Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 512K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε respect, μόνο που την ήξερες.  ;)
εγώ απλά φόρτωσα μια λίστα και....ξαφνικά έμεινα ξερός!
Λέω ..."αυτό δεν είναι το Τoxicity που ξέρω (SOAD=αγαπημένοι) - αλλά ίσως είναι καλύτερο!" (μετά είδα ότι η διασκευή της έχει σχεδόν τα ίδια χιτς με το οριτζιναλ...και κατάλαβα...  :rockon: )

Η τεχνική της Vika δεν υπάρχει, είναι από άλλο κόσμο: πρόσεξε στο 0.28-0.31 και σύγκρινέ το με το 1.33-1.37. Στο 0.28" παιζει με το ΔΕΞΙ χέρι (σατανικά - λες αυτό δεν γίνεται!) τη κιθάρα. Στο 1.33" παίζει τη ΙΔΙΑ κιθάρα με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ, γιατί εκείνη τη στιγμή το δεξί...τραγουδάει (παίζει τα φωνητικά)...Unfuckingbelievable!

+++

εκτός του τέμπο που είναι spot on, πιάνει και τη ψυχή των κομματιών. To κομάτι των μετάλικα είναι απίστευτο πως το έχει βγάλει.
carcass δεν ακουσα ποτέ συστηματικά, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω.  :P

quote]

και εγώ εντελώς τυχαία την πετυχα ήθελα να ακούσω το κομμάτι των carcass και βλέπω δίπλα το βιντεο με το πιάνο και λέω wtf ποιος τόλμησε να το κάνει σε πιάνο και από περιέργεια το έβαλα να το ακούσω. ε λοιπόν μάζευα το σαγόνι από το πάτωμα. όση ώρα έβλεπα το βιντεο έλεγα απο μέσα μου συνέχεια ότι δεν υπάρχει αυτό που βλέπω.  

[glow=red,2,300]H Vika είναι πια για μένα η καλύτερη απόδειξη ότι το μέταλ ΕΙΝΑΙ μουσική! Όποιος διαφωνεί δεν έχει παρά να την ακούσει!
[/glow]
το ίδιο λέω και εγώ σε γνωστούς μου και πλέον την φέρνω πάντα ως παράδειγμα.

αντε κανας promoter να την φερει για κανα live εδώ

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
βαλε να ακουσεις το κομματι των carcass(ή αν δεν σου αρέσουν ένα μέρος)και μετά την διασκευή.εγώ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε κάποιος να διασκευάσει death metal κομμάτι και το feeling να μένει το ίδιο.

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αγαπημένη μπάντα και οι opeth με κορυφαία άλμπουμ για μένα τα still life και deliverance

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
βαλε να ακουσεις το κομματι των carcass(ή αν δεν σου αρέσουν ένα μέρος)και μετά την διασκευή.εγώ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε κάποιος να διασκευάσει death metal κομμάτι και το feeling να μένει το ίδιο.

Το άκουσα. Μεγάλο ταλέντο η κοπελιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom