εναλλακτικα ζητας τους κωδικους των ανταλλακτικων και τα παραγγελνεις απο το internet - ο καθρεπτης της a-class που ειπε και ο τυπος παραπανω κοστιζει γυρω στα 130 € στην γερμανια
toyota ειναι και τα lexus - το λες με ενα υφος λες και ειναι κακο να πας σε συνεργειο toyota - σαν να σου λεω και εγω : το merc που θα το φτιαξεις ? σε συνεργειο για ταξι ?
Δοκίμασε Κανελλόπουλο κ θα με θυμηθείς. Και άντε να τυχει κάτι στο ανταλλακτικό κ μετά να πρέπει να το στείλεις Γερμανία (ειδικά άν είναι ο καθρέπτης αναδιπλούμενος ..)
Σε καμία περίπτωση δεν το λέω υποτιμητικά, έχοντας στην οικογένεια ένα Yaris & ενα Avensis. Και ο βασικός λόγος είναι ότι οπου κ να είσαι στην Ελλάδα, θα βρεις ενα συνεργείο ΤΟΥΟΤΑ να σου επισκευάσει το όχημα σου (Ταξιδευουμε συχνα πυκνα).
Απλά αν το Lexus σου, κοστίζει μια μικρή περιουσία (στην Ελλάδα μόνο τα τζιπ τους συναντάς κ πάλι όχι πάνω από 100 ταξινομήσεις το χρόνο ..) θα το εμπιστευτείς σε ένα παλληκάρι που εργάζεται σε συνεργείο ΤΟΥΟΤΑ και φτιάχνει ενα με δυο Lexus (και ΑΝ) τον χρόνο ?
Εκτός και αν θέλουμε να βρισκόμαστε σε κουβέντα ..
Ενα αμάξι των 50.000 ή των 100.000 ευρώ, θα ήθελα αυτός που μου κανει το service, να έχει και την γνώση ΚΑΙ την εμπερία..
Και νομίζω ότι η Lexus εδώ στην Ελλάδα έχει δρόμο μπροστά της, λόγω του μικρου πάρκου που έχει στην Ελληνική αγορά.