Εγώ καυλαντίζω με περιγραφές και αναλύσεις του Άρχοντα Βαλκανιόπουτσου Κman2 στα ανατολικά νήματα!
Νομίζω και άλλα μέλη θα πρέπει να είναι (κρυφοί ή φανεροί) θαυμαστές του.
Σημασία δεν έχει, συχνά, τι λέει, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα λέει...
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δύο μέλη που γνωρίζω (ίσως μου διαφεύγει και κάποιο άλλο)
έχουν εμπνευστεί τα nicknames από τον Άρχοντα: φυσικά ο "Βαλκάνιος Πουτσαράς" (το έχει δηλώσει άλλωστε)
και κάποιος, νομίζω, "Υπερβαλκάνιος". Αυτό και αν είναι φόρος τιμής...
Συμφωνώ απολύτως ότι ο κ. Μπακάλης είναι μια κατηγορία από μόνος. Υπήρξα, και ο ίδιος, θαυμαστής του
ήδη σαν επισκέπτης και πολύ πριν γίνω μέλος.
Αναμφισβήτητα, η συμβολή του φίλου Mindreader είναι πολύτιμη και ανεβάζει σαφώς το επίπεδο σε πολλούς
τομείς. Ειδικά (αν και όχι μόνο) τα ταξιδιωτικά του νήματα, θεωρώ ότι είναι σημεία αναφοράς και ζωντανεύουν
μονάδικα τις εμπειρίες ενός καλού ταξιδευτή. Σίγουρα, ισχυρός πόλος έλξης για παραπάνω επισκεψιμότητα!
Το έχω δηλώσει και σε άλλη ευκαιρία, ότι η πρωτοβουλία του φίλου νηματοθέτη, Λαδάκη να ανοίξει ειδικό νήμα
για Σοπέν και Ραχμάνινοφ, παρουσιάζοντας κορυφαία έργα και μέγιστους ερμηνευτές, αποτελεί από τις πιο ευχάριστες
και αναπάντεχες εκπλήξεις για κάθε επισκέπτη!
Τέλος, από τα πιο νέα μέλη, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω για την ξεχωριστή και άκρως ποιοτική συνεισφορά του φίλου Βοργία!
Στις πορνοενημερώσεις, υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι, Digweed, Προφέσορας, Σμύρνης, Αγιο-Φανούριος κλπ.
που δίνουν τον καθημερινό παλμό. Μάχιμοι στρατιώτες στην ενημέρωση, τα δε "πολεμικά ανακοινωθέντα" σε αρκετές
περιπτώσεις είναι μικρά κομψοτεχνήματα ουσίας και ύφους. Το ίδιο οι κριτικές!
Από κριτικογράφους, θεωρώ ότι ειδικά οι κ.κ. Νick1000 (a.k.a Vlandis), Blizardeye και The Saint!, έχουν δώσει ορισμένα
ξεχωριστά δείγματα γραφής, δελεαστικά για την ευρηματικότητα και το ύφος τους, για κάθε αναγνώστη-επισκέπτη.
Οπωσδήποτε, ο φίλος Yorkie με τις υπερατλαντικές και διαστημικές πορνοεμπειρίες του, δίνει μια ξεχωριστή πινελιά
και έναν σπάνιο κοσμοπολιτισμό στο site. Επίσης, μια κατηγορία από μόνος του. Αυτά εν τάχει. Ίσως θυμηθώ και άλλους
στη συνέχεια!