barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.070
- Πόντοι
- 5.506
ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του και πάει παρακάτω... Ο ηλιθιος επιμένει... Αχταρμα τα έχεις κάνει.
Παραδέχομαι το λάθος μου.
Καληνύχτα τύπε.
ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του και πάει παρακάτω... Ο ηλιθιος επιμένει... Αχταρμα τα έχεις κάνει.
Παγκάκια – μπάρμπεκιου. Ακριβά αλλά γίνονται και ψησταριές
[URL unfurl="true"]http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/06/blog-post_907.html[/url]
Αντιγράφω γελώντας από καθεστωτική ιστοσελίδα::
“Τα παγκάκια του Συντάγματος «έκαψαν» δημοσιογράφο της ΕΡΤ
Ποιος να το φανταζόταν ότι στην Αθήνα που τα 40άρια είναι καθημερινότητα κατά τους θερινούς μήνες, η εγκατάσταση σιδερένιων καθισμάτων θα ήταν κακή ιδέα; Προφανώς όλοι θα το φαντάζονταν εκτός από εκείνους που ήταν υπεύθυνοι να διαμορφώσουν τον μεγάλο περίπατο της Αθήνας.
Τα παγκάκια λοιπόν, που χθες έγιναν viral με δεκάδες δημιουργικές εναλλακτικές ιδέες στο διαδίκτυο, όπως φαίνεται είναι και... σιδερένια γεγονός που τα κάνει απλησίαστα τα καλοκαιρινά μεσημέρια λόγω της θερμοκρασίας που αναπτύσσουν.
Αυτό φάνηκε άλλωστε και σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, καθώς όταν η δημοσιογράφος Χαρά Γιαννοπούλου ερωτήθηκε γιατί δεν κάθεται κανείς στα παγκάκια, εξήγησε ότι δοκίμασε και η ίδια να καθίσει, όμως το παγκάκι... έκαιγε και «δεν βοηθούσε ιδιαίτερα να καθίσει κανείς».
εκαυκε ο κωλος του αχαχαχαχα
Οχι αλλα την εχω πετυχει στο μπουρδελοξενοδοχειο του πατερα της να περιμενει το ασανσερ και να ριχνει γλωσσοφυλλα σε μια απαραδεκτηΤης την έπεσες και σου είπε όχι;
βρε μπας και ήταν ο ματθαιοπουλος με περούκα;Οχι αλλα την εχω πετυχει στο μπουρδελοξενοδοχειο του πατερα της να περιμενει το ασανσερ και να ριχνει γλωσσοφυλλα σε μια απαραδεκτη
Όπως οι καρέκλες των fast food, σε προτρέπουν να φύγεις όχι να κάτσειςΕιναι part of the plan και ολα τα εχουν προβλεψει στα specifications για τα παγκακια... ο στοχος ειναι ...to keep walking, οχι να καθεσαι... ειναι motivational παγκακια, οχι αρχιδια παγκακια για καθιστικους τυπους
δεν την ηξερα τοτε και μολις την ειδα στην τηλεοραση μετα φριηαρα.Ουτε ηξερα οτι το χοτελι το εχει ο χιμπατζηςβρε μπας και ήταν ο ματθαιοπουλος με περούκα;
:S :S :SΤο 1993 οχι.
Εγω στηριξα ΠΑΣΟΚ επι Σημιτη
Ειχε και ενα καταπληκτικο ουφαδικο στην Σολωνος, διπλα στη Νομικη, απεναντι απο το εκκλησακι
Εχω περασει πενταωρα και εξαωρα εκει μεσα
Μια φορα μαλιστα ενω ειχα παει να δωσω μάθημα εξετασεις, προτιμησα να μεινω εκει και να το δωσω το Σεπτεμβριο
:S :S :S
τζονυυυυυυυυυ
Τι;;;
Γνωστα αυτα
Και πολαν του αλητη προδοτη
Και συνασπισμο τον ιδεολογικο καρκινο της αριστερας
Και φυσικα νουδου την επαρατο
Τουρλου τουρλου
Ο.Φ.Α.
Τοπε κι ο δικος σου. Το μαγαζι εχει πολλα λεφταΜε νερομπογιες έβαψαν ή με κρόκο αυγών;
Έπεσε μεγάλο φαγοπότι από την οικογένεια και κυβέρνηση του μίστερ Μπιν..και που είμαστε ακόμα ..
Δημόσιες σχέσεις στην εταιρία με τα χρώματα κάνει η αδελφη Αλεξάνδρα..Με νερομπογιες έβαψαν ή με κρόκο αυγών;
Έπεσε μεγάλο φαγοπότι από την οικογένεια και κυβέρνηση του μίστερ Μπιν..και που είμαστε ακόμα ..
[URL unfurl="true"]https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ-Ο-ΜΕΓΑΛΟΣ-ΠΕΡΙΔΡΟΜΟΣ-ΤΗΣ/[/code[/URL]]
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗ!ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!Δεν πάω ποτέ για μπανιο στην Αττική.
Ωπα ρε φιλε, πηγαινετε για μπανιο στην Αττικη ο ενας πανω στον αλλον, η παραλια γινεται λασπονερο απο τα κάτουρα, τα νευρα σου κρόσια απο τα πιτσιρίκια, και σας πειραξε αν θα πατε με λεωφορειο.
Καλο, δεν λεω.