγκες ακουστε! Διαφορετικο απο τα αλλα! Σας καληνυχτω!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
οι moonsorrow είναι καλοί. καληνύχτα man

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Eυχαριστω που με ξεστραβωσατε,σχετικα με το ποστάρισμα ούτε που το ειχα δει το youtube link  >:(
To παρακατω κομματι-μερος ενος μεγαλυτερου βασικα ενα τραγουδι ειναι ολος ο δισκος-δεν ειναι για να το ακους στο youtube,χρειαζεται απομονωση ησυχια ακουστικα και...καλο σας ταξίδι !!!
Απλα το παραθετω ως δειγμαγια οποιον θελει να ψαχτει περισσοτερο !

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Rygg οι warning γαμάνε, εξαιρετικό τραγούδι. τωρα ξεκινά η ακρόαση των Fauna αν και όπως τα λες πρέπει να είναι εξαιρετική η δουλειά τους.

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6

Αξιζουν μαγκες ακουστε! Διαφορετικο απο τα αλλα! Σας καληνυχτω!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[/quote]

Download just started  :rockon: :rockon: :rockon:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
έχεις δίκιο οι Fauna δεν είναι για να ακούγονται μέσω youtube. οπότε θα το κατεβάσω να το ακούσω κάποια άλλη στιγμή

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
έχεις δίκιο οι Fauna δεν είναι για να ακούγονται μέσω youtube. οπότε θα το κατεβάσω να το ακούσω κάποια άλλη στιγμή

Ειδες που τα λεγα !!!
Πρεπει βεβαια να αρεσκεσαι και στο ακραίο,να μην πω αρρωστημένο ορισμενες φορες για να σε τραβηξουν με την πρώτη  :sunglasses:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
κοίτα δεν ξέρω αν θα μου αρέσει αλλά πραγματι δεν γίνεται να το ακούς και ταυτόχρονα να κάνεις άλλα πράγματα

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
κοίτα δεν ξέρω αν θα μου αρέσει αλλά πραγματι δεν γίνεται να το ακούς και ταυτόχρονα να κάνεις άλλα πράγματα

Περιμενω ανταπόκριση χεχεχε !!!
Με την ευκαιρια αλλο ενα καταμαυρο διαμαντακι,απο το αμερικάνικο black,που να ειχαν και παράδοση δηλαδη !!!
Προσοχη στα ριφ απο την μέση και μετα  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom