spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.891
- Πόντοι
- 18.546
σορρυ
λαθος γραφειο διαλεξα
σορρυ
λαθος γραφειο διαλεξα
Καλημέρα στην ομάδα
Ευχαριστώ πολύ
Τιμά το γραφείο αυτή η κίνηση τιμά τον Ampelale επίσης.
Ευχαριστώ πολύ και εύχομαιο σε όλους καλές γιορτές και ξανά να πώ την ευχή να μην μείνει κανείς ποτέ άνεργος δεν είναι μόνο το οικονομικό η απώλεια αλλά και η ψυχολογική κατάπτωση που σε κάνει αρκετες φορές να νιώθεις άσχημα
Μερικές στιγμές όπως αυτή αναπτερώνουν το ηθικό και σε κάνουν να νιώθεις πως δεν είσαι μόνος
Ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι καλές γιορτές
Υγεία πάνω από όλα σε όλους
καλή τύχη φίλε... σε όλα.Καλημέρα στην ομάδα
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ και εύχομαιο σε όλους καλές γιορτές και ξανά να πώ την ευχή να μην μείνει κανείς ποτέ άνεργος δεν είναι μόνο το οικονομικό η απώλεια αλλά και η ψυχολογική κατάπτωση που σε κάνει αρκετες φορές να νιώθεις άσχημα
Μερικές στιγμές όπως αυτή αναπτερώνουν το ηθικό και σε κάνουν να νιώθεις πως δεν είσαι μόνος
Καλημέρα στην ομάδα
Ευχαριστώ πολύ
.....Επειδή πρόσφατα το έχω περάσει και εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα
Εύχομαι να κερδίσεις στην κλήρωση
.....
....... Καί γιατί να μήν κάνουμε κάτι άλλλλλλλο .... νά μαςε δώσει ένα IBAN νά τού βάλουμε
οποιος θέλει βέβαια ένα ποσόν νά περάσει όμορφα ό φίλος μας ...σέ ότι θέλει νά κάνει ..
Θα κατηγορηθώ βέβαια γιά τά γραφομενά μου...... Στά μεζεά μου κύριοι !!
Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ λατρεμένοι μου κύριοι !!