Πραγματικα ρε μαλακες αθηνεζοι, [size=20pt]τετοια αρπαχτη δεν εχω ξαναδει ποτε μου[/size].....αρπακολλα βαψιμο, κοκκινα, κιτρινα πρασινα , κομματια στους δρομους, ενω σε χωριζει απο τον βεβαιο θανατο πλαστικος κωνος σαν αυτους που χωνει ο λιλας στον πατο του για δροσια...το κιτρινο λεει ειναι το τραμ αλλα δεν λειτουργει και οταν λειτουργησει θα ξεβαφτει, αλλα μεχρι να λειτουργησει θα καβαλανε τις ραγες ποδηλατα(αθανατη εδεσσαικαρα)ειπαμε να γινει αλλαδε θελαμε και τελικα αλλα δεν εγινε αυτο!.....τα καγκελα που εχουν τα κανονικα πεζοδρομια ΔΕΝ εχουν ξηλωθει βεβαιως και ετσι εχουμε ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ να εχουμε πεζοδρομια μεσα στα πεζοδρομια
...
...Ας μην ειμαι ομως γκρινιαρης,καπως επρεπε να ξεκινησουν ,σου λεει αμα το σκεφτεις πολυ δεν συμφερει να κανεις τιποτα,μια τρελα ειναι η ζωη στην τελικη...
ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ,ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ,Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΠΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ,ΜΠΙΣΤΟΛΙΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΒΡΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΝΤΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,ΑΡΑΙΩΣΑΤΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΜ ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ [size=20pt]ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ?[/size]
[size=30pt] ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?[/size]