εγω ψωνιζω απο glamour 2.5 χρονια δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 140(λιγες ειχε στα 160 που πηρα μονο 1) και βαλε οτι γλυτωνεις το 25αρι του ξενοδοχειου
τελευταια ψωνιζω κι απο dreams οπου εκει εχω δωσει απο 90-120+ το ξενοδοχειο
μια κοπελα δεν θα πω ποια την ειχα παρει 6-7 χρονια πριν στα 80 και τωρα εχει 150
ακριβως οπως τα λες ειναι. εγω ψωνιζω περισσοτερα χρονια απο τον γκλαμουρα.
δεν θυμαμαι τα τελευταια χρονια να εχει γινει αυξηση τιμων στα γραφεια.
ολα παιζουν στα 140 με εξαιρεση λιγες κοπελλες στα150-160 και το ματζικ πρωην ντιβα που επαιζε ακριβοτερα.
και η εκπτωση των 10€ του incall για οσους το ξερουν στο γκλαμουρ ισχυει ακομα.
δεν θυμαμαι να εχω δωσει περισσοτερα ποτε οσο πισω και να πηγα στις κριτικες μου.
Τα γραφεια έχουν πάει σταδιακά από τα 120-140 στα 140-160.
Αντιστοιχα οι περισσότερες ανεξάρτητες ανέβηκαν ένα 20ρικο
εδω μαλλον δεν θυμασαι καλα.
οι περισσοτερες ανεξαρτητες ή <<ανεξαρτητες>> εχουν ξεφυγει πολλα χρονια τωρα.
και για να μιλαμε με ονοματα.
Στελλα
οταν ειχε το προηγουμενο νημα ηταν στα 50€ +20€ ο κωλος.
το νημα σβηστηκε,εγινε καινουργιο -για τους γνωστους λογους οσοι θυμουνται- και η τιμη πηγε στα 70€ +30€ ο κωλος.
Μαρια Μολδαβη.
ξεκινησε πριν χρονια στο φορουμ με 50€ και σημερα εχει 80€.
Χριστινα χχχ
η τιμη ηταν 80€ +20€ ο κωλος και σημερα ειναι 100€ +20€/φορα!!!!! ο κωλος οπως γραφεται στο φορουμ.
απο τοτε εχει να γραψει και στο νημα της επειδη εφαγε κραξιμο απο πολλα μελη.
Λιζαβιπ
απο τα 80€ +20€ ο κωλος,εφτασε σημερα οπως λενε στο φορουμ στα 100€ +50€ ο κωλος
Κατερινα20
απο 80€ που ηταν καποτε για λιγο καιρο και μετα στα 100€ για περισσοτερο,σημερα εχει 130€.
δεν ξερω αν ισχυουν ακομα τα εξοδα μετακινησης που χρεωνε στα εκτος δακτυλιου ραντεβου (20€) για ταξι οπως δηλωνε τοτε και ειχε φαει κραξιμο,ενω μετακινουνταν με το αυτοκινητο της.
Αννα110
απο 100€ +20€ αν θυμαμαι καλα ο κωλος,πηγε στα 100€ +50€ ο κωλος
Αλικη (η πορνοσταρ ή Αλικακι παλια)
ηταν 80€ οταν ξεκινησε +20€ ο κωλος.
σημερα δεν ξερω αν δουλευει,αλλα η τελευταια τιμη που ακουγοταν στο φορουμ ηταν στα 100€ κι ο κωλος καταργηθηκε και δεν προσφερεται πλεον.
Μαρτα
η γνωστη που εχει και νημα εδω.
απο 50€ που ηταν πριν χρονια η τιμη και μαλιστα δεχοταν και στο σπιτι της στην Καλλιθεα,τελευταια ηταν 60€ και μονο σε ξενοδοχειο.
τελος οι γνωστες γιαγιαδες του μαμπα,που τις μαθαμε στα 50€-60€ +20 ο κωλος,τωρα αν παιζουν ακουγεται στα 80€+
σταθερες ολα αυτα τα χρονια προς τιμη τους θυμαμαι μονο
την Αντζελα σεξ007 που σταματησε,
το Κατερινακι μαμπα που ειναι για χρονια σταθερο στα 70€/ωρα και 120€/διωρο
την Αλικη για οσους ξερουν στα 100€ (αυτη βεβαια σε μερικους ζηταγε μεχρι και 150 αναλογα τη συσταση)
την Ελπιδα οσοι την ξερουν στα 100€/διωρο με κωλο (μαλλον σταματησε νομιζω)
η Δαναη που ηταν στα 120€/διωρο,υστερα απο μια δυο συναντησεις εστελνε μονη της sms για καλυτερη τιμη.
τωρα πρεπει να παιζει στα 80€ για οσους εχουν προσβαση και με αλλο ονομα που δεν ξερω.
η Αννα η βυζου στα 100€ μιαμιση ωρα.
για να μην πω για πολλα μασαζοκοριτσια που εβγαιναν-βγαινουν και εξω σε ξενοδοχειο με 80€-100€ το διωρο με γνωστους πελατες τους..
τελος ας μην μιλησω για τα <<νεα φρουτα>> που ξεπεταγονται καθε τοσο εδω στο μπου και ζητανε οσα θελουνε.
το συμπερασμα λοιπον για μενα ειναι,οτι μαλλον οι περισσοτερες ενεργες ανεξαρτητες ή <<ανεξαρτητες>> αυξησαν τις τιμες τους και οχι τα γραφεια.