Νέα

Μεροκαματιάρισες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Συναγωνιστές Καλημέρα.

Πριν κάνα-δυο χρόνια βρισκόμουν στο Νέο Ηράκλειο και περίμενα ταξί, οπότε με πλησιάζει μια γκόμενα καλλονή στη κυριολεξία από αυτες τις μουν@ρες που βλέπομε στο δρόμο και δεν φεύγει το βλέμμα μας απο πάνω τους, καλοντυμένη με ταγιεράκι, καλοχτενισμένη, και μου λέει ευγενέστατα αλλά με απελπισμένο υφος: Σε παρακαλώ Κύριε,ξεχασα το πορτοφόλι μου θα μπορούσατε να μου δωσετε ένα ευρώ για να πάρω το λεωφορείο? Η εμφάνιση της όπως περιέγραψα δεν είχε καμιά σχεση με τούς γνωστούς τύπους/τύπισες-πρεζόνια που τριγυρνάνε εξω από τους σταθμούς και ζητανε και καλά λεφτά για το εισητήριο τους. Παρε το κοπέλα μου της λεω, ενω απο μέσα μου σκεφτόμουν οτι και 1000 θα της εδινα αρκεί να μου καθότανε.Ακουσα 1000 ευχαριστώ,το δε βλεμα μου την ακολούθησε μέχριπου χάθηκε στη γωνία. Συγκράτησα το πρόσωπο της παραλληλίζοντας το με αυτο κάποιας γνωστής μου. (Αλλη μουν@ρα κι αυτή)
Μετά από κανα 8-10μηνο στη Καλλιθέα αυτη τη φορά νασου πάλι το ιδιο σκηνικό. Μόλις εβγαλα το ευρώ απο την τσέπη μου και εκανα να της το δώσω... οπσσσσσσσ φλασιά :think: Εσύ της λέω μου ξαναζητησες λεφτα για εισιτήριο πριν απο κανα 8 μηνο στο Νεο Ηράκλειο. Δεν κατάλαβα για πότε εξαφανίστηκε.
Καθόμου και σκεφτόμουν. Δεν υπηρχε περίπτωση κανείς μας να της αρνηθει το εισιτήριο του λεοφωρείου. Σιγουρα πολλοί θα της εδιναν και για ...το ταξι.. Ισαμε 300 ευρώ την κόβω κα εβγαζε την ημέρα. Αυτό είναι μεροκάματο. :o

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ουτε ζακι ουτε τιποτα,μιλαμε οτι ειναι το εππαγγελμα του μελλοντος που εκμεταλευεται την μαλακια μας εγω την εχω πατησει δυο φορες ποτε ξανα φραγκο σε καμια πουτανα μιλαμε για επαγγελματιες που ζουν εις βαρος την ανδρικης μας μαλακιας.

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδια σε ποιες στασεις το κανουν αυτο να παω να την αραξω? :P

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Όταν κάποιος αποφασίζει ότι δεν έχει ηθικούς φραγμούς, το χρήμα βγαίνει χωρίς πολύ κόπο.

Επισκέπτης
Όταν κάποιος αποφασίζει ότι δεν έχει ηθικούς φραγμούς, το χρήμα βγαίνει χωρίς πολύ κόπο.

δεν υπαρχουν ηθικοι φραγμοι ετσι κ αλλιως...ολα ειναι δημιουργηματα περασμενων ετων/ανθρωπων/μυαλων....ολα ειναι θεμα μυαλου τελικα...κ τι πιπιλισμα εχει φαει ο καθε ανθρωπος οταν ηταν πιτσιρικι...

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ουτε ζακι ουτε τιποτα,μιλαμε οτι ειναι το εππαγγελμα του μελλοντος που εκμεταλευεται την μαλακια μας εγω την εχω πατησει δυο φορες ποτε ξανα φραγκο σε καμια πουτανα μιλαμε για επαγγελματιες που ζουν εις βαρος την ανδρικης μας μαλακιας.

Μέσα είσαι. Επαγγελματίας. Το πιασες στο 100% μεγαλε. Σου λέει που να τρεχω τώρα να πιανω δουλειά στη φάμπρικα με 600 το μήνα.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
δεν υπαρχουν ηθικοι φραγμοι ετσι κ αλλιως...ολα ειναι δημιουργηματα περασμενων ετων/ανθρωπων/μυαλων....ολα ειναι θεμα μυαλου τελικα...κ τι πιπιλισμα εχει φαει ο καθε ανθρωπος οταν ηταν πιτσιρικι...

Κι όμως οι παραδοσιακοί ηθικοί φραγμοί είναι πολύ πιο προχωρημένοι και χρήσιμοι από την σύγχρονη ωφελιμιστική σκέψη. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα φαντάσου τον σουβλατζή της γειτονιάς σου να μην έχει πρόβλημα να σε ταϊσει σαλμονέλα μόνο και μόνο για να βγάλει 1 ευρώ παραπάνω.

