Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 510K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
:rockon: :rockon:
faethon you fool...ο μορφεας αυτο το παλικαρι που εξαφανιστηκε? :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ο nick (μπασο) δε παιζεται το παλικαρι...ετυχε να τον γνωρισω καποια στιγμη,ειναι γενικα αλλου... :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Sapila made in greece...

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ο nick (μπασο) δε παιζεται το παλικαρι...ετυχε να τον γνωρισω καποια στιγμη,ειναι γενικα αλλου... :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε τυπε , γιατι ΠΟΤΕ δεν μου αρεσε αυτος ο δισκος ....  :think: :think: :think:
Απο παντου ακουω οτι ειναι δισκαρα αλλα δεν μου αρεσει οσα χρονια και να προσπαθησω ξανα κ ξανα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Απο παντου ακουω οτι ειναι δισκαρα αλλα δεν μου αρεσει οσα χρονια και να προσπαθησω ξανα κ ξανα...
αν σου ελεγα οτι κ για μενα ειναι δισκαρα... :grin: :grin: :grin:ειχα ακουσει τοτε το demo thy blackest love απο τους ιδιους που το ειχαν κυκλοφορησει λιγο νωριτερα κ φυσικο επακολουθο για μενα να αγορασω τον δισκο που ακολουθησε... ;) :grin:
τωρα οσο για τα γουστα,ενταξει εσυ μπορει να θελεις το κατι διαφορετικο,σεβαστο κ αυτο.δε θα τα χαλασουμε εκει. :grin:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Δισκαρα δισκαρα! Ακου τον αλλη 1 φορα! Ισως μπορει να αλλαξεις γνωμη!!!!  :sunglasses: :sunglasses:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
αν σου ελεγα οτι κ για μενα ειναι δισκαρα... :grin: :grin: :grin:ειχα ακουσει τοτε το demo thy blackest love απο τους ιδιους που το ειχαν κυκλοφορησει λιγο νωριτερα κ φυσικο επακολουθο για μενα να αγορασω τον δισκο που ακολουθησε... ;) :grin:
τωρα οσο για τα γουστα,ενταξει εσυ μπορει να θελεις το κατι διαφορετικο,σεβαστο κ αυτο.δε θα τα χαλασουμε εκει. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom