Νέα

Μερος για πρωτο ραντεβου αθηνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Πειτε κανενα μπαρακι η κατι σχετικο για πρωτο ραντεβου στην περιοχη συνταγμα ευαγγελισμος μεγαρο μουσικης? μαζι με ενδεικτικες τιμες αν γινεται! Ευχαριστω εκ των προτερων

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Πειτε κανενα μπαρακι η κατι σχετικο για πρωτο ραντεβου στην περιοχη συνταγμα ευαγγελισμος μεγαρο μουσικης? μαζι με ενδεικτικες τιμες αν γινεται! Ευχαριστω εκ των προτερων
Πες budget...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αναλογως την γκομενα ρε μαν
κ αναλογως κ εσενα
αν εισαι μεταλας, περιμενεις να σου πουμε να την πας κολωνακι?

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
συνταγμα στο babaoram εχει τρελα κοκταιηλ με 10 ευρω και ωραιο κοσμο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε μου γιατι δεν πατε για πατσα; να κανεις κατι πρωτοτυπο..

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

χιλτον

και μετα κατευθειαν σε δωματιο για τα περαιτερω  :knockinb:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Δε με ενδιαφερει ιδιεταιρα απλα θα ηθελα να ξερω που να κινουμαι για να ξερω ποσα να παρω μαΖι μ.. Επισης θα προτιμουσα να μην ειναι πολυ ακριβο για να μη φανει οτι "κανω καμια σπουδαια κινηση" γ αυτην? εγω θα προτιμουσα να αραξω σε καμια πλατεια γ παραδειγμα αλλα δε το βλεπω.. Οποτε οπου και να παω υπαρχουν καταλληλες συνθηκες γ 1ο ραντεβου το ιδιο μ ειναι
Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί.... Μου φαίνεται ότι είσαι λίγο μπερδεμένος τύπε.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Δε με ενδιαφερει ιδιεταιρα απλα θα ηθελα να ξερω που να κινουμαι για να ξερω ποσα να παρω μαΖι μ.. Επισης θα προτιμουσα να μην ειναι πολυ ακριβο για να μη φανει οτι "κανω καμια σπουδαια κινηση" γ αυτην? εγω θα προτιμουσα να αραξω σε καμια πλατεια γ παραδειγμα αλλα δε το βλεπω.. Οποτε οπου και να παω υπαρχουν καταλληλες συνθηκες γ 1ο ραντεβου το ιδιο μ ειναι

στην πλατεια πρωτο ραντεβου  μωρε? ουτε τα 15χρονα δεν τα κανουν.... πηγαινε σε ψαγμενα μερη για να καταλαβει οτι γνωριζεις πραγματα...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
στην πλατεια πρωτο ραντεβου  μωρε? ουτε τα 15χρονα δεν τα κανουν.... πηγαινε σε ψαγμενα μερη για να καταλαβει οτι γνωριζεις πραγματα...

ο τυπος δε γνωριζει ουτε τι ωρα ειναι κι εσυ του λες για ψαγμενα πραγματα  :headbang:

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
στην πλατεια πρωτο ραντεβου  μωρε? ουτε τα 15χρονα δεν τα κανουν.... πηγαινε σε ψαγμενα μερη για να καταλαβει οτι γνωριζεις πραγματα...
Ε για αυτο σ λεω επειδη εγω δε γνωριζω προτεινε μ κανενα σ αυτη την περιοχη.. Κανα ηρεμο χωρις πολυ κοσμο

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Οτιδηποτε π να κανει γ πρωτο ντειτ δλδ ηρεμο κ να πουλαει αλκοολ

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
στο συνταγμα σε ολα τα στενα εχει παρα πολλα μπαρακια..στο συγκεκριμενο που σου ειπα πριν μπορειτε να παρετε τα κοκταιηλ σας και να κατσετε ξω πιο απομερα χωρις πολυ κοσμο...

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
στο συνταγμα σε ολα τα στενα εχει παρα πολλα μπαρακια..στο συγκεκριμενο που σου ειπα πριν μπορειτε να παρετε τα κοκταιηλ σας και να κατσετε ξω πιο απομερα χωρις πολυ κοσμο...
Το τσεκαρα αυτο που λες το εχω δει κιολα περνοντας.. Παιζει να κινηθω καπω ετσι!

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αν εχει κανεις καμια αλλη γρηγορη προταση να εχω κατα νου ας πει γρηγορα γτ σκοπευω να το σβησω το θεμα μη σπασει κ κανας διαολος το ποδαρι του :)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αν εχει κανεις καμια αλλη γρηγορη προταση να εχω κατα νου ας πει γρηγορα γτ σκοπευω να το σβησω το θεμα μη σπασει κ κανας διαολος το ποδαρι του :)
Πλατεια καρυτση μαν, εχει πανε ολα τα ψωνια

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
;) παντου ψωνια παιζουν που απολαμβανουν κοκταιλς αλλα τελοσπαντων.. Κ μονο π σκεφτηκα οτι θα πρεπει να παω σε "μαγαζι" αρχισα να ξενερωνω, εχε χαρη που το κοριτσι (δειχνει να) γουσταρει πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom