- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αυτό που λες είναι το Ανάπλαση στον πρώτο και είναι διαφορετικό μαγαζί. Αυτό που λέμε εμείς ήταν στον τρίτο
α οκ παω πασο....αυτό που λες είναι το Ανάπλαση στον πρώτο και είναι διαφορετικό μαγαζί. Αυτό που λέμε εμείς ήταν στον τρίτο
α ναι επι εποχης ελλης και της τρελης της ηλιανας....σωστα στον 3 οροφο...αυτό που λες είναι το Ανάπλαση στον πρώτο και είναι διαφορετικό μαγαζί. Αυτό που λέμε εμείς ήταν στον τρίτο
α ναι επι εποχης ελλης και της τρελης της ηλιανας....σωστα στον 3 οροφο...
αυτη η ελλη τι εκανε παπαδες...ηταν δυναμιτης μεγαλος....Έλλη (είχαμε τη συζήτηση της με εκλεκτό φίλο το Σάββατο) και Ηλιάνα στον πρώτο, φουλ πρόγραμμα
στον τρίτο ο κόσμος παρακαλούσε για ένα φραπέ...
στον τρίτο ο κόσμος παρακαλούσε για ένα φραπέ...
σου στέλνω με πμ το τηλέφωνο αλλά μάλλον δεν λειτουργεί..έχω καιρό να πάω από τότε που ήταν η Σοφία...την ίδια ημέρα που πέρασα από το Αγ. Ιωάννου 8, νωρίτερα είχα περάσει και από το Μ208 για να πάω στο Ανάπλαση. Κοιτάζοντας τα κουδούνια της πολυκατοικίας δεν υπήρχε τίποτα για τον τρίτο.
Αργότερα αφού βγήκα από το Αγίου Ιωάννου 8 και πηγαίνοντας για το αυτοκίνητο, τυχαία είδα την σερίφισα του Μ208, 3ος όροφος, με παντόφλες, να βγαίνει από πολυκατοικία της πλατείας και αμέσως συμπέρανα ότι έκλεισε.
Έχω σβήσει και το τηλέφωνο, οπότε δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ότι έχει κλείσει.
παίδες δεν υφίσταται το συγκεκριμένο μαγαζί. για τους γνωρίζοντες την κα Σοφία, ετοιμάζεται να ξανανοίξει κάποιο παρόμοιο κοντά στην πλ. Αγ. Παρασκευής
αυτη η ελλη τι εκανε παπαδες...ηταν δυναμιτης μεγαλος....
..στον 1ο...Παιδια για να καταλαβω. Δηλαδη τωρα που μιλαμε στο Μεσογειων υπαρχουν δυο μασατζιδικα η πλεον εχει μεινει μονο ενα και αν ναι ποιο και σε ποιο οροφο τελικα?
Πριν μερικες μερες που περασα ηταν ητον 3ο οροφο και μου
ηπαν οτι εινσι δυο βδομαδες εκει.50ευροπουλα.Αυτα απο μενα
50 χαλαρωτικο μασαζ λεει.30 η 45 λεπτα δεν θυμ.οταν εκανα να φυγω ειπε οκ ειναι φουλ προγραμα.τρεις κοπελες μετριες (η μια απο ανατολη) ντουζιερα στο δωματιο και σνακαινισμενο
Ισως καταφερω να παω το σπογευμα.Αν περασει καποιος νωριτερα ας ενημερωσει.
τρεις κοπελες μετριες (η μια απο ανατολη)