Επισκέπτης
ΔΕΝ τις πληρώνουμε για να ανοίξουνε τα πόδια τους. Τις πληρώνουμε για να περάσουμε καλά
Eίναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ να περάσουμε καλά.
ΔΕΝ τις πληρώνουμε για να ανοίξουνε τα πόδια τους. Τις πληρώνουμε για να περάσουμε καλά
οχι, δεν μίλησα για σένααν μιλας για μενα,ειπα την αποψη μου για το πως πρεπει να λειτουργει η ιστορια..εχω γκομενα ,αλλα που και που γουσταρω την πουτανια μου.διαβαζε καλυτερα..
τοτε,ζητω συγγνωμη που σου ειπα να διαβαζεις καλυτερα..οχι, δεν μίλησα για σένα
είπα για τον πόρνο που είπε πως του μειώνει την τιμή
αλλά νομίζω είναι γενικό συμπέρασμα για κάποιον που λέει πως είναι "τακτικός" πελάτης μίας που τον ξέρει τόσο ώστε από μόνη της να αρχίζει εκπτώσεις
έχει ρε το [size=20pt]κοουλ [/size]γκερλ μαγαζι
Τέτοια ανάλυση πάντως για τις τιμές....
γιατί δεν κάνετε μια εξεταστική αγορανομική επιτροπή παρά κουβεντολόι και τσακωμοί... ;)
γιατί το λες κλάψα;Να ρωτήσω κάτι και εγώ..
Έχετε την εντύπωση ότι οι υπηρεσίες και η διάθεση μίας επαγγελματίας του χώρου είναι οι ίδιες σε κάποιον που πληρώνει κατευθείαν και χωρίς κλάψα, και σε κάποιο λιγούρη που παζαρεύει και το 10ρικο;
Γιατί εγώ με την εμπειρία μου δεν το πιστεύω αυτό.
Να ρωτήσω κάτι και εγώ..
Έχετε την εντύπωση ότι οι υπηρεσίες και η διάθεση μίας επαγγελματίας του χώρου είναι οι ίδιες σε κάποιον που πληρώνει κατευθείαν και χωρίς κλάψα, και σε κάποιο λιγούρη που παζαρεύει και το 10ρικο;
Γιατί εγώ με την εμπειρία μου δεν το πιστεύω αυτό.
φιλε μου ποτε δεν θα τους βρεις ολους συμφωνους.κανε εσυ αυτο που ειναι να κανεις και μην σε νοιαζει για τους αλλους.αργα η γρηγορα αν εσυ εισαι ο σωστος θα σε ακολουθησουν1)Παλι καλα που υπαρχουν και μερικοι λογικοι και οχι συνεχως καβλωμενοι πουτανοδουλοι.Κατεθεσα μια σειρα προτασεων για το κοινο μας οφελος και στοχο που ειναι να γαμαμε και να μην μας γδυνει το καθε πορνιδιο.Οσοι συμφωνουν με την αποψη μου ας διαβασουν τις θεσεις που εχω καταθεσει 3-4 σελιδες πιο πριν και ας με ενημερωσουν με ΠΜ για τα περαιτερω.Οσοι δεν θελουν να συμμετασχουν κακο του κεφαλιου τους αλλα ας το πουν εδω δημοσια για να ξερουμε ποιοι ειναι οι αγαπουληδες "απεργοσπαστες".
2)προς τον τυπα που λεει και ξαναλεει πως οι πουτανες γελανε με τις κουβεντες μας για μειωση των τιμων.Αυτο αν συμβαινει ειναι γιατι πιστευουν πως εχουμε τα δικα σου τα μυαλα και πως ειμαστε τελειως πουτανοδουλοι.Εγω δεν ειμαι και βλεπω με χαρα πως και αλλοι στο φορουμ αυτο δεν ειναι.Και ουτε νομιζω πως ειναι προς τιμην σου πως γελανε μαζι σου.Εκτος και αν εισαι προμοτορας και βλεπεις να θιγονται τα συμφεροντα των συνεργατων σου.Τοτε πασο και μαγκια σου αλλα πεστο για να μν χανουμε(και αλλο) ασκοπο χρονο.
3)Χαιρομαι που αν μν τι αλλο προβληματισα μερικους και εχουμε αρχισει να αντιλαμβανομαστε το γελοιο της καταστασης που επικρατει.Τα λεφτα που ζηταει η πλειονοτητα των κολ-γκερλς ειναι ΥΠΕΡΒΌΛΙΚΑ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.Και σε καθε περιπτωση εχουμε δικαιωμα να παλεψουμε για μια μειωση τιμων.Δεν ειπα να μας καθονται τζαμπα αλλα οχι και να μας γδυνουν.
Πάντως φίλε μου έχε υπόψιν σου ότι το σύνολο αυτών που επισκέπτονται το συγκεκριμένο forum δεν είναι ούτε το 0,5% του συνόλου αυτών που ασχολούνται με το άθλημα.1)Παλι καλα που υπαρχουν και μερικοι λογικοι και οχι συνεχως καβλωμενοι πουτανοδουλοι.Κατεθεσα μια σειρα προτασεων για το κοινο μας οφελος και στοχο που ειναι να γαμαμε και να μην μας γδυνει το καθε πορνιδιο.Οσοι συμφωνουν με την αποψη μου ας διαβασουν τις θεσεις που εχω καταθεσει 3-4 σελιδες πιο πριν και ας με ενημερωσουν με ΠΜ για τα περαιτερω.Οσοι δεν θελουν να συμμετασχουν κακο του κεφαλιου τους αλλα ας το πουν εδω δημοσια για να ξερουμε ποιοι ειναι οι αγαπουληδες "απεργοσπαστες".
2)προς τον τυπα που λεει και ξαναλεει πως οι πουτανες γελανε με τις κουβεντες μας για μειωση των τιμων.Αυτο αν συμβαινει ειναι γιατι πιστευουν πως εχουμε τα δικα σου τα μυαλα και πως ειμαστε τελειως πουτανοδουλοι.Εγω δεν ειμαι και βλεπω με χαρα πως και αλλοι στο φορουμ αυτο δεν ειναι.Και ουτε νομιζω πως ειναι προς τιμην σου πως γελανε μαζι σου.Εκτος και αν εισαι προμοτορας και βλεπεις να θιγονται τα συμφεροντα των συνεργατων σου.Τοτε πασο και μαγκια σου αλλα πεστο για να μν χανουμε(και αλλο) ασκοπο χρονο.
3)Χαιρομαι που αν μν τι αλλο προβληματισα μερικους και εχουμε αρχισει να αντιλαμβανομαστε το γελοιο της καταστασης που επικρατει.Τα λεφτα που ζηταει η πλειονοτητα των κολ-γκερλς ειναι ΥΠΕΡΒΌΛΙΚΑ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.Και σε καθε περιπτωση εχουμε δικαιωμα να παλεψουμε για μια μειωση τιμων.Δεν ειπα να μας καθονται τζαμπα αλλα οχι και να μας γδυνουν.
Tο κανω φιλε μου απλα παρακινω και αλλους να το κανουν γιατι μονο με συλλογικη προσπαθεια θα χουμε αποτελεσμαφιλε μου ποτε δεν θα τους βρεις ολους συμφωνους.κανε εσυ αυτο που ειναι να κανεις και μην σε νοιαζει για τους αλλους.αργα η γρηγορα αν εσυ εισαι ο σωστος θα σε ακολουθησουν
Έχεις pmΜάγκες, άλλαξα κινητό και δεν έχω του Μισέλ για Αριάνα και λοιπές. Όποιος μπορεί, ας στείλει pm.
Thanks...
1)Λιγο υπερβολικο το νουμερο σου δεν νομιζεις?Πάντως φίλε μου έχε υπόψιν σου ότι το σύνολο αυτών που επισκέπτονται το συγκεκριμένο forum δεν είναι ούτε το 0,5% του συνόλου αυτών που ασχολούνται με το άθλημα.
Φίλε μου εδώ δεν υπάρχει συλλογική προσπάθεια για πολύ πιο βασικά πράγματα, θα υπάρχει για αυτό?Tο κανω φιλε μου απλα παρακινω και αλλους να το κανουν γιατι μονο με συλλογικη προσπαθεια θα χουμε αποτελεσμα
Ας κανουμε την αρχη λοιπον καλη διαθεση χρειαζεται για ενα θεμα στο οποιο εχουμε ολοι κοινο συμφερον!Φίλε μου εδώ δεν υπάρχει συλλογική προσπάθεια για πολύ πιο βασικά πράγματα, θα υπάρχει για αυτό?