Mαλιστα μολις σιγουρευτηκα για καποια πραγματα που υποψιαζομουν.Τελοσπαντων επειδη καποιοι θα σχηματισουν λαθος εντυπωσεις αν δεν απαντησω λεω:
1)Με Κολ-γκερλ εχω παει μονο με λιγες.Η μονη που ηταν λιγο πιο ακριβη ηταν η Αννα την οποια ομως δεν ξανατιμησα οχι γιατι δεν ημουν ευχαριστημενος αλλα γιατι τα 150 ειναι πολλα.
2)Σιτυ τουρς δεν εχω παρει απλα συλλεγω πληροφοριες.Σε πληροφορω δεν ειμαι αφραγκος οπως λες αλλα αν εχω δυνατοτητα και για σιτυ τουρς τα οποια θα δοκιμασω ξερεις γιατι?Γιατι αυτα ειναι πολυεθνικες και οι τιμες τους δεν επηρεαζονται απο την ελληνικη αγορα.
3)Δεν ειπα νομιζω ποτε πως δεν εχω λεφτα για CG ουτε για σιτυ.ΕΠΙΛΕΓΩ να μν τα διαθεσω γιατι δεν μ αρεσει η κατασταση και η νοοτροπια των Κολ-Γκερλς που μας εχουν πιασει μαλακες.Και γενικα γαμαω οπου βρω ευκαιρα και μου κανει κλικ.Παντως εχω πολυ καιρο να παω με CG γιατι μενω πιστος στις αρχες μου και αν βαλω κατι στο μυαλο μου θα το στηριξω μεχρι τελους.
4)14 ποντοι φιλαρακο δεν με λες και μικροτσουτσουνο.Ανοιξε κανα ιατρικο εγχειριδιο να δεις τον ελληνικο μεσο ορο.Ουτε εχω καποιο κομπλεξ ισα-ισα που καμια γκομενα μου μεχρι τωρα δεν εχει πει κατι για το μεγεθος μου.Απλα μια ερευνα εκανα γιατι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο
5)Απο ολο το μπλα μπλα και τις κατηγοριες εναντιον μου το μονο που εχει σημασια και κρυβεται πισω απο τις λεξεις ειναι ενα:ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ,ΠΟΥΤΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΑΜΑΣΩ ΤΙΣ ΚΑΒΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ.