Τετάρτη θα είσαι Αθήνα να βρεθούμε?10 λεπτά με ένα τεταρτο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεσολόγγι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gimmys007
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.522
δεν υπάρχει χρόνοςΤετάρτη θα είσαι Αθήνα να βρεθούμε?
Δες πμ σε παρακαλώδεν υπάρχει χρόνος
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.302
- Πόντοι
- 2.356
Άρχισε και της βγαίνει το βλάχικο της Αγγελικής.και ψαρ εγω το ξερω
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.522
απο επαρχία είμαι,λογικό να ξέρω πώς μιλάνε στο ΜεσολογγιΆρχισε και της βγαίνει το βλάχικο της Αγγελικής.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.302
- Πόντοι
- 2.356
Από εκεί κοντά δεν είσαι;απο επαρχία είμαι,λογικό να ξέρω πώς μιλάνε στο Μεσολογγι
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Ποτέ ρε φίλε! Το εγώ της επιβεβαιώνει η Αγγελική εδώ μέσα. Μόλις βρει γκόμενο που θα την έχει στα όπα όπα θα εξαφανιστεί.Πως θα κλείσουμε ένα ραντεβού?
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.522
oχι απλά κοντά,μέσα απ το Μεσολόγγι είμαιΑπό εκεί κοντά δεν είσαι;
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.302
- Πόντοι
- 2.356
Πιάσε ένα αυγοτάραχο!oχι απλά κοντά,μέσα απ το Μεσολόγγι είμαι
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.302
- Πόντοι
- 2.356
Κι εγώ αυτό πιστεύω τύπε.Ποτέ ρε φίλε! Το εγώ της επιβεβαιώνει η Αγγελική εδώ μέσα. Μόλις βρει γκόμενο που θα την έχει στα όπα όπα θα εξαφανιστεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για αυτό θα εκπορνευθεί στο Αγρίνιο η Αγγελική.Aπαγορεύεται η πορνεία στην Ιερά Πόλη.
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.522
Aπαγορεύεται η πορνεία στην Ιερά Πόλη.
δεν ξερουμε σε ποια πόλη θα είναι ακομα,γτ τα ψάχνω,δεν κοιτάω μονο σε έναΚι εγώ αυτό πιστεύω τύπε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για αυτό θα εκπορνευθεί στο Αγρίνιο η Αγγελική.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.009
- Πόντοι
- 9.297
Aν θέλει να δώσει στόχο θα δώσει.δεν ξερουμε σε ποια πόλη θα είναι ακομα,γτ τα ψάχνω,δεν κοιτάω μονο σε ένα
Αν δεν θέλει δεν θα δώσει και δεν θα την καταλάβουν τα μέλη μας.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.302
- Πόντοι
- 2.356
Θα έχεις ένα κεντρικό και παραρτήματα Αγγελική;δεν ξερουμε σε ποια πόλη θα είναι ακομα,γτ τα ψάχνω,δεν κοιτάω μονο σε ένα
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.522
χαχαχαχα θα σας πωΘα έχεις ένα κεντρικό και παραρτήματα Αγγελική;
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Δε συμφερει ετσιΘα έχεις ένα κεντρικό και παραρτήματα Αγγελική;
θα τη σκισουν στο τελος επιτηδευματος
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Μόνο στο bou θα κάνει βάρδιες η Αγγελική. Θα διαβάσει όλα τα μηνύματα που την αφορούν, θα αισθανθεί ωραία (που μπορεί και να είναι αλλά τα πρότυπα του instagram έχουν γαμίσει την ψυχολογία των γυναικών) και ποθητή και θα συνεχίσει τη ζωή της. Θα βρεθεί κάποιος στην πραγματική της ζωή που θα ενδιαφερθεί γι αυτή αλλά η ζημιά της εγωπάθειας θα έχει ήδη γίνει. Ακούστε κορίτσια. Το λέω και στη γυναίκα μου. Δεν ψάχνουμε τις τέλειες γυναίκες. Τις ατέλειές σας είναι που ερωτευόμαστε. Όλες όμορφες είστε στα μάτια κάποιου. Δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους. Χαλαρώστε και απολαύστε, ειδικά οι νέες κοπέλες τα νιάτα σας γιατί τα γαμημένα τα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω.Για αυτό θα εκπορνευθεί στο Αγρίνιο η Αγγελική.
Αγγελική, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εάν γουστάρεις να βγάλεις λεφτά και να περνάς καλά ξεκίνα να δουλεύεις ως ανεξάρτητη call girl. Εάν το θες, θα βρεις χρόνο. Εάν πάλι θες απλά να περνάς καλά, κάντο χωρίς λεφτά. Θα περάσεις μια φάση στη ζωή σου που δεν θα προλαβαίνεις καν να σκεφτείς με πόσους πηδήχτηκες την εβδομάδα που πέρασε. Και θα γουστάρεις τρελά. Εάν δεν θες τίποτα από τα παραπάνω, προφανώς ψάχνεις για ego boosters. Αν και έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε εδώ μέσα όπως να ανταλλάξουμε πληροφορίες για πραγματικές πουτάνες, μπορείς να ανεβάζεις συνέχεια φωτό. Όλο και κάποιοι θα τσιμπάνε και εσύ θα παίρνεις το ego booster σου. Quid pro quo.
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.522
κοιτα σαφως και οι περισσοτερες το θελουμε και για τα δύο,και για να περασουμε καλα,και για λεφτάΑγγελική, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εάν γουστάρεις να βγάλεις λεφτά και να περνάς καλά ξεκίνα να δουλεύεις ως ανεξάρτητη call girl. Εάν το θες, θα βρεις χρόνο. Εάν πάλι θες απλά να περνάς καλά, κάντο χωρίς λεφτά. Θα περάσεις μια φάση στη ζωή σου που δεν θα προλαβαίνεις καν να σκεφτείς με πόσους πηδήχτηκες την εβδομάδα που πέρασε. Και θα γουστάρεις τρελά. Εάν δεν θες τίποτα από τα παραπάνω, προφανώς ψάχνεις για ego boosters. Αν και έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε εδώ μέσα όπως να ανταλλάξουμε πληροφορίες για πραγματικές πουτάνες, μπορείς να ανεβάζεις συνέχεια φωτό. Όλο και κάποιοι θα τσιμπάνε και εσύ θα παίρνεις το ego booster σου. Quid pro quo.
ΟΚ, βάλε αγγελία τότε. Seize the day.κοιτα σαφως και οι περισσοτερες το θελουμε και για τα δύο,και για να περασουμε καλα,και για λεφτά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 9K