Επισκέπτης
υπαρχουν οι λεξεις:επαγγελματιας κ επαγγελματισμος...αν τις εχει ο επιχειρηματιας παει μπροστα...αν οχι παει λιγο μπροστα κ πολυ πισω...ετσι μαλλον δεν τον συμφερει να αφησει τους ηθικους του φραγμους ανεξελεγκτους...παρ'ολα αυτα...μπορει να παρει μαλακια χαρτι κ να κανει οικονομια...οπως κ ο γυρος του να ειναι ΜΟΝΟ απο ουρες κ αυτια γουρουνιων...να βαζει λιγες πατατες στο σουβλακι ή καθολου...να περιορισει το τζατζικι κλπ...υπαρχει τροπος μεγιστοποιησης του κερδους για τον σουβλατζη...κανενα αλλο παραδειγμα ?? :) :) :)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Μην ξαφνιαστείς αν την δείς πρεζόνι στην Ομόνοια σε μαύρο χάλι. Ξέρω ανάλογη περίπτωση θυγατέρας επιφανούς οικογενείας. Ετσι ξεκίνησε, με τα λακοστάκια της, τα μπαπμπεράκια της κλπ κλπ. Ευτυχώς την προλάβανε στον τσακ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω παλι αυτα τα βλεπω στο εξωτερικο σε τραγικα επιπεδα,...μιας και τυχαινει να ειμαι σε ενα απο τα κρατη του ανατολικου μπλοκ.....!!οποτε δεν μου κανει αισθηση...!
ομολογω οτι αν μου ζητουσε 1 ευρω μια θεα και ειχα πανω μου ψιλα θα το δινα ....!1ον  τι ψυχη εχει ενα ευρω και 2ον γιατι δεν θα τη ψιλιαζομουνα....!
στα ΚΤΕΛ της Θεσ/νικης γινεται χαμος..απο πρεζακια που ζητανε λεφτα και αυτο που την σπαει ειναι οτι κολανε στις γυναικες και στους ηλικιωμενους και αναγκαζονται και τα δινουνε.....!
εχει τυχει σκηνικο να ταξιδευω απο εξωτερικο και να φτανω στο ΚΤΕΛ  και να χω χασει το λεοφωρειο και να μαι 6 ωρα το πρωι μεσα στα νευρα και την κουραση....!και κει που πινα το καφεδακι μου να σου ο τυπας...!μεγαλε καμια κολονια??κανα ρολογακι???ρε φιλε δεν θελω....μα ελα που σου λεω....και σε καποια φαση του λεω ρε μεγαλε με τον πονο μου παιζεις????ταξιδευω 2 μερες εχεις να μας δωσεις κανα 5ευρο??δεν εχω σαλιο.......καπνος...
το χουνε κανει επγκελμα...!
μου χει τυχει να μαι για καφε και να ρχεται ενα χαμενο κορμι και να μου λεει μεγαλε εχεις 3 ευρο για να παω στο χωριο μου?? και του λεω σορυ ρε φιλε δεν εχω ψιλα.....απαντηση θεικη...!παμε να χαλασεις....ασε ρε φλε του λεω σπασε.....!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τη συγκεκριμένη την έχω δει πριν 2-3 χρόνια, αν θυμάμαι καλά ήταν στο μοσχάτο ή στο φάληρο( ; ), και όντως ήταν ωραίο μωρό, αλλά φυσικά δεν της έδωσα τίποτα.

Μπήκα όμως στον πειρασμό να της προτείνω μία συμφωνία.

Επισκέπτης
Εγώ μια φορά που πήγαινα να γαμήσω ένα CG με σταματάει μία μέτρια γκομενίτσα και μου ζητάει κατοστάρικο (εποχή πριν το ευρώ). Της απαντάω ότι δεν έχω 100σταρικο, αλλά ότι θα μπορούσα να της δώσω 15.000δρχ αν καθόταν να τη γαμήσω. Μου είπε ότι για τόσα θα καθόταν μέχρι την άλλη μέρα το πρωί (ήταν κάπου 6-7 το απόγευμα).

Αλλά επειδή ήταν πρεζού, φοβήθηκα μήπως είχε τίποτε άσχημο και την έστειλα τελικά.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κοιτα ρε που φτανει ένα γυναικειο μυαλο…
Κι εμεις γαμιομαστε για να τα παρουμε…
Ρε…μπας και γεννηθηκα ξανθια και δεν μου το ειπανε???

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.747
Πόντοι
12.056
Οι ανταυγειες φταινε  :P :P :2funny:

Επισκέπτης
εμένα με σταμάτησε μια στην πλατεία Λαυρίου και μου είπε κάνω καλή πίπα για 40 ευρώ και όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο μου σκάει το μυστικό είμαι μέλος της χρυσής αυγής και τα λεφτά τα θέλω να αγοράσω μια σημαία με την σβάστικα τότε μου έπεσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom