Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Τωρα που θα αρχισουν τα ΣΔΙΤ να δεις !
Το 1993 οχι.Από ότι έχω μελετήσει εσύ τότε ήσουν πασοκαρα.... Άλλοι έχουν φαντασία και άλλοι χαμαιλεοντισμο...
Εμεις??Καταφέρατε 2-3 να πάτε το θέμα από τη ρεμουλα του γόνου,στο τι γινόταν πριν 30 χρόνια...
Η ενεργοποιηση των ΣΔΙΤ ειναι προεκλογικη δεσμευση της ΝΔΤωρα που θα αρχισουν τα ΣΔΙΤ να δεις !
Έχεις δίκιο... Αυτοί οι κομουνιστές,Αδωνις, Βοριδης,οι σταλινικοι Μπάμπης, Κυρανακης, Μπογδανος, τα διεδιδαν αυτά...Ειναι εντυπωσιακο ποσο σας εχει τσουξει το οτι η δεξιά υπηρετησε τοσο καλα οσο κανενας το δημοσιο αγαθο της υγείας.
Δεν σας φταιει ομως κανενας.
Μονοι σας λεγατε οτι η δεξια θελει να γκρεμισει τα δημοσια νοσοκομεια, πεισατε τον εαυτο σας οτι ειναι πραγματικοτητα και μετα απορείτε γιατι δεν ισχυει ως πραγματικοτητα η φαντασιωση και η προπαγανδα σας
Περαστικά
Από εκεί η αγάπη για τους σημτικούς σπιουνους κρυφό συμβούλους του mr bean..Το 1993 οχι.
Εγω στηριξα ΠΑΣΟΚ επι Σημιτη
Τωρα που θα αρχισουν τα ΣΔΙΤ να δεις !
Ετσι [size=20pt]θα[/size] γαμησουν το δημοσιο αγαθο της υγειας.
Το 1993 οχι.
Αφίσες κολλούσες;Το 1993 οχι.
Κάτω η φορέβα...ζητω η μαρεβα...Ενώ εσύ προτιμάς δημόσιο φορέβα.
Οχι.Αφίσες κολλούσες;
Ναι τυπε θελω δημοσιο νοσοκομειο γι αυτο πληρωνω τους φορους και τις εισφορες,εσυ πηγαινε στο ιδιωτικο,στα παπαρια μου!Παπαντρεου...Παπαντρέας στο εικονοστάσι τύπε;
Για αυτό δεν πήρες τίποτα και το γύρισες...Οχι.
Στο μυαλο σου η στηριξη ειναι η αφισοκολληση?
Έχεις δίκιο... Αυτοί οι κομουνιστές,Αδωνις, Βοριδης,οι σταλινικοι Μπάμπης, Κυρανακης, Μπογδανος, τα διεδιδαν αυτά...
Ολο περιεργα συμπερασματα εισαιΓια αυτό δεν πήρες τίποτα και το γύρισες...
το στοιχημα το εβαλε αλλα δν το τηρησε
Ναι τυπε θελω δημοσιο νοσοκομειο γι αυτο πληρωνω τους φορους και τις εισφορες,εσυ πηγαινε στο ιδιωτικο,στα παπαρια μου!Παπαντρεου...
το στοιχημα το εβαλε αλλα δν το τηρησε