george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε μαλακα αν ηθελα αντρα σε εσενα θα ερχομουνα!Ρε μαλάκα μου την πέφτεις;;;
Μέλι έχω ο πούστης,μέλι!!!
ΙMO χωρις πλακα δεν παιζει αυτο του ερευνητη με την καμμια
Ναι ρε μαλακα αν ηθελα αντρα σε εσενα θα ερχομουνα!Ρε μαλάκα μου την πέφτεις;;;
Μέλι έχω ο πούστης,μέλι!!!
Τί έγινε φαγαμέ την απόρριψη κ το γυρνάμε τώρα στο δεν ήξερα,δεν είναι αυτό που νομίζεις;;;Ναι ρε μαλακα αν ηθελα αντρα σε εσενα θα ερχομουνα!
Τί έγινε φαγαμέ την απόρριψη κ το γυρνάμε τώρα στο δεν ήξερα,δεν είναι αυτό που νομίζεις;;;
αφού συμφωνούμε λοιπόν, θα σου πω και το άλλο,
το θέμα είναι ότι:
ότι και να επιλέξεις από τα δυο, έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα αν δεν αλλάξεις
την παραγωγικότητα σου, ετσι ώστε να μην βασίζεσαι σε δανεικά για να πληρώνεις μισθούς και συντάξεις.
είναι τόσο απλό.
και άλλη μια απάντηση:
δεν τολμούν ούτε να το σκεφτούν "οι εκλεκτοί" (την πτώχευση), γιατί ακριβώς φοβούνται αυτό που είπες το ηλεκτροσόκ της κοινωνίας που θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Αντίθετα κάνουν ενέσεις για να κρατήσουν στη ζωή κάτι που είναι ήδη νεκρό
και θα το μεταβιβάσουν στον επόμενο "τυχερό".
Μέχρι να σκάσει.
κρητες δωδεκανησιοι και κυπριοι ρε τυπε δεν ειναι ελληνικα φυλα ετσι κι αλλιως....ειναι φυλες προελληνων του αιγαιου.....χετταιοι ,φοινικες κλπ......Το 30% τουλαχιστον των σημερινων Νεοελληνων εχουν Αλβανικη καταγωγη .
Γι'αυτο και η συμπεριφορα τους μοιαζει με την συμπεριφορα των Αλβανων .
Μερη που δεν υπηρχαν επιμιξιες με Αλμπαν ειναι η Κρητηηηηηηηηηηηη ,Δωδεκανησα
Aκόμη και σήμερα σε μερικά χωριά της ορεινής κορινθίας ή της βοιωτίας οι παπούδες μιλάνε μεταξύ τους αρβανίτικα...
Τα αρβανίτικα δεν είναι ελληνικά;Η Ιλλυρία δεν είναι Ελλάδα;
(Γνωρίζεις την προέλευση τών Αρβανιτών και τής αρβανίτικης γλώσσας;)
oλα ελληνικες διαλεκτοι ειναι ρε απιστε θωμα....τα αλβανικά είναι ελληνικά;
και τα λατινικά επίσης;
και τα υνδικά μήπως; και τα κινεζικά;
καλημέρα!!!!!!
oλα ελληνικες διαλεκτοι ειναι ρε απιστε θωμα....
Βλέπω καλό καιρό και σήμερα, οπότε αρχίδια εξέγερση θα κάνουν τα playmobil πάλι.παω για ψαρι
μπορει να περιμενει λιγο η εξεγερση;Βλέπω καλό καιρό και σήμερα, οπότε αρχίδια εξέγερση θα κάνουν τα playmobil πάλι.
Πάλι στην βαρεμάρα και με ψάρι θα την βγάλουμε ρε γμτ.
μπορει να περιμενει λιγο η εξεγερση;
παω Χαλκιδα
μην χασω την φαση
ποια εξεγερση ρε τυπε μου λες;απο εδω θα κανεις εξεγερση,γραφοντας παπαριες ολη μερα στο μπου;καλα ενταξει,επαναστατες της φασολαδας εισαστε ολοι.η εξέγερση περιμένει το γιοργάκη....
α και λωτοφάγοι δλδλ.και όλοι οι άνθρωποι ελληνες, αλλά το ξέχασαν...
μπορει να περιμενει λιγο η εξεγερση;
παω Χαλκιδα
μην χασω την φαση
ποια εξεγερση ρε τυπε μου λες;απο εδω θα κανεις εξεγερση,γραφοντας παπαριες ολη μερα στο μπου;καλα ενταξει,επαναστατες της φασολαδας εισαστε ολοι.
Tι αλλο θα σκεφθουνε να παραστησουν τα εθνικια?
Που 'σαι παιχτη...παιζει συγκρουσεις να μην εχεις δει-για συμμετοχη δεν το συζητω-ουτε απο χιλιομετρο.
Εκτος και αν αναφερεσαι στο οικογενειακο διπλο τις προαλλες στον παντελη...
Παει αυτη η σημαια,κουρελιασε.
Για την Μαρφιν λεω.
Για οποιον αμφιβαλλει,ευρισκομενος στην κοσμαρα του προφανως,και νομιζει οτι κραζοντας συνεχως"Μαρφιν"επηρεαζει κοσμο μια βολτα στο κεντρο με τα ποδια,και τα ματια ανοιχτα,θα τον ψιλοσυνεφερει.