Νέα

Μέγκι Ντρίο: Έχω να κάνω σεξ τέσσερις μήνες, αλλά δεν με πειράζει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gravatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
ενας γιατρος, ο κορυφαιος στην ειδικοτητα του στην βορειο ελλαδα, γαμαει 2 φορες την εβδομαδα μια ρουμανα στα μαγαζια της θεσσαλονικης.
σπουδαγμενος και αυτος επρεπε να εχει κριτηρια την  μορφωση της αλλοδαπης για να την πηδηξει? η ομορφια της δεν φτανει?

αν ειστε πολυ ομορφες και πολυ μορφωμενες και πολυ πλουσιες

ε πως περιμενετε να βρειτε καλυτερο απο σας για να σας γαμησει?
οι αντρες κοροιδα ειμαστε που πηγαινουμε συνηθως με "κατωτερες"?
Στο πολύ διάσημες νομίζω είναι το δύσκολο να τα φέρεις βολτα

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Εδώ ταιριάζει το τραγουδι         Ασε με να μεινω μοναχος           Εγινα στον πονο μου γιατρος

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Παρε ενα δωνητη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
«Θεωρώ ότι οι άντρες με φοβούνται γιατί είμαι έντονος χαρακτήρας. Αυτό που θέλω εγώ από έναν άντρα είναι συναίσθημα και όχι υλικά αγαθά. Δυστυχώς, με την τεχνολογία και την εξέλιξη, έχουν χαθεί όμορφα πράγματα, όπως το φλερτ. Γενικά, είμαι μια γυναίκα που δεν χρειάζεται την επιβεβαίωση».

«Έχω να κάνω σεξ τέσσερις μήνες, αλλά δεν με πειράζει. Έχω συνηθίσει τη μοναξιά, επειδή τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Κατά βάθος μου λείπει ένας άνθρωπος που θα μου βγάλει συναισθήματα όπως αγάπη, πάθος, τρυφερότητα και προστασία».

Σε καποια φαση στο next top model ειχαν μια "δοκιμασια" φωτογραφισης με αντρα μοντελο... τωρα δε θυμαμαι αν επρεπε να τον χαϊδεψει, να τον φιλησει, κτλ, παντως εκει που οι αλλες δυσανασχετουσαν και καλα γιατι ειχαν σχεσεις, τι θα πει ο κοσμος και αλλες τετοιες πιπες, αυτη γουσταρε... και ειχε πει μετα στο interview που κανουν οτι και καλα ηταν ωραια που ειχε επαφη με εναν αντρα - κατι τετοιο... δλδ το εκτιμησε... και λεω αυτη πρεπει να νιωθει πολυ μονη μεσα της και ηταν πολυ ανθρωπινο ολο αυτο. Και μετα διαβαζω το παραπανω... καθολου τυχαιο.

Παντως σα γκομενα δε μου λεει κατι... ειχε και καλυτερα στο NTM.

Και μιας και ανεφερα το ΝΤΜ, το δερμα των μοντελων που πηγαιναν για μοντελα στο ΝΤΜ ηταν χαλια μαυρα σε ποσοστα 80% και βαλε... Οι εσκορτ οι σλαβες ειναι λες και ειναι απο αλλο πλανητη μπροστα τους... ουτε σπυρια, ουτε σημαδια, ουτε τιποτα. Αντε μερικες φορες να δεις καμμια κρεατοελια στο χρωμα του δερματος. Κορμια/προσωπα σχετικα αψεγαδιαστα μπροστα στις ελληνιδες του ΝΤΜ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
"Ψωλεο σε ξεχασαμε..." :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom