You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεροκαματιάρισες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μου σηκώνετε όταν δώ κολαράκια από χρυσαυγίτες.Και σου έμεινε πεσμένη από τότε, γι'αυτό έγινες κουμμουνιστής, όπως όλοι οι αποτυχημένοι; (σε όλους τους τομείς και στον σεξουαλικό).
Επισκέπτης
χαχα pop corn κανεις?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ενω τα γιαλαντζι φαστιστοειδη η μονη περιπτωση να πηδηξουν ειναι να κανουν Bungee jumping..Και σου έμεινε πεσμένη από τότε, γι'αυτό έγινες κουμμουνιστής, όπως όλοι οι αποτυχημένοι; (σε όλους τους τομείς και στον σεξουαλικό).
Επισκέπτης
ελοχιμ και νεφελιμενω τα γιαλαντζι φαστιστοειδη η μονη περιπτωση να πηδηξουν ειναι να κανουν Bungee jumping..
Επισκέπτης
ενω τα γιαλαντζι φαστιστοειδη η μονη περιπτωση να πηδηξουν ειναι να κανουν Bungee jumping..
Πάτερ, σε βλέπω υπέρμαχο του κομμουνισμού;
Είσαι και εσύ από αυτούς που πέρασαν τα νιάτα τους στα Εξάρχεια μπας και χτυπήσουν καμιά συντρόφισσα σε πορεία;
Εγώ πάντως, που χαρακτηρίζομαι φασίστας από τους θαυμστές του Κουφοντίνα, του Τζωρτζάτου , των Ξηρών και του Δημητράκη που συναντά κανείς στα Εξάρχεια και στο Λόφο του Στρέφη, γαμούσα χωρίς να χρειάζομαι ιδεολογία!
Ούτε πόλεμο στον ιμπεριαλισμό είχα κυρήξει για να γαμήσω, ούτε γκάριζα μαστουρωμένος έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία σαν τους μαλάκες των εξαρχείων. Την έπεφτα σε όσες γούσταρα και από αυτές όλο και κάποιες γαμούσα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Ούτε πόλεμο στον ιμπεριαλισμό είχα κυρήξει για να γαμήσω, ούτε γκάριζα μαστουρωμένος έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία σαν τους μαλάκες των εξαρχείων. Την έπεφτα σε όσες γούσταρα και από αυτές όλο και κάποιες γαμούσα.
τι λες βρε ατομο στο φορουμ του bourdela.com ????
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.608
- Πόντοι
- 42.697
Πάτερ, σε βλέπω υπέρμαχο του κομμουνισμού;
Είσαι και εσύ από αυτούς που πέρασαν τα νιάτα τους στα Εξάρχεια μπας και χτυπήσουν καμιά συντρόφισσα σε πορεία;
μέσα έπεσες!
να σας δώσω περιγραφη του πάτερ?:
καραφλοχέτουλας, με ατημέλητο μούσι,
φορά σανδάλια, αντί για χαρτοφύλακα φέρει ταγάρι, φορά πολύχρωμο φουλάρι στο λαιμό και καπνίζει άσσο άφιλτρο.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
μέσα έπεσες!
να σας δώσω περιγραφη του πάτερ?:
καραφλοχέτουλας, με ατημέλητο μούσι,
φορά σανδάλια, αντί για χαρτοφύλακα φέρει ταγάρι, φορά πολύχρωμο φουλάρι στο λαιμό και καπνίζει άσσο άφιλτρο.
Επισκέπτης
πάτερ μην εκνευρίζεις τον δούλο του θεού το πρόστιμο της εφορίας 7 εκ δρχ τον έχει πικράνει.τι λες βρε ατομο στο φορουμ του bourdela.com ????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
και πού να του βαλω και το προστιμο της ενοριας..πάτερ μην εκνευρίζεις τον δούλο του θεού το πρόστιμο της εφορίας 7 εκ δρχ τον έχει πικράνει.
Επισκέπτης
όχι άλλο πρόστιμο αλλά να πάει γονυπετής μέχρι το αττικό άλσος να προσκυνήσει στο τάμα του αείμνηστου παπαδόπουλου.και πού να του βαλω και το προστιμο της ενοριας..
μου σηκώνετε όταν δώ κολαράκια από χρυσαυγίτες.
Το είχες από μικρός αυτό;
Το είχες από μικρός αυτό;
Και μενα μου συμβαινει αυτο..
Γενικα οταν βλεπω κολαρακια φασιστοειδων μου σηκωνεται!!! ;)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Εγω έχω σπουδάσει κωλοτρυπιδολογία.....ειμαι γυναικολόγος-κωλοτρυπιδολόγος
μετράει?
Και μενα μου συμβαινει αυτο..
Γενικα οταν βλεπω κολαρακια φασιστοειδων μου σηκωνεται!!! ;)
Προφανής η ύπαρξη gay τάσεων. Πρόσεχε μην εξελιχθεί το κουσούρι και αρχίσει και σου σηκώνεται και με πούτσους.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 506
γιατί πάντα τα thread να ξεφεύγουν από το αρχικό θέμα;;
Με λακη και αριον τι περιμένεις...