1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τέτοια ελληνικά δεν ξέρω...βλάκα....
τα λάθη εκ παραδρομής ηλίθιε δικαιολογούνται και είναι ξεκάθαρα.
τα λάθη αγραμματοσύνης κάνουν μπαμ.
ηλίθιε.
τέτοια ελληνικά δεν ξέρω...βλάκα....
Για την εισαγγελικη κινηση να αποδωσει κατηγοριες για ηθικη αυτουργια και"διευθυντικη θεση"λογω αναληψης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ευθυνης απο ηδη εγκλειστο στον Κορυδαλλο,για εκρηξεις που εγιναν εξω λεω.Πολλες λεπτομερειες για τη διαδικασια αυτη δεν γνωριζω, οπότε δεν μπορω να σου απαντησω ακριβως.
Ειμαι ομως ετοιμος να προβλεψω (και εδω ειμαστε ολοι για να κριθουμε) ότι οι ποινές για τους συγκεκριμενους δεν θα ειναι εξοντωτικες.
Τολμω να πω μαλιστα οτι θα ειναι εξαιρετικα επιεικεις, λογω και του νεαρου της ηλικιας.
Δεν θα εκπλαγω αν δω να τους αναγνωριζονται και ελαφρυντικα για να πεσουν οι ποινες πολυ χαμηλα.
βλήμα η παχυσαρκία επιστημονικά είναι συνδεδεμένη με τις φτωχές τάξεις.
το πάχος έρχεται από φτηνή και κακή διατροφή.
άλλο λαυράκι και γαρίδες και μπον φιλέ και άλλο πίτσες σουβλάκια και σάντουιτσοτυρόπιτες.
Σου απαντησα νομιζω.Για την εισαγγελικη κινηση να αποδωσει ηθικη αυτουργια και"διευθυντικη θεση"λογω αναληψης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ευθυνης λεω.
Και χωρις αλλα στοιχεια-συμφωνα με τον Φυτρακη.
ο Παγκαλος ανηκει στην φτωχη ταξη; :o
στο εχω ξαναπει και στο ξαναλεω, το μονο που καταφερατε ειναι να κανετε ηρωες τους 2 πιο βλακες στον κοσμο, χρυσοχοιδη και παπαουτσηΓια την εισαγγελικη κινηση να αποδωσει κατηγοριες για ηθικη αυτουργια και"διευθυντικη θεση"λογω αναληψης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ευθυνης απο ηδη εγκλειστο στον Κορυδαλλο,για εκρηξεις που εγιναν εξω λεω.
Και χωρις αλλα στοιχεια-συμφωνα με τον Φυτρακη.
ακριβωςδιάβασε ξανά το έγραψα.
οι μισοί κάτω και λίγο πάνω απ το όριο της φτώχειας.
δε σας αρέσει αλλά μέσα σε 2 χρόνια η ελλάς επέστρεψε 25 χρόνια πίσω σε βιοτικό επίπεδο.
και ακόμα πάτος δεν ήρθε.
ενώ οι πολυδωρομαρκογιαννάκηδες σαίνια......στο εχω ξαναπει και στο ξαναλεω, το μονο που καταφερατε ειναι να κανετε ηρωες τους 2 πιο βλακες στον κοσμο, χρυσοχοιδη και παπαουτση
...[size=18pt]που ειναι ρε ο περσονας ο αρχιμαλακας του bou.com[/size] που θα ηγηθει του ταγματος των ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ..
ΟΚ,αλλα γιατι να πει τετοια ψεματα ο Φυτρακης?Σου απαντησα νομιζω.
Δεν εχω δει ουτε το κατηγορητηριο, ούτε την συγκεκριμενη μεταβολη της κατηγοριας.
Εξυπακουεται οτι εαν ειναι ετσι, ειναι υπερβολη.ΕΑΝ ειναι, ξαναλεω.
Μπαρδον,αλλα εγω δεν ειδα κανεναν εισαγγελεα να"βαζει το παραπανω"οταν ο μπουλης ανελαβε τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ευθυνες για το Βατοπεδι,και να φανταστεις οτι ο Καραμανλης ειχε φωτογραφηθει με τους αγιορειτες τραγους κιολας.Δεν πρεπει ομως να λησμονουμε, οτι οι εισαγγελεις παντα βαζουν το ΠΑΡΑΠΑΝΩ στην κατηγορια, ωστε το δικαστηριο να εχει ευχερεια να κινηθει.
αστο, δεν το 'χεις..ενώ οι πολυδωρομαρκογιαννάκηδες σαίνια......
ποτε είχε η ελλάδα κεντροαριστερή κυβέρνηση πλην του 81-85?
ακριβως
αυτο που λεμε μεσαια και χαμηλη ταξη εχει περιπου την ιδια αγοραστικη δυναμη με αυτη που ειχε την δεκαετια του 70
τρομακτικο
Δεν συμφωνώ σε αυτό, το να μοιράζονται αφειδώς, ψίχουλα από "δανεικά" χρήματα στον πολίτη, δεν ονομάζεται κεντροαριστερή κυβέρνηση.
Εγώ θα το έλεγα, απαρχή της σημερινής κατάστασης.
μη σε γελάνε "οι ενέργειες" που κάποιοι ακόμη και σήμερα σήμερα λένε ότι "τότε ξεπείνασε ο πολίτης"
δυστυχώς και αυτά (μαζί με άλλα) φαινόταν "σοσιαλιστικά" αλλά δεν ήταν.
και την απόδειξη βλέπεις.
ΟΚ,αλλα γιατι να πει τετοια ψεματα ο Φυτρακης?Μπαρδον,αλλα εγω δεν ειδα κανεναν εισαγγελεα να"βαζει το παραπανω"οταν ο μπουλης ανελαβε τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ευθυνες για το Βατοπεδι,και να φανταστεις οτι ο Καραμανλης ειχε φωτογραφηθει με τους αγιορειτες τραγους κιολας.
...και που μένουν οι παχυσαρκοι πχ στη Βραζιλία βρε αρχικαραγκιόζη?Στις φαβέλες? ..δε νομίζωπού και πού διαβάζουμε.
δεν κάνει κακό.