Έστρωσαν κόκκινο χαλί;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Έστρωσαν κόκκινο χαλί;
το ίδιο λέμε. Οι καλύτερες συνθήκες είναι στον Κορυδαλλό. Όλοι Κορυδαλλό επιδιώκουν να πάνε.Ο Κορυδαλλός τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει "κολέγιο" τύπε μου.
Χειρότερες από τις φυλακές Μαλανδρίνου ΔΕΝ θα συναντήσεις στην χώρα.
Και καλά του έκανε του ηλίθιου.
Ορίστε ένα βίντεο όπου ο αγαπητός σε όλους Καρβέλας τον πετσόκοψε !!!
Μαίανδρος για το ευρύ κοινό του & Μένια τα βράδια που ψωνίζεται στην πλατεία Μαβίλης τύπε μου.
κυριοι θα πρεπει να ξερεται οτι ο ποταμος Μεανδρος της κατακτημενης απο τα μογγολια Ιωνιας ονομαστηκε ετσι γιατι ειναι πολυ κουνιστος οπως και το ομονυμο γεωμετρικο σχημα.
Για να το πιεί ή να λουστεί;αμάν παίζει να μην έχει γάλα αμυγδάλου στον κορυδαλλό, δεν είναι καψόνι.
να πιεί. Παίρνω και γω καμιά φορά το σοκολατούχο, γαμάτο.Για να το πιεί ή να λουστεί;
Κάνει και για νηστείανα πιεί. Παίρνω και γω καμιά φορά το σοκολατούχο, γαμάτο.
Πότε το δήλωσε αυτή αυτό..;![]()
Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: 'Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν' - Τον κατηγορεί ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ
Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλά για πρώτη φορά για τον πρώην μάνατζέρ της Μένιο Φουρθιώτη - "Εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν" λέει.www.thetoc.gr
Καλά το ότι έχει πολύ background στο θέμα showbiz με celebrities κλπ ναι ισχύει.Μάγκες, ένας πουστοτσατσος είναι και βαπόρι μαγικών σκονών.Ούτε ασταθής είναι,ούτε τίποτε.Κρατάει πολύ κόσμο στο χέρι και το ξέρει πολύ καλά,οπότε κάνει ότι του καβλώσει.Μην μας κάνει εντύπωση αν πάει στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού και μετά σε κατ'οίκον περιορισμό λόγω κάποιου ζητήματος που θα ανακαλύψουν και θα φοβηθούν μην πεθάνει απο κορώνα.Κλασικά εικονογραφημένα όλα αυτα.
Εύκολα όχι,σε καμία περίπτωση,αλλά θα πέσει στα μαλακά σε σχέση με κάποιον κοινό θνητό.Καλά το ότι έχει πολύ background στο θέμα showbiz με celebrities κλπ ναι ισχύει.
Αλλά δε νομίζω να τις καπουλαρει ο μάγκας εύκολα αυτή τη φορά.
Αν σκάσει χιλιάρικα όπως αυτοί του κύκλου του ναι.Αν όχι σε δύο μήνες τον έχουμε ξεχάσει...Εύκολα όχι,σε καμία περίπτωση,αλλά θα πέσει στα μαλακά σε σχέση με κάποιον κοινό θνητό.