Νέα

Μεροκαματιάρισες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.747
Πόντοι
12.056
Let the fight beggin  :rockon: :rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Και σου έμεινε πεσμένη από τότε, γι'αυτό έγινες κουμμουνιστής, όπως όλοι οι αποτυχημένοι; (σε όλους τους τομείς και στον σεξουαλικό).
ενω τα γιαλαντζι φαστιστοειδη η μονη περιπτωση να πηδηξουν ειναι να κανουν Bungee jumping..

Επισκέπτης
ενω τα γιαλαντζι φαστιστοειδη η μονη περιπτωση να πηδηξουν ειναι να κανουν Bungee jumping..

Πάτερ, σε βλέπω υπέρμαχο του κομμουνισμού;
Είσαι και εσύ από αυτούς που πέρασαν τα νιάτα τους στα Εξάρχεια μπας και χτυπήσουν καμιά συντρόφισσα σε πορεία;

Εγώ πάντως, που χαρακτηρίζομαι φασίστας από τους θαυμστές του Κουφοντίνα, του Τζωρτζάτου , των Ξηρών και του Δημητράκη που συναντά κανείς στα Εξάρχεια και στο Λόφο του Στρέφη, γαμούσα χωρίς να χρειάζομαι ιδεολογία!

Ούτε πόλεμο στον ιμπεριαλισμό είχα κυρήξει για να γαμήσω, ούτε γκάριζα μαστουρωμένος έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία σαν τους μαλάκες των εξαρχείων. Την έπεφτα σε όσες γούσταρα και από αυτές όλο και κάποιες γαμούσα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Ούτε πόλεμο στον ιμπεριαλισμό είχα κυρήξει για να γαμήσω, ούτε γκάριζα μαστουρωμένος έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία σαν τους μαλάκες των εξαρχείων. Την έπεφτα σε όσες γούσταρα και από αυτές όλο και κάποιες γαμούσα.

τι λες βρε ατομο στο φορουμ του bourdela.com ????  :uglystupid: :uglystupid:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.608
Πόντοι
42.697
Πάτερ, σε βλέπω υπέρμαχο του κομμουνισμού;
Είσαι και εσύ από αυτούς που πέρασαν τα νιάτα τους στα Εξάρχεια μπας και χτυπήσουν καμιά συντρόφισσα σε πορεία;

μέσα έπεσες!
να σας δώσω περιγραφη του πάτερ?:
καραφλοχέτουλας, με ατημέλητο μούσι,
φορά σανδάλια, αντί για χαρτοφύλακα φέρει ταγάρι, φορά πολύχρωμο φουλάρι στο λαιμό και καπνίζει άσσο άφιλτρο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
μέσα έπεσες!
να σας δώσω περιγραφη του πάτερ?:
καραφλοχέτουλας, με ατημέλητο μούσι,
φορά σανδάλια, αντί για χαρτοφύλακα φέρει ταγάρι, φορά πολύχρωμο φουλάρι στο λαιμό και καπνίζει άσσο άφιλτρο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Εγω έχω σπουδάσει κωλοτρυπιδολογία.....ειμαι γυναικολόγος-κωλοτρυπιδολόγος
μετράει?
:grin: :grin: :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εγω έχω σπουδάσει κωλοτρυπιδολογία.....ειμαι γυναικολόγος-κωλοτρυπιδολόγος
μετράει?
:grin: :grin: :grin:
sick-298.gif
…Όλα μετρανε…..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και μενα μου συμβαινει αυτο..

Γενικα οταν βλεπω κολαρακια φασιστοειδων μου σηκωνεται!!! ;)

Προφανής η ύπαρξη gay τάσεων. Πρόσεχε μην εξελιχθεί το κουσούρι και αρχίσει και σου σηκώνεται και με πούτσους.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
γιατί πάντα τα thread να ξεφεύγουν από το αρχικό θέμα;;  :2funny:  :2funny:  :rockon:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σωστά, το θέμα εδώ είναι κάποιες επιτήδειες που εκμεταλεύονται τα θέλγητρά τους για να μαζεύουν φράγκα και όχι οι πολιτικές εμμονές κάποιων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom