μια φορα πηγε να συμβει και μενα αναλογο σκηνικο.
ειχα δωσει το παραβολο ειχα μπει δωματιο ερχεται η λεγαμενη μη το ένα μη το άλλο της λεω ντυσου θα παρω τα λεφτα μου πισω,μου λεει δεν μπορεις να παρεις τα λεφτα βγαινω εξω φωναζω τη τσατσα της λεω το και το και μου λεει λεφτα δεν δινουμε,τις λεω ουτε που την αγγιξα δεν μας ενδιαφερει μου λεει,βγαινει εξω η ρουμανοπουτανα και αρχιζε να βριζει της λεω βρησε οσο θες εγω δεν φευγω αν δεν παρω τα λεφτα μου,μου λεει εσυ κανεις ετσι πας μπορντελα κοιτας μουνι γκόμενας και φευγεις,της λεω λες μαλακιες,μου λεει εσυ ειδες εμενα γυμνη,τις λεω σιγα το θεαμα,η τσατσα να μου λεει θα φωνάξω τη προστασια φωναξε της της λεω,σε 3 λεπτα σκαει μυτη ενας καραφλος ρωσοποντιος νταης του λεω θελω τα λεφτα μου δεν την πηδηξα ουτε την αγγιξα,μου λεει φυγε τωρα,του λεω δεν φευγω και φωναζω αστυνομια τωρα να βρουμε λυση,του φευγει ο τσαμπουκας παει μεσα ερχεται εντωμεταξι φοβομουν τη φαση μη μου πεταχτει με μαχαιρι η φωναξει βοηθεια μιας κ εγω είμαι 1,80 γυμνασμένος με εκπαιδευση κραβ μαγκα,βγαινει εξω μου πεταει τα λεφτα στο πατωμα,φοβουμενος μη σκυψω και μου σκασει κλωτσια παω ορθιος τα παταω και πεταω 1 μετρο πισω σκυβω κοιταζοντας τον μην με αιφνιδιασει τα παιρνω,η πουτανα να βριζει θα σε γκαμησω μην πατησεις εντω κλπ εγω κανω μεταβολη με τα λεφτα στη τσεπη και φευγω.
ημουν ετοιμοπόλεμος και για ξυλο με τον νταβα αλλα ευτυχως εληξε εκει.