Διαγραμμένο μέλος 194514
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2019
- Like
- 839
- Πόντοι
- 81
Ανωμαλιαρααα μου!!!
Ανωμαλιαρααα μου!!!
Η ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση οπότε δεν μου κάνει καμία εντύπωση που έχει μπλέξει με αυτό το απόβρασμα ... τα ρεμάλια της Φωκίωνος Νέγρη είναι λόρδοι μπροστά του
ΜΜΜ απο αυτη ναι!!Πρέπει να πέφτει μεγαλη ανωμαλία στο κρεβατι με αυτους τους δυο, το στραπονιασμα πρέπει να ειναι η μικρότερη!
Έτσι όπως είναι αυτός,σκυλάκι της θα τον έχειΠρέπει να πέφτει μεγαλη ανωμαλία στο κρεβατι με αυτους τους δυο, το στραπονιασμα πρέπει να ειναι η μικρότερη!
Αν έχει αυτή low self esteem (που είναι και δυνατό μωρό),φαντάσου τι θα έπρεπε να έχουν τα μπάζαΗ ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση οπότε δεν μου κάνει καμία εντύπωση που έχει μπλέξει με αυτό το απόβρασμα ... τα ρεμάλια της Φωκίωνος Νέγρη είναι λόρδοι μπροστά του
Έχει τρία παιδιά (με εκείνον τον τύπο που μου ήταν αντιπαθής κάποτε στην σειρά BH) και βγαίνει βραδυνή έξοδο με το μουνί όξω, σε κοινή θέα; Ούτε οι μεγαλύτερες επαγγελματίες μποτάνες δεν κυκλοφορούν έτσι... Πρέπει να είναι ΤΕΛΕΙΩΣ εγκεφαλικά καμμένη...Η ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση οπότε δεν μου κάνει καμία εντύπωση που έχει μπλέξει με αυτό το απόβρασμα ... τα ρεμάλια της Φωκίωνος Νέγρη είναι λόρδοι μπροστά του
Αν έχει αυτή low self esteem (που είναι και δυνατό μωρό),φαντάσου τι θα έπρεπε να έχουν τα μπάζα
Έχει τρία παιδιά (με εκείνον τον τύπο που μου ήταν αντιπαθής κάποτε στην σειρά BH) και βγαίνει βραδυνή έξοδο με το μουνί όξω, σε κοινή θέα; Ούτε οι μεγαλύτερες επαγγελματίες μποτάνες δεν κυκλοφορούν έτσι... Πρέπει να είναι ΤΕΛΕΙΩΣ εγκεφαλικά καμμένη...
Από την άλλη, έτσι κυκλοφορούν και εμφανίζονται και όλες οι ξεκωλιάρες "διάσημες" τις εγχώριας και αλλοδαπής σόου μπιζ, δεν μου κάνει εντύπωση τα πρότυπα που προβάλλουν.
Δεν είναι αυτή η τσοντοεμφανιση στην σφαίρα του metoo κ των strong independent women??this is hollywood ή τουλάχιστον αυτό ήταν πριν το Metoo...