You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μερος για πρωτο ραντεβου αθηνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Πες budget...Πειτε κανενα μπαρακι η κατι σχετικο για πρωτο ραντεβου στην περιοχη συνταγμα ευαγγελισμος μεγαρο μουσικης? μαζι με ενδεικτικες τιμες αν γινεται! Ευχαριστω εκ των προτερων
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
....σωστός, δώσε περισσότερες infoαναλογως την γκομενα ρε μαν
κ αναλογως κ εσενα
αν εισαι μεταλας, περιμενεις να σου πουμε να την πας κολωνακι?
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Πειτε κανενα μπαρακι η κατι σχετικο για πρωτο ραντεβου στην περιοχη συνταγμα ευαγγελισμος μεγαρο μουσικης? μαζι με ενδεικτικες τιμες αν γινεται! Ευχαριστω εκ των προτερων
χιλτον
και μετα κατευθειαν σε δωματιο για τα περαιτερω
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί.... Μου φαίνεται ότι είσαι λίγο μπερδεμένος τύπε.Δε με ενδιαφερει ιδιεταιρα απλα θα ηθελα να ξερω που να κινουμαι για να ξερω ποσα να παρω μαΖι μ.. Επισης θα προτιμουσα να μην ειναι πολυ ακριβο για να μη φανει οτι "κανω καμια σπουδαια κινηση" γ αυτην? εγω θα προτιμουσα να αραξω σε καμια πλατεια γ παραδειγμα αλλα δε το βλεπω.. Οποτε οπου και να παω υπαρχουν καταλληλες συνθηκες γ 1ο ραντεβου το ιδιο μ ειναι
alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Δε με ενδιαφερει ιδιεταιρα απλα θα ηθελα να ξερω που να κινουμαι για να ξερω ποσα να παρω μαΖι μ.. Επισης θα προτιμουσα να μην ειναι πολυ ακριβο για να μη φανει οτι "κανω καμια σπουδαια κινηση" γ αυτην? εγω θα προτιμουσα να αραξω σε καμια πλατεια γ παραδειγμα αλλα δε το βλεπω.. Οποτε οπου και να παω υπαρχουν καταλληλες συνθηκες γ 1ο ραντεβου το ιδιο μ ειναι
στην πλατεια πρωτο ραντεβου μωρε? ουτε τα 15χρονα δεν τα κανουν.... πηγαινε σε ψαγμενα μερη για να καταλαβει οτι γνωριζεις πραγματα...
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
στην πλατεια πρωτο ραντεβου μωρε? ουτε τα 15χρονα δεν τα κανουν.... πηγαινε σε ψαγμενα μερη για να καταλαβει οτι γνωριζεις πραγματα...
ο τυπος δε γνωριζει ουτε τι ωρα ειναι κι εσυ του λες για ψαγμενα πραγματα
Ε για αυτο σ λεω επειδη εγω δε γνωριζω προτεινε μ κανενα σ αυτη την περιοχη.. Κανα ηρεμο χωρις πολυ κοσμοστην πλατεια πρωτο ραντεβου μωρε? ουτε τα 15χρονα δεν τα κανουν.... πηγαινε σε ψαγμενα μερη για να καταλαβει οτι γνωριζεις πραγματα...
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
καφετερια θες φιλε?Ε για αυτο σ λεω επειδη εγω δε γνωριζω προτεινε μ κανενα σ αυτη την περιοχη.. Κανα ηρεμο χωρις πολυ κοσμο
μπαρακι? τι θες?
alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ο τυπος δε γνωριζει ουτε τι ωρα ειναι κι εσυ του λες για ψαγμενα πραγματα
ειναι 1:33.....
Το τσεκαρα αυτο που λες το εχω δει κιολα περνοντας.. Παιζει να κινηθω καπω ετσι!στο συνταγμα σε ολα τα στενα εχει παρα πολλα μπαρακια..στο συγκεκριμενο που σου ειπα πριν μπορειτε να παρετε τα κοκταιηλ σας και να κατσετε ξω πιο απομερα χωρις πολυ κοσμο...
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Οτιδηποτε π να κανει γ πρωτο ντειτ δλδ ηρεμο κ να πουλαει αλκοολ
Αν θες κανεις καλη μαγκια, να κανεις αυτο
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Πλατεια καρυτση μαν, εχει πανε ολα τα ψωνιαΑν εχει κανεις καμια αλλη γρηγορη προταση να εχω κατα νου ας πει γρηγορα γτ σκοπευω να το σβησω το θεμα μη σπασει κ κανας διαολος το ποδαρι του
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